Hektinen jakso edessä Ethereumin kryptovaluutta

Kevään 2017 lopussa kaikki katseet koskivat ETH: n hinnan nousua ja koko ethereum-verkkoa valvovan P2P-lohkoketjujärjestelmän suurta asemaa. Siksi kryptovaluutta alkoi tänä vuonna alle 10 dollaria ja saavutti jossain vaiheessa lähes 400 dollarin arvon, kasvoi yli 2000% alle kuuden kuukauden ajanjaksolla.

Mutta kesän alkaessa ETH: n nousu alkoi hidastua ja vakiintui noin 350 dollariin satunnaisilla nousuilla ja laskuilla, mutta mikään niistä ei oikeastaan ​​muuttanut tätä keskiarvoa. Arvonmuutos tapahtui kuitenkin kesäkuun lopussa, kun ETH: n hinta alkoi laskea tasaisella laskusuuntauksella.

Sitten, alle 24 tuntia sitten, alkoi iso kaatuminen, joka vei kryptovaluutan alle 200 dollariin hyvin lyhyessä ajassa. Tämän jälkeen elinkeinonharjoittajat ja sijoittajat joutuvat kamppailemaan, mitä tehdä markkinoiden liikkeestä ja miten valmistautua tulevaan ajanjaksoon, mitä se mahdollisesti aiheuttaa.

Heinäkuun pudotus

Pudotus laski salausvaluutan alle 200 dollariin, mikä on ensimmäinen tapa palata tälle tasolle 30. toukokuuta 2017 jälkeen. Kaupankäyntipäivän aikana alin piste saavutettiin noin 190 dollariin, mikä merkitsee 17 prosentin arvon laskua. tapahtui tänä aikana. Sen jälkeen hinta jatkoi itsensä korjaamista tulevina tunteina ja palautui 210 dollariin, mutta palasi sitten alle 200 dollariin. Kaikki tämä aiheuttaa yli 50%: n laskun kaikkien aikojen korkeimmasta.

Siinä vaiheessa paljon kryptovaluuttaan liittyvää jännitystä oli suoraan yhteydessä ICO: t jotka olivat vasta alkaneet esitellä liiketoimintamahdollisuuksia. Tämä yhdistettynä ETH: lle annettuun valtavirran painopisteeseen sai sen nousemaan aggressiivisemmin kuin se oli todella kestävää pidempään kuin vain pari viikkoa, kuten monet ennustivat..

Nyt näyttää siltä, ​​että heidän ennusteensa ovat osoittautuneet oikeiksi, koska korjaus näyttää edelleen olevan käynnissä. Tällä hetkellä on vaikea arvioida, missä hinta vakautuisi, mutta on varmaa, että se ei palautu nopeasti tai lähellekään tasoja, joilta pudotus alkoi (350 dollarin toimialue). Vaikka arvon lasku ei todellakaan ole asia, josta päivän kauppiaat ovat onnellisia, se ei silti edistä yleistä ongelmaa, joka voisi tarttua ethereum-verkostoon.

Vakaa potentiaali

ETH: n kannattajille yleensä pudotus on valitettavaa, mutta ei millään tavoin osoita verkon suurempaa ongelmaa. Sen sijaan suurin osa heistä huomauttaa, että bitcoin, jota käytetään monissa online-taloudellisissa vuorovaikutuksissa, mukaan lukien uhkapeli BTC: n kanssa, on edelleen huonompi verkko suunnittelunsa ja käytettävyytensä suhteen.

Tämän ansiosta monet kauppiaat päättivät pysyä optimistisina verkon tulevaisuudesta ja sen elinkelpoisuudesta sijoitusmahdollisuutena. Vaikka hinta on laskussa tällä hetkellä, monet suosivat silti ETH: ta vakaampana kryptovaluutta-verkkotunnuksena, varsinkin kun verrataan tällä hetkellä tärkeimpään raskaansarjan mestariin – Bitcoin.

Bitcoin-skaalausongelma

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ethereumilla on vielä niin monta vedonlyöntiä, on bitcoinin tuleva purjehduskysymys. Kun kaksi vastakkaista BTC-leiriä on ratkaistu olemaan räikeä ja väistämättä ratkaisua toiselta puolelta, bitcoinin murtumisen mahdollisuus on edelleen todellinen vaihtoehto.

Luonnollisesti, jos tämä tapahtuu muutamassa viikossa, nykyinen ETH-epävakaus näyttää pieneltä paikalliselta myrskyltä viiden luokan hurrikaaniin verrattuna. Ei ole mitään tapaa, jolla sama jakaminen voisi vaikuttaa BTC: n hintaan missä tahansa positiivisessa muodossa tai muodossa lukuun ottamatta sitä, että se on täysin tuntematon alue.

Juuri nyt verkon ja koko BTC-yhteisön asioihin perehtyneet ovat pimeässä, kun on kyse järjestelmän jakautumisesta kahteen digitaalivaluuttaan. Vaikka ethereumin esimerkki osoittaa, että tämä on mahdollista ja että molemmat uudet kryptovaluutat jatkavat toimintaansa, markkinoiden vaikutus olisi tuhoisa.

Tuolloin epäilemättä tapahtuisi niin sanottu kääntyminen, jolloin ETH ottaisi markkinaosuuden suurimman digitaalisen valuutan. Jos näin tapahtuisi, ETH: n arvo nousisi melkein heti taivaalle.

Flippening-mahdollisuus

Vaikka jotkut sijoittajat saattavat olla taistelemassa siitä, että käännökset tapahtuvat BTC: n jakamisen jäännöksissä, älykäs raha on parasta sijoittaa digitaalisen valuutan ekosysteemiin, joka on suurimmaksi osaksi vakaa. ETH-arvon kohoaminen kestäisi jonkin aikaa lyhyemmän tai pidemmän ajanjakson, mutta suurimman verkon jakautumisen aiheuttama epävakaus pitkällä aikavälillä pysyisi mielessä sijoittajien sekä yleisö.

Uuden pelon takana oleva logiikka olisi yksinkertainen – jos suurin kryptovaluutta, joka onnistui selviytymään useista onnettomuuksista melkein vuosikymmenen aikana, hajoaisi ryöstöstä todellisessa yhteisössä, miksi sama ei voisi tapahtua kenellekään muulle? Tämän yksinkertaisen mutta mutkittelevan idean avulla mikään asiantuntija ja tekninen selitys eivät voi täysin hillitä tätä pelkoa.

Tämä saattaa kuulostaa katastrofaaliselta, mutta koko luottamuksen käsite digitaalisiin valuuttoihin ravistelisi ytimeen BTC-jakautumisen myötä. Digitaalisten valuuttojen käsite ei tietenkään ole menossa mihinkään, mutta kasvua ja käyttöönottoa voidaan hidastaa vuosilla, ellei vuosikymmenellä tällä tapahtumalla. Siksi on vaikea kuvitella ETH: n olevan vahvaa pitkällä ajanjaksolla sen jälkeen, kun varojen alkuperäinen siirto uusista BTC-verkoista lopetetaan.

ETH rebound

Ihannetapauksessa ETH: n palautuminen tapahtuu myöhemmin tänä vuonna, jolloin BTC ei ollut jakautunut kahteen verkkoon. Käännöksen, jos se edes tulee lähitulevaisuudessa, pitäisi tapahtua sen perusteella, että ETH nähdään vahvana eikä BTC: nä heikkona tai epäonnistuvana. Mikä tahansa muu vaihtoehto saattaa nostaa eetterin hintaa, mutta pitkällä aikavälillä se ei tuota mitään hyvää kryptovaluuttaekosysteemille.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me