Ripple vs Ethereum – tärkeimmät erot näiden kahden kryptovaluutan välillä

Ripple vs Ethereum on yleisin vertailu kryptovaluutta-alalla. Sijoittajat haluavat tietää näiden kahden digitaalisen omaisuuden tärkeimmät erot. Samalla heidän on myös ymmärrettävä, kuinka he voisivat kehittyä tulevaisuudessa. Harrastajat, jotka ovat tulleet tälle teollisuudelle, välittävät Ethereumin ja Ripplen pääominaisuuksista.

Ripple vs Ethereum – erot

Ethereum (ETH) ja Ripple (XRP) ovat kaksi markkinoiden kolmesta suurimmasta kryptovaluutasta. Bitcoinin jälkeen ETH ja XRP hallitsevat markkinoita korkealla arvostuksella. Tämä johtuu markkinaosapuolille tarjotuista eduista ja palveluista.

XRP

Ripple on yritys XRP-virtuaalivaluutan takana. Tämä yritys pyrkii tarjoamaan parempia rajatylittäviä maksupalveluja. Kansainväliset siirrot voidaan todellakin suorittaa muutamassa sekunnissa ja melkein ilman maksuja XRP: llä. Nykyään varojen siirtäminen rajojen yli voi olla varmasti vaikeaa.

ETH-kolikko

Ethereum luotiin blockchain-verkostona, jonka tavoitteena oli parantaa Bitcoinin palveluja. Tämä verkko voi nyt tarjota käyttäjille mahdollisuuden suorittaa älykkäitä sopimuksia, hajautettuja sovelluksia (dApps) ja monia muita asioita. Siten digitaalisen omaisuuden, kuten BTC, tarjoamisen lisäksi se tarjoaa myös uusia ratkaisuja markkinoille.

Vaikka Ripple on XRP: n ja sen ratkaisujen kehittämisen takana, Ethereumilla on hajautettu kehittäjäverkosto. Tällä alustalla työskentelee useita henkilöitä ja harrastajia. Siitä huolimatta on syytä mainita, että Ripplellä on erittäin aktiivinen yhteisö. Molemmissa verkoissa ja salausprojekteissa on paljon harrastajia sosiaalisissa verkostoissa.

Tulevia osioita käytetään kuvaamaan tarkemmin Ripplen ja Ethereumin välisiä tärkeimpiä eroja. On monia ominaisuuksia, kuten konsensusalgoritmi ja liikkeeseen lasketut kolikot, joista keskustellaan edelleen.

Konsensusalgoritmi

coinfomania.com

Ripple vs. Ethereum on tärkeä ero: konsensusalgoritmi. Konsensusalgoritmi on protokolla, jota nämä digitaaliset omaisuuserät ja verkot käyttävät sopimukseen pääsemiseksi. Tätä käytetään vahvistamaan tapahtumia ja auttamaan näitä verkkoja toimimaan kuten pitäisi.

Tällä hetkellä Ethereum työskentelee ProW-of-Work (PoW) -konsensusalgoritmin kanssa. Tämä on sama kuin Bitcoinin (BTC) tai Litecoinin (LTC) käyttämä. Yleensä PoW pyrkii kuluttamaan paljon resursseja. Lisäksi kaivostyöläiset vaativat hankkimaan kalliita kaivoslaitteita osallistuakseen verkkoon. Käsitellessään tapahtumia he saavat kuitenkin palkkion löytämiensä lohkojen määrästä riippuen.

Vaikka PoW-konsensusalgoritmi tarjoaa korkean suojaustason, se on vähemmän tehokas kuin Proof-of-Stake (PoS). Panosnäytöllä on mahdollista hallita verkkoa välttämällä PoW: n korkea energiankulutus.

Ripple toimii sen sijaan ainutlaatuisen palvelinverkon kanssa. Tämän Ripple Protocol Consensus -algoritmin (RPCA) avulla verkko pystyy käsittelemään turvallisia, nopeita ja tehokkaita tapahtumia. Tämä tekee siitä erittäin hyödyllisen rajatylittäviä siirtoja tekeville yrityksille.

Tämä verkosto on hyvin hajautettu ja siihen kuuluu paljon osallistujia. Ethereumiin verrattuna Ripplen konsensusalgoritmi tekee siirrosta nopeamman ja halvemman.

Ripple vs. Ethereum -hintavertailu

Ripplen ja Ethereumin välillä on aina ollut jonkinlainen kilpailu. Nämä kaksi virtuaalivaluuttaa yrittivät monta kertaa saada toista asemaa markkinoilla. Joina aikoina XRP pystyi olemaan arvokkaampi kuin Ethereum.

Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana Ethereum on toiseksi suurin virtuaalivaluutta. Samaan aikaan Ripple on kolmanneksi suurin. Heidän arvostuksensa on vastaavasti 675246888289 dollaria ja 28104915453 dollaria.

coinmarketcap.com

Ripple on lyönyt 100 miljardia XRP-kolikkoa. Kuitenkin vain 43,81 miljardia XRP: tä on julkaistu markkinoilla. Ethereumilla ei ole rajaa kolikoita, joita voidaan koskaan kaivaa. Itse asiassa tämä on asia, joka on vaikuttanut yhteisöön ja tähän virtuaalivaluuttaan. Tällä hetkellä liikkeessä on yli 110 miljoonaa ETH-kolikkoa.

Tällä hetkellä kukin ETH voidaan ostaa hintaan 600,19 dollaria, ja XRP: n hinta on 0,661 dollaria kolikkoa kohden. Ripplen korkein hinta oli lähellä 3,84 dollaria tammikuussa 2018. Ethereum saavutti kaikkien aikojen korkeimman 1,432 dollarin 13. tammikuuta 2018.

Jos olet sijoittaja, on erittäin tärkeää ymmärtää, miten näiden kryptovaluuttojen hinta voi kehittyä. Siksi tulevilla kumppanuuksilla ja adoptiolla on keskeinen rooli näiden varojen kysynnän määrittämisessä.

Ripplen hankkiminen ja tallentaminend Ethereum

Ripplen ja Ethereumin pääsyn ei pitäisi olla vaikeaa. Useat virtuaaliset valuutanvaihtopisteet tarjoavat tällä hetkellä ratkaisuja käyttäjille. Koska nämä ovat kaksi suurinta kryptovaluuttaa, niitä tuettaisiin monilla alustoilla.

Binance ja Coinbase ovat vain kaksi esimerkkiä pörsseistä, joiden avulla voit ostaa XRP: tä ja ETH: ta. Siitä huolimatta on olemassa joitain muita keskuksia eri palvelujen kanssa. Siksi on aina hyvä valita alustan, joka tarjoaa parhaat ratkaisut tarpeidesi mukaan.

Vaikka vaihdot ovat loistava tapa hankkia nämä kaksi virtuaalivaluuttaa, on suositeltavaa käyttää salauslompakkoa. Ledger tuottaa yhden alan parhaista laitteistolompakoista. Sekä Ledger Nano S että Ledger Nano X toimisi oikein virtuaalivaluuttojen turvalliseen tallentamiseen.

Ledger-lompakot

Ripplen ja Ethereumin tulevaisuus

Molemmat kryptovaluutat työskentelevät erittäin mielenkiintoisten kumppanuuksien ja ehdotusten parissa. On selvää, että nämä kaksi hanketta ovat markkinoiden eturintamassa. Ripple toimii houkutellakseen suurempaa määrää käyttäjiä alustalleen. Tämä tarkoittaa, että he etsivät uusia kumppanuuksia rahoitusyhtiöiden kanssa. Tämä tekisi koko rahoitusjärjestelmästä paljon tehokkaammat markkinat.

Sen lisäksi Ripple markkinoi XRP-virtuaalivaluuttaa ja sen käyttöä. Useat kehittäjät saavat varoja uusien ratkaisujen luomiseen Ripple-kirjan perusteella.

Ethereum keskittyy myös Proof-of-Stake-verkoston suunnitteluun. Tämä PoS-parannus tekisi vieläkin nopeammaksi ja helpommaksi tehdä siirtoja Ethereumin päälle. Tästä virtuaalivaluutasta tulee varmasti nopeampi ja loistava ratkaisu dApps: n ja älykkäiden sopimusten suorittamiseen.

Ethereum on myös lähestymässä Ethereum Classicia (ETC). Tämän odotetaan tuovan molemmat yhteisöt yhteen ja antavan niiden vahvistaa tulevaisuudessa. Sen lisäksi myös hajautetun rahoituksen (DeFi) markkinat laajenevat. Ethereum voisi olla tärkein lohkoketjuverkosto, joka helpottaa tämän alan laajentumista.

Johtopäätös

Ethereum ja Ripple ovat suuria digitaalisia resursseja markkinoilla. Heillä on omat ominaisuutensa ja ratkaisut käyttäjille, mikä tarkoittaa, että he yrittävät ratkaista erilaisia ​​ongelmia ja asioita avaruudessa. Ethereumin ja Ripplen tulevaisuus näyttää olevan erittäin kirkas.

Kun markkinat nousevat uuteen härkätrendiin, voi olla mahdollista, että nämä virtuaalivaluutat tarjoavat edelleen hyviä ratkaisuja ja laajenevat ympäri maailmaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me