Weekly News Digest: Salakorttikortin myöntäjä menettää miljardia, Binance Plans UK Exchange käynnistää, Kraken avautuu Australiassa

salausuutiset

Jos haluat selvittää viimeisimmät tapahtumat viime viikolla salauksen maailmassa, mutta et voi häiritä kaikkia uutissivustoja, tässä on viikoittainen uutisyhteenvetomme:

Salauskortin myöntäjän langallinen kortti menettää 2,1 miljardia dollaria

Lähde: Börse Online

Suuri saksalainen maksuprosessori Langallinen kortti on menettänyt noin 1,9 miljardin euron (2,13 miljardin dollarin) arvosta rahaa luottotileiltään, eikä yritys voi vielä perustella rahan katoamista.

Torstaina annetun lausunnon mukaan salausmaksukortin tarjoaja viittasi siihen, että kolmannen osapuolen “väärät” käteisvarat olivat syyllisiä, kun he yrittivät pettää tilintarkastajaa, Ernst and Youngia, joka kompastui asiaan rutiinitarkastuksen aikana..

“On viitteitä siitä, että edunvalvojan puolelta oli annettu väärät saldovahvistukset… tilintarkastajan pettämiseksi ja väärän käsityksen luomiseksi tällaisista käteisvaroista tai tilien pitämisestä Wirecard-konserniin kuuluvien yhtiöiden hyväksi “, Lue lausunto.

Wirecard on merkittävä salausmaksujen liikkeeseenlaskija, joka käsittelee korttimaksuja alustoille, kuten Crypto.com ja Wirex. Yhtiö tekee tällä hetkellä tiivistä yhteistyötä tilintarkastajan kanssa tutkittaessa puuttuvaa määrää, joka edustaa 25 prosenttia niiden taseesta saatavista varoista.

Asiasta johtuen Wirecard on lykännyt vuoden 2019 vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen julkaisemista, joka alun perin oli tarkoitus julkaista 4. elokuuta.

“Jos varmennettua vuosikertomusta ja konsernitilinpäätöstä ei voida antaa saataville vasta 19. kesäkuuta 2020, Wirecard AG: lle myönnetyt noin 2 miljardin euron lainat voidaan irtisanoa”, yritys totesi.

Wirecardin osakkeet laskivat myös Frankfurtissa 62% eli 65 euroa 40 euroon, kun uutiset kadonneesta rahasta julkistettiin.

Ethereumin säätiö teki toisen lahjoituksensa UNICEFille

Lähde: CECCAR Business Magazine

Ethereum-säätiö teki toisen salauslahjoituksen Yhdistyneiden Kansakuntien lasten rahastolle (UNICEF) tällä viikolla. Ensimmäinen lahjoitus tehtiin vuonna 2019.

Rahasto hyväksyy nyt kehittyvien markkinoiden startup-yritysten hakemukset saada sijoituksia tämän toisen lahjoituksen kautta, jonka arvioidaan olevan 1112 eetteriä (ETH) eli 262 000 dollaria käyvin hinnoin, paljasti Cecilia Chapiro, UNICEFin salaussalkunhoitaja.

“Etsimme edelleen suuria lahjoittajia … myös teknisen asiantuntemuksen näkökulmasta, sovitamme startupit aina avaruudessa toimivien mentoreiden kanssa. Emme ole saaneet enää bitcoinia sen lisäksi, mitä saimme Ethereum-säätiöltä [vuonna 2019] “- kertoi Christina Lomazzo, UNICEFin blockchain-johtaja.

Chapiro arvioi, että he pystyvät löytämään 5-10 potentiaalista startupia osakepääomattomille sijoituksille, joiden arvo on 100 000 dollaria. Rahasto on myös ilmoittanut keskustelevansa muiden mahdollisten lahjoittajien kanssa, mutta nimiä ei ole toistaiseksi paljastettu.

“Kun olemme läpi globaalin kriisin, päätimme tehdä uuden kierroksen investoinneilla COVID-19-kriisin vaikutusten lieventämiseksi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun haemme hakemuksia, joissa rahoitamme sekä Yhdysvaltain dollareina että salauksena. ” – sanoi Chapiro.

Lehdistötiedotteessa todettiin, että rahasto on erittäin kiinnostunut rahoittamaan hankkeita, jotka “mahdollistavat hajautetun kaupankäynnin esimerkiksi hajautettujen markkinapaikkojen kautta”, “antavat ihmisille mahdollisuuden käyttää, ansaita ja hallita salausvaluuttoja” tai “kerätä, koota ja validoida aineistoja blockchain-oraakkeleille. “

Binance avaa ovet Isossa-Britanniassa

Lähde: Binance

Huippu salausvaihto Binance lanseeraa uuden Ison-Britannian vaihtoalustan, jossa Ison-Britannian ja Euroopan institutionaaliset ja vähittäiskaupan käyttäjät voivat käyttää fiatia salakirjoitukseen ja ostamiseen.

Keskiviikkona tehdyn raportin mukaan salausyhtiö ilmoitti, että sen Ison-Britannian salauspörssi tarjoaisi fiat-ostovaihtoehtoja puntaa ja euroa. Alusta tukee noin 65 salausta. Tämä on uusin Binancen käynnistämä fiat-to-crypto -alusta, joka liittyy Binance Ugandaan, Binance Singaporeen ja Binance US: ään.

Binance UK: ta säätelee maan päätalousviranomainen Financial Conduct Authority (FCA), ja se palvelee perinteistä käyttäjäkantaa, ja foorumi tukee vain spot-kauppoja. Binance U.K.:n uusi johtaja Teana Baker-Taylor aloitti yrityksen palveluksessa kuukausi sitten, ja hänen tehtävänään on järjestää pörssin laajentumista Euroopassa..

”Binance U.K. palvelee myös eurooppalaisia ​​asiakkaita. Alusta palvelee sekä Ison-Britannian että Euroopan markkinoita. “- totesi yhtiön tiedottaja.

Uusi Ison-Britannian foorumi on tarkoitus käynnistää tänä kesänä.

“Kun salauspalvelut kehittyvät ja kehittyvät, pystymme luomaan uusia vaihtoehtoja houkuttelemaan ja kiinnittämään kiinnostusta laajemmalta yleisöltä vaihtelevalla riskinottomahdollisuudella, kuten tuotteita, jotka ansaitsevat tuottoa osallistumisesta, kuten panokset ja passiiviset säästöt”, Baker-Taylor totesi.

Toinen Binancen perustama fiat-salausalusta toimii Britannian riippuvaisessa Jerseyn kanaalisaarella tammikuusta 2019 lähtien. Jersey-alusta toimii edelleen itsenäisesti myös sen jälkeen, kun Binance U.K. käynnistää.

Kraken lanseeraa pörssin Australiassa

Lähde: Bitcoin-uutiset

Yksi maailman vanhimmista pörsseistä, Kraken, avaa pörssin ovet Australiassa.

Yhtiö paljasti keskiviikkona aloittavansa uuden tytäryhtiön Sydneyssä, Australiassa, jossa asukkaat voivat käyttää Australian dollareita (AUD) salauksen ostamiseen. Vaihto mahdollistaa välittömät talletukset Okson ja PayID Australian pankkitilien kautta.

Australian dollari on uusin fiat, joka on liittynyt Krakenin tukemien fiat-valuuttojen luetteloon: Yhdysvaltain dollari (USD), Kanadan dollari (CAD), Sveitsin frangi (CHF), euro (EUR), Ison-Britannian punta (GBP) ja Japanin jeni (JPY).

“Olemme innoissamme voidessamme käynnistää Kraken Australia -palvelun tänään, kun australialaiset sijoittajat kääntyvät yhä enemmän kohti kryptovaluuttoja hajauttamaan salkkuaan”, totesi Kraken Australian toimitusjohtaja Jonathon Miller.

Kraken Australia -käyttäjät voivat suorittaa AUD-kauppoja suosittuja kryptovaluuttoja vastaan, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ja Tether (USDT) -stablecoin. . Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevat tavalliset käyttäjät voivat myös käydä kauppaa AUD: lla dollaria, euroa ja jeniä vastaan.

Kraken osti Australian pisimmän kryptovaluutanvaihdon Bit Tradein tammikuussa 2020, ja Miller nimitettiin pörssin operatiiviseksi johtajaksi maassa.

Miller on todennut, että kiinnostus salausta kohtaan on kasvanut, ja Krakenissa on ollut ennätyksellinen määrä rekisteröintejä maaliskuusta lähtien, mikä on saanut yrityksen palkkaamaan 200 uutta työntekijää vastaamaan asiakkaiden kysyntään.

Esillä oleva kuva: healthbeat.cz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me