Binance Coin Price Prediction 2019: Hvad venter Binance’s BNB-mønt?

Binance møntpris forudsigelse

En af de mest bemærkelsesværdige mønter, der skiller sig ud i 2019, var bestemt Binance Coin (BNB). I dagens artikel vil vi diskutere Binance Coin-prisforudsigelsen for 2019.

Hvad er Binance Coin?

Binance Coin (BNB) er det oprindelige symbol for den populære kryptobørs Binance. Binance Coin blev først lanceret i 2017 som et ERC20-token. I april blev BNB-mønt overført til sin egen Binance-blockchain.

Mønten blev designet til at lette visse operationer på Binance-platformen og på Binance Chain. Først blev mønten opmærksom på fra handlende, da betaling med mønten reducerer transaktionsgebyrerne.

BNB-prisen nåede højt sin maksimale pris på 39,30 pr. Mønt den 22. juni 2019 og genererede gevinster på 466% de sidste tre måneder.

Kilde: tegneboginvestorI øjeblikket handler Binance Coin (BNB) til $ 24,92 med en markedsværdi på $ 4.497.868.164 USD med 155.536.713 BNB, der i øjeblikket cirkulerer på markedet. Det 24-timers prisbevægelsesdiagram viser, at $ 235,703,117 USD handles. Mønten er i øjeblikket den sjette krypto ifølge markedsværdi.

Binance Coin (BNB) Price Prediction Analysis

Mængderne stiger, med BNB / USD-paret fortsætter med at forblive bullish. I øjeblikket er handelsværdien sat til $ 30.

Hvis priserne skulle gå lavere, ville markedet sandsynligvis gå ned til tidligere niveauer på $ 28, $ 26 og $ 24.

Mens den fortsatte med at svæve omkring $ 30, begyndte mønten den 11. juli at gå ned mod $ 20 niveauer. BNB handler i øjeblikket til $ 24,92 med et tab på -1,40% over en 24-timers periode.

For et midtvejsperspektiv gennemgår BNB / USD-paret en nedadgående tendens, der trender på højere højder og højere nedture. Den nylige prisnedgang skal endnu ikke betragtes som baisse, hvor mange eksperter forudsiger et rebound snart.

Kilde: Tronweekly

Hvis tyrerne, der hidtil støttede bevægelsen, vil prisen på BNB bringe priserne tilbage til kritiske modstandsniveauer, bliver markedet endnu en gang bullish.

Hvad der er bemærkelsesværdigt ved BNB er, at det formår at blive mindre påvirket af en nedadgående tendens som andre kryptokurver. Binance Coin’s mange brugssager på en topbørs hjælper også dets prisværdi. Det er blevet observeret, at kryptoen formår at se vækster selv under markedsfald.

Udviklingsmæssigt kører Binance-kæde mainnet som den vigtigste tjeneste oven på Binance DEX. Binance Coin’s blockchain vil have en dPoS-konsensus på 11 noder for at sikre decentralisering via gennem pBFT, svarende til NEO.

Binance meddelte også, at det har planer om at integrere BNB på Trust Wallet som den første mobile krypto.

Markedsprognoser for Binance Coin-forudsigelse

BNB betragtes som en af ​​de mønter, der vil have størst potentiale for vækst i fremtiden. Nedenfor har vi listet nogle af de mest relevante Binance Coin-prisforudsigelser for 2019 fra kryptoprognoser.

Digital møntpris

Digital møntpris har sendt sin forudsigelse for hver måned i 2019. Webstedet forudsagde, at Binance Coin ved udgangen af ​​2019 vil ramme en pris på $ 22,86, hvilket ikke er langt fra dets nuværende værdi.

Møntventilator

Coin Fan har lavet en meget optimistisk Binance Coin-forudsigelse, hvor mønten måske rammer $ 109 inden udgangen af ​​2019, og inden udgangen af ​​2020 vil den nå $ 390,815 $.

Crypto Ground

Crypto Ground webstedet har en mindre optimistisk prognose, hvor BNB kan falde i de følgende måneder og muligvis falde til $ 6.4202.

Møntkontakt

Møntkontakt gav en meget konservativ prognostic i deres artikel og forudsagde, at mønten muligvis ville nå $ 25 ved udgangen af ​​året. De forudsagde også det næste år og sagde, at “Binance-mønt forventes at nå $ 49,85 ved udgangen af ​​2020.”

Wallet Investor

Form Wallet Investor‘S prisgraf, Binance Coin har rørt sit højeste niveau for 2019. Webstedet meddelte, at selvom der vil være nogle fald, vil BNB sandsynligvis opretholde sine bullish tendenser i fremtiden.

Kryptosiden forudsagde Binance Coin-prisforudsigelsen på $ 41,91 ved årets udgang.

Handelsdyr

Handelsdyr udsendte også sine månedlige Binance Coin-prisforudsigelser, hvori det hedder, at BNB muligvis sænkes til $ 12,33 ved udgangen af ​​2019, næsten har af sin nuværende værdi.

Selvom mønterne tidligere forudsagt for BNB for juli 2019 er blevet overgået med næsten 200%, siger deres langsigtede forudsigelse, at mønten vil fortsætte med at vokse i de næste år.

”Binance Coin-prisen forventes at nå $ 26,64 i begyndelsen af ​​december 2019. Den forventede maksimale pris er $ 33,91, en minimumspris på $ 23,06. Binance Coin-prisforudsigelsen i slutningen af ​​måneden er $ 27,13. ”

Coin Predictor

Coin Predictor har foretaget Binance Coin-forudsigelser i korte perioder på 7 dage, 4 uger og 3 måneder.

Dette er det nummer, de har angivet for de ovennævnte tidsrammer:

  • 7 dage: $ 38,11
  • 4 uger: $ 45,82
  • 3 måneder: $ 60,26

CryptoNewz

”Binance Coin har været en af ​​de mest stabile valutaer, der ikke er påvirket af markedssvingningerne og har i år givet et godt afkast til alle investorer. Men det bedste er endnu ikke kommet. BNB handler muligvis omkring $ 50 til $ 100 inden udgangen af ​​dette år. ”- forudsagt Crypto Newz.

I dag

I dag tager ikke højde for, at mønten kan dyppe, det er, hvor optimistisk de er på deres prognose. Deres forudsigelse af Binance-møntpris er en af ​​de mest positive af dem alle og forudsiger, at BNB vil ramme hele 1.354,66 $ pr. Mønt i det næste år.

Konklusion

Det er umuligt at forudsige kryptomarkedet, der er flere faktorer, tidligere tendenser og indikatorer, der kan hjælpe en erhvervsdrivende med at forudse den næste fald eller stigning.

Fra vores samlede liste over Binance Coin-prisforudsigelser fra forskellige prognosesteder kan vi observere, at Binances native crypto for det meste har positive udsigter for 2019 og i de næste 2-5 år.

Mens det ser godt ud nu, hvor Binance er en topbørs, der konstant udvides og bringer nye udviklinger, vil BNB helt sikkert drage fordel af en stor brugerbase, da den har mange brugssager og fordele.

Fremhævet billede: Cryptoline News

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me