Top 10: Selvitä, onko maassa laillista käydä kryptovaluuttoja

laillista käydä salausvaluuttoja maassasi

Kryptojen laillisuus vaihtelee kunkin maan lainsäädännön mukaan. Jatka tämän artikkelin lukemista, onko maassasi laillista kryptovaluuttaa.

Yhdysvallat

Yhdysvallat tukee yleensä salaustoimintaa, vaikka useat valtion virastot pyrkivät estämään Bitcoinin laittomien tapahtumien käytön. Monet tunnetut yritykset hyväksyvät maksut kryptoissa, ja jopa Yhdysvaltojen johdannaismarkkinat ovat alkaneet saada oikeudellista asemaa.

Bitcoinia koskevia ohjeita on annettu jatkuvasti vuodesta 2013, Yhdysvaltain valtiovarainministeriön rahoitusrikosten valvontaverkosto (FinCEN). Salauskauppa on laillista Yhdysvalloissa, ja se on verotuksellinen Sisäinen veropalvelu (IRS).

Yhdysvaltain laillinen salauscoinlist.me

Kanada

Kanadalla on myös kannustava salaus, kuten BTC to CAD, ja se toteuttaa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä rahanpesua vastaan ​​käyttämällä kryptovaluuttoja.

Kanadan verovirasto (CRA) luokitteli kryptot hyödykkeeksi ja totesi verkkosivuillaan, että “digitaalisten valuuttojen avulla voit ostaa tavaroita ja palveluita Internetistä ja kaupoista, jotka hyväksyvät digitaalisia valuuttoja. Voit myös ostaa ja myydä digitaalista valuuttaa avoimissa pörsseissä, nimeltään digitaalinen valuutta tai kryptovaluutanvaihto. ” Salausvaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin, ei kuitenkaan pidetä laillisena maksuvälineenä Kanadassa; “Vain Kanadan dollaria pidetään virallisena valuuttana Kanadassa.”

Salausliiketoimia verotetaan myös sen mukaan, onko henkilöllä osto- ja myyntitoimintaa tai haluaa käyttää kolikoita vain investointitarkoituksiin.

news.bitcoin.com

Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistynyt kuningaskunta ei tunnusta kryptovaluuttoja laillisina maksuvälineinä, mutta sallii digitaalisten varojen kaupan. Kaikilla maassa toimivilla salauspörsseillä on oltava Taloushallinnon viranomainen (FCA) – vaikka jotkut salausyritykset saattavat sen sijaan käyttää e-lisenssiä.

Vuonna 2019 Kilpailuvirasto on alkanut päivittää kryptovaluuttoja koskevia suuntaviivoja, ja sarja salauksen sääntelyä on tarkoitus julkaista vuoden loppupuolella..

Salauskauppaan kohdistetaan myös myyntivoittoveroja, ja tämä vero on rangaistava kaikelle salausvaluutan kautta saadulle voitolle.

Financial-Conduct-Authority-Lontooindependent.co.uk

Australia

Jos asut Commonwealth-alueella, on todennäköisesti laillista käydä kauppaa kryptovaluuttasi maassasi. Australia on yksi niistä maista, jotka sallivat sen asukkaiden käydä kauppaa, kaivaa tai ostaa laillisesti kryptovaluuttoja.

Kaikki salausvaihdot maassa kuten Itsenäinen varanto heidän on rekisteröidyttävä AUSTRAC: iin (Australian transaktioraportit ja analyysikeskus) ja toteutettava AML / CTF-ohjelma “rahanpesuriskien lieventämiseksi sekä asiakkaiden tunnistamiseksi ja todentamiseksi”. Toimiakseen Aussie-pörssien on myös ilmoitettava epäilyttävistä liiketoimista ja pidettävä kirjaa tällaisista toimista.

Australia-bitcoinccn.com

Etelä-Korea

Etelä-Korea on yksi Aasian tärkeimmistä salauskeskuksista, jolla on lukuisia vaihtoja ja salauksen ystävällisiä säännöksiä.

Hallitus ilmoitti, että oikean nimen pankkitileillä (“oikean nimen tilijärjestelmällä”) voidaan tehdä vain salauskauppoja ja että Etelä-Korean pörsseillä on oltava sopimuksia pankkien kanssa salausvaluuttakaupoista.

Alaikäiset ja ulkomaalaiset eivät saa asuinmaastaan ​​riippumatta käydä kauppaa kryptovaluutoilla maassa.

Salausvaluuttatoimista saadut voitot verotetaan yksityishenkilöiden tuloverolain mukaan, mutta on olemassa sinisopimuskauppoja bitcoinien kanssa, jotka on vapautettu arvonlisäverosta.

Etelä-Korean laillinen salausFinance.yahoo.com

Luxemburg

Salausvaluutoilla ei ole mitään erityisiä säännöksiä Luxemburgissa, vaikka sen hallitus onkin kannattanut digitaalista omaisuutta hyvin muihin maihin verrattuna.

Valtiovarainministeri Pierre Gramegna on todennut, että kryptovaluutat tulisi “hyväksyä maksuvälineeksi tavaroista ja palveluista”.

Luxemburgin kryptovaluutanvaihtoa säätelee Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), joka oli yksi ensimmäisistä EU: n kotimaisista finanssiyhtiöistä, joka tarjosi salaustoimiluvan. Bitstamp oli ensimmäinen salausyritys, joka sai lisenssin vuonna 2016, mikä mahdollistaa myös pörssin tarjoavan palvelujaan muille EU: n jäsenvaltioille.

Salauskauppoja ei veroteta tuloverolla ennen kuin ne on myyty, ja salaustoiminnot on vapautettu arvonlisäverosta.

luxemburg-salausnews.livecoinwatch.com

Japani

Jos asut Japanissa, on laillista käydä salakirjoitusta maassasi. Nousevan auringon maa tunnetaan maailman edistyneimmistä asenteista ja salausvaluuttasäännöistä. Siksi 10% salauspörssien kokonaiskaupasta on Japanista.

Vuonna 2017 maa tunnusti kryptovaluuttavarat laillisena maksuvälineenä maksupalvelulain nojalla. Salausliiketoimilla on myös selkeät vero-ohjeet sijoittajille, joiden veroaste on 15-55%.

Salausvaluutanvaihto on rekisteröitävä FSA: lle toimiakseen, ja lisenssin saaminen voi kestää jopa kuusi kuukautta, koska kyberturvallisuutta ja AML / CFT: tä koskevat vaatimukset ovat erittäin tiukat.

Itsesääntelyelin, Japanin virtuaalivaluutanvaihtoyhdistys (JVCEA), perustettiin myös antamaan neuvoja pörsseille, joilla ei ole vielä toimilupaa, ja edistämään sääntelyn noudattamista.

Japani-kryptovaluuttacoinrevolution.com/

Sveitsi

Vaikka Sveitsi ei kuulu euroalueeseen, se on suurelta osin osa salausvyöhykettä. Zugilla on tällä hetkellä monia blockchain-pohjaisia ​​start-up-yrityksiä ja yrityksiä, kuten ShapeShift.io, Bancor, ConsenSys ja Xapo.

Zugin ja Luzernin kantonit antoivat omat suuntaviivat Bitcoin-verotukselle saksankielisissä lehdissä jo vuonna 2017.

Salauslaakson tiedetään olevan salattu veroparatiisi sijoittajille, mikä ei ole yllättävää, miksi niin monet sijoittajat ja yritykset tulevat muuttamaan tähän maahan.

Salauskaupan tukemisen lisäksi maa on antanut säännöksiä myös ICO: n myöntämille rahakkeille.

Sveitsin salauslaillinenicopresident.com

Malta

Tämän pienen saarivaltion hallituksella on kannatus salausta ja yleisesti bitcoinia kohtaan, ja pääministeri jopa totesi, että salaus edustaa “rahan väistämätöntä tulevaisuutta”.

Maltalla ei ilmeisesti ole veroja kryptovaluuttakaupasta tai muista liiketoimista.

Maa esitti myös virtuaalisen valuutan laskun, joka toimii ICO: n kehyksenä, ja ilmoitettiin myös, että hallitus aikoo laskea oman kriittisen valuuttansa liikkeeseen “valvotuissa puitteissa, mikä antaisi sääntelyviranomaisille mahdollisuuden testata mahdollisia valvontatoimia ja lainsäädäntöä. tekniikkaa. “

Cryptocurrency-in-Maltawelcome-center-malta.com

Gibraltar

Jos olet kotoisin Välimeren maasta Gibraltarista, tiedä, että salaustoiminta on laillista maassasi.

Maa on myöntänyt lisenssejä ICO: lle ja FinTech -yrityksille, ja myös krypto-verolainsäädäntö on voimassa, korko on kiinteä 10% vuodesta 2011.

Gibraltarin pörssin tytäryhtiö, Gibraltarin digitaalinen omaisuuspörssi, tarjoaa myös vakuutusturvan salaukselle, jota sen alustalla tuetaan.

Gibraltarin salausnews.bitcoin.com

Jos asut jossakin edellä mainituista maista, voit nyt käydä kauppaa salauksilla tietäen, että tällainen toiminta on laillista.

Esillä oleva kuva: stockhax.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me