Hvordan Tuk Tuk Pass bruger Blockchain-teknologi til at belønne rejsende

Blockchain er utvivlsomt det nye buzzword i dag og bruges i næsten alle brancher til at forstå, hvor innovativ en virksomhed er. Men Tuk Tuk Pass (TTP) så mere i blockchain end bare en mulighed for at være trendy – holdet bag denne platform så en chance for at revolutionere turistindustrien. Tuk Tuk Pass giver både hoteller og rejsende reelle grunde til at bruge deres service ved at kombinere praktiske reservationsværktøjer med datadrevne forslag og anbefalinger. De prioriterer at give rejsende de incitamenter, de har brug for til at dele information sammen med ressourcerne til at fortsætte med at booke deres rejsetjenester via platformen.

Rejsens dilemma

Selvom 2017 oplevede 8,3 billioner dollars i indtægter over hele kloden, er rejsende stadig tilbøjelige til besværet med at skulle konsultere flere kilder for at planlægge deres rejse. Med lidt hjælp fra blockchain giver Tuk Tuk Pass rejsende en ny måde at strømline deres planer på, så de kan koncentrere sig om at have det sjovt. Dette visionære firma skaber en social rejseplatform, der kombinerer maskinindlæring og brugergenereret information, så rejsende både kan booke deres rejseplaner og dele, hvad de føler om dem. En krydsning mellem Online rejsebureau (OTA) og socialt netværk, platformen er drevet af en unik kryptokurrency, der kan bruges til tjenester, indsigt og rejsetips.

Sådan fungerer oplevelsen

Forestil dig en rejsende, der besøger en massiv by som Bangkok. Hun har undersøgt noget, men hun kunne bestemt bruge nogle ekstra forslag til en kvalitetskilde til at udfylde eventuelle huller. Hun kan bruge Tuk Tuk Pass-appen til ikke kun at modtage forslag om, hvor hun skal hen og hvad man skal spise, men også få adgang til kortene og anmeldelserne, som hun har brug for til at gå fra en destination til den næste problemfrit. Når hun er færdig med at booke (og betale for) sine udflugter, kan hun gå tilbage til appen for at give hende feedback om, hvordan alt gik. For sin tid og indsats modtager hun tokenbelønninger fra appen, som hun derefter kan bruge på sin næste tur. På denne måde belønnes hun, og det er også alle andre personer i appen, der måske ønsker at gå, hvor hun gik.

TTP Blockchain Kiosk

TTP Smart Concierge-kiosker giver rejsende en enkelt maskine, som de kan konsultere for praktisk talt alt relateret til deres rejse. I den første fase af deres forretningsmodel placerer Tuk Tuk Pass deres kiosker i fire forskellige lande (Thailand, Kina, Singapore og Japan) for at betjene lige under 110 millioner turister. De har til hensigt, at disse maskiner skal bruges som både en reklameportal for varer og tjenester såvel som en form for fysisk butiksfacade, hvor rejsende kan booke udflugter, reservere et bord på en restaurant eller oprette aftaler med lokale tjenester. Tuk Tuk Pass-aktivet eller kryptovalutaen, som rejsende kan bruge til at drive deres konti, køres på Ethereum-blockchain.

Ethereum Blockchain-fordele

En af de største grunde til, at Ethereum gjorde et så stort stænk i kryptoverdenen, skyldes dens evne til at skalere. Bitcoin kunne have været banebrydende valuta, men det viste sig at være ineffektivt, hvis folk ville bruge det som en almindelig, global valuta. Hvis TTP vil belønne de millioner af kunder, den planlægger at nå ud til, har appen brug for en teknologi, der kan følge med potentielt hundreder af transaktioner i sekundet. Få ting er værre for rejsende end at ramme en fejl, når de prøver at slappe af. TTP’s brug af blockchain sikrer, at rejsende har sømløse transaktioner fra start til slut. Og hvad mere er, blockchain er den sikreste måde at sende penge på – så rejsende behøver ikke bekymre sig om, at deres kreditkort bliver stjålet eller hacket, mens de er i udlandet.

Planer for fremtiden

TTP ønsker at gøre mere end bare at gøre tingene enkle for kunder på deres maskiner; de leder efter måder at konvertere deres valuta til den lokale valuta. De ville gøre dette enten i form af kontanter eller i forudbetalte kort, som rejsende kunne bruge overalt. Jo mere håndgribelige belønninger kunderne får, desto mere sandsynligt er det, at de rent faktisk vil bruge det og anbefale det til folk, de kender. Når folk tilføjer deres meninger og tip til en central applikation, bliver Tuk Tuk Pass den primære ressource for enhver rejsende, der ikke ønsker at spilde deres tid på at følge kaninhul efter kaninhul hver gang de vil prøve en ny restaurant på deres rejse.

Tuk Tuk Pass tager traditionel rejse ind i et meget mere moderne rum, en begivenhed, som rejsende har forventet i mange år. På trods af letheden ved konventionelle online rejsebureauer ved rejsende, at der skal være en bedre måde at koordinere deres planer på. Nu har de mulighed for at få alle deres ænder i træk på få minutter i stedet for timer, og de vil blive belønnet med ægte valuta, som de kan bruge til deres næste udflugt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me