Bitcoin Cash Cash -ennuste 2019: minkä hinnan BCH voi saavuttaa tänä vuonna?

Bitcoin-käteishinnan ennuste

Vaikka kukaan ei kykene esittämään tarkkaa Bitcoin Cash -ennustetta, tarkastelemme joitain tärkeimpiä tekijöitä ja asiantuntijaennusteita, jotka voivat auttaa sinua arvioimaan BCH: n markkinoita.

Mikä on Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash on suosittu salaus, joka syntyi Bitcoinin kovasta haarukasta, joka tapahtui 1. elokuuta 2017.

BCH luotiin parantamaan useita Bitcoinin näkökohtia, kuten skaalautuvuutta ja transaktiopalkkioita. Bitcoin Cash on onnistunut pysymään markkina-arvon mukaan kymmenen ensimmäisen krypton joukossa pitkään, ja kolikosta on siis kiinnostunut monia sijoittajia.

Sen nykyinen kiertävä tarjonta on 17 912 375 BCH, markkina-arvo 5 574 708 567 USD. Salaus on tällä hetkellä viidenneksi parhaimmissa kryptovaluutoissa markkina-arvon mukaan.

Bitcoin Cash Cash -ennuste 2019

Bitcoin Cash on säilyttänyt vakaan hinnan kolmen viimeisen 3 kuukauden ajan lukuun ottamatta merkittävää laskua 30. huhtikuuta 2019, kun se saavutti 242,02 dollarin arvon.

Kaiken kaikkiaan BCH on näyttänyt ylläpitävän suorituskykyään vakaana 17. toukokuuta 2019 lähtien, kun se hyppäsi 413,97 dollariin, lyömällä 436 dollaria muutama päivä myöhemmin.

Salaushinta on ollut myös positiivinen kesäkuuhun lukuun ottamatta 5. kesäkuuta, jolloin se laski 400 dollarista 380,59 dollariin.

Heinäkuun alussa Bitcoin Cash -hinta sijaitsi 400 dollarin rajan yläpuolella, mutta 11. heinäkuuta lähtien kolikko on leijunut 300 dollarin hintaluokassa muutaman päivän pudotessa sen alle.

Lähde: Bitdegree

Bitcoin Cash käy kauppaa tällä hetkellä 311,22 dollaria.

Kehitys ja hyväksyminen

Merkittävä kehitys Bitcoin Cashilla, jolla voi olla mahdollisuus nostaa hintaa, on erään suurimpien televiestinnän jättiläisten listautuminen maksuvaihtoehtona, AT&T. AT&T ilmoitti tukevansa nyt Bitcoin Cashia maksuina sen kumppanuuden vuoksi Bitpayn kanssa.

AT&T on 10 parhaan Fortune 500 -yrityksen joukossa, ja sillä on paljon asiakkaita kaikkialla maailmassa, mikä lisää BCH: n potentiaalia laajentaa omaa käyttäjäkuntaansa ja käyttöönottoprosenttiaan. Suurempi adoptioprosentti voi tarkoittaa enemmän voittoja BCH: lle.

Lähde: DIgitalcoin

Viime kuussa BCH suoritti ohjelmistolleen pehmeän haarukan sisällyttämään Schnorr-allekirjoituksen.

BitPay on suosittu maksuprosessori, joka alkoi äskettäin tarjota tukea BCH: lle. Tämä paitsi sallii kauppiaiden hyväksyä BCH: n maksuksi, mutta lisäsi myös salauksen käyttöä ja hintaa merkittävästi.

Tulevaisuudessa on myös varattuna monia uusia kehityksiä BCH-infrastruktuurille. He testaavat parhaillaan lompakon tukea ja beetaa Sähke tipmebchbot-niminen botti.

BCH: lla on myös erilaisia ​​tiimejä, jotka työskentelevät useiden projektien kanssa, mukaan lukien Bitcoin Unlimited, Bitcrust, Bitprim, ElectrumX, Nchain, Parity ja Bitcoin XT. Bitcoin Cash listattiin myös äskettäin Winklevossin Gemini-pörssiin, jonka NYDFS on lisensoinut.

Lähde: Digitalcoin

Kaivostoiminnan kannattavuus

Tällä hetkellä Bitcoin-käteisraha on kannattavampaa verrattuna Bitcoin-kaivoksiin. Siksi useammat kaivostyöläiset pyrkivät kohti Bitcoin Cashia, mikä puolestaan ​​vahvistaa verkon vakautta.

Suhde Bitcoiniin

Suurimman osan altcoin-markkinoista BCH: n suorituskyky on sidottu Bitcoinin suorituskykyyn, mutta Bitcoin Cash näyttää olevan niin läheisessä yhteydessä BTC: hen, että et voi erottaa niitä. Tässä tarkan bitcoin-käteishinnan ennusteen laatiminen monimutkaistuu. Useimmat ihmiset ajattelevat Bitcoin Cashia samalla tavoin kuin Bitcoin.

Syyt, joiden vuoksi aloitin Bitcoiniin sijoittamisen vuonna 2011, ovat täsmälleen samat syyt, jotka investoin tänään Bitcoin Cashiin. pic.twitter.com/OpOV7OKeGN

– Roger Ver (@rogerkver) 5. syyskuuta 2018

Jos Bitcoin putoaa, on myös todennäköistä, että BCH epäonnistuu. Mutta jos Bitcoinin pitäisi nousta, Bitcoin Cash olisi yksi ensimmäisistä altcoineista, jotka näkevät voittoja, koska se on yksi Bitcoinin tärkeimmistä kilpailijoista.

Markkinoiden mielipiteet Bitcoin Cash Price -ennusteesta

Monet tärkeät salausluvut, kauppiaat ja salaussivustot ovat tehneet oman Bitcoin Cash -ennusteen. Seuraavassa esitämme joitain tärkeimpiä avaruudessa.

1. Kaupankäyntimenot

Kaupankäynti petoja ennusti Bitcoin Cashin olevan positiivinen suorituskyky vuonna 2019, jolloin kolikko nousi 2703,17 dollariin vuoden loppuun mennessä.

2. Roger Ver

Bitcoin Cashin kiihkeä kannattaja Roger Ver ennustaa, että BCH saattaa kaksinkertaistaa arvonsa 12 kuukaudessa.

3. Smartereum

Smartereum salauksen ennustussivusto teki Bitcoin Cash -ennusteen, että BCH saavuttaisi 6700 dollaria, mikä tarkoittaisi 500%: n nousua alle vuodessa.

4. Kolikkokytkin

Kolikkokytkin salaussivusto selitti, että “pari kuukautta sitten Bitcoin Cash koki yli 2,1 miljoonaa tapahtumaa, mikä vastasi 63 prosenttia kaikista 24 tunnin jakson aikana toteutetuista salaustoimista. Tämä oli suuri menestys BCH-yhteisölle, koska se voi muuttaa koko skenaariota. ” Analyysinsa perusteella he tekivät seuraavan ennusteen BCH: lle:

“Vuoden 2019 loppuun mennessä BCH saattaa nousta 2000 dollariin, mikä on yli 200X nykyisestä hinnasta.”

5. Meitä nostetaan

Us optimistisen ennusteen antoi Us Lifted, jonka mukaan BCH: n arvo saattaa nousta jopa 9735 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä.

6. Salausmaa

Crypto Groundin Bitcoin Cash -ennuste on, että kolikko koskettaa 707 dollarin arvoa vuoden 2019 loppuun mennessä. Tämä on yksi konservatiivisimmista ennusteista luettelossamme, ja todennäköisimmin se tapahtuu nykyisten hintojen perusteella.

 7. Hintojen ennuste

Hintojen ennustefoorumi on spekuloinut, että BCH osuu todennäköisesti 9560,28 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä.

8. Pitkä ennuste

sivusto ennusti, että Bitcoin Cashin hinta joulukuussa 2019 on välillä 51-66 dollaria.

9. Lompakon sijoittaja

Toinen negatiivinen hintaennuste tulee Lompakko-sijoittaja, kuka uskoo, että BCH laskee 11 dollariin vuoden loppuun mennessä.

Tuomio

Tällä tavoin päätämme artikkelimme Bitcoin Cash -ennusteesta vuodelle 2019. Toivomme, että antamamme tiedot ovat auttaneet Bitcoin Cash -kauppiaita tai niitä, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttaan..

Mitä voimme poistaa tältä, on se, että useimmat Bitcoin Cash -ennusteet näyttävät olevan positiivisella puolella. Jotkut ovat tietysti nousevampia kuin toiset, mutta näyttää siltä, ​​että ihmiset luottavat Bitcoin Cashin tulevaisuuteen. BCH: lla on monia tekijöitä, jotka voivat johtaa hintojen nousuun, kuten kehitys, käyttöönottoprosentti ja kaivostoiminnan kannattavuus.

Pääkuva: Coinivore

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me