Parhaat Litecoinin (LTC) kaivosaltaavaihtoehdot vuonna 2019

Litecoin-kaivosallas

Litecoin on tällä hetkellä markkinoiden kuudenneksi suurin salaus, joten luonnollisesti se on kaivostoiminnan erittäin kysytty salaus. Jos haluat kaivaa Litecoinia vähäisillä laskentaresursseilla, tutustu luetteloomme löytääksesi sinulle parhaan Litecoin-kaivosaltaan.

Kaivosaltaan valintaperusteet

Ennen kuin pääset luetteloomme, sinun on pidettävä mielessä jotkut tekijät:

Palkkiot: Litecoin-kaivosaltaalla on yleensä maksuja noin 1-2%, mutta alhaisempi maksu merkitsee sinulle enemmän voittoja.

Maine: Haluat uima-altaan, jolla on luotettava maine verkossa, koska on olemassa monia huijausaltaita, jotka loppuvat asiakkaiden rahoilla. Tee tutkimuksesi ahkerasti ennen kuin pääset kaivosaltaaseen.

Hash-voima: sinun ei pitäisi olla uima-altaassa, jolla on vain hieman enemmän hash-voimaa kuin sinä. Haluat valita poolin, jolla on huomattava hashrate, jotta voidaan kaivaa lisää lohkoja ja saada tasainen voitto.

Palvelimen sijainti: Mitä lähempänä palvelimet ovat fyysiseen sijaintisi, niin viivettä koet vähemmän.

Käyttöaste: jos palvelimet viettävät enemmän aikaa offline-tilassa, kaikki uima-altaan kaivostyöläiset menettävät rahaa, eikä uusia lohkoja löydetä eikä lisätä lohkoketjuun.

Pienin voitto: mitä korkeampi maksuraja on, sitä enemmän joudut odottamaan voittojesi nostamista.

Altaan koko: vaikka ei ole kaivosaltaita, jotka olisivat lähellä 51% verkon koko hajautusasteesta, kannattaa välttää suurimpien kaivosaltaiden käyttöä, jotta kukaan ei pääsisi kyseiseen 51%: n rajaan.

Maksujärjestelmä: Litecoinin kaivosallas palkitsee käyttäjiä eri tavoin. Tässä on joitain tunnetuimpia maksumalleja:

  • PPS – pay per share. Jokainen lähetetty osuus on tietyn määrän LTC: tä;
  • SMPPS – Jaettu enimmäispalkkio osakkeelta. Samanlainen kuin pay per share, mutta ei koskaan maksa enemmän kuin pool ansaitsee;
  • ESMPPS – tasa-arvoinen jaettu enimmäispalkka osakkeelta. Samanlainen kuin SMPPS, mutta se tasapainottaa maksut oikeudenmukaisesti kaivostyöläisten välillä;
  • CPPSRB – rajattu osakekohtainen palkkio viimeisimmällä takaisinmaksulla;
  • Suhteellinen – kaivostyöläiset saavat palkkion suhteessa siihen, kuinka paljon osakkeita kukin heistä on löytänyt;
  • PPLNS – maksa viimeisiltä N osakkeelta. Kuten suhteellinen, mutta se perustuu viimeisiin N osakkeeseen pyöreistä rajoista riippumatta;
  • Pisteet – Pisteisiin perustuva järjestelmä: suhteellinen palkkio, mutta arvioitu lähetyshetken mukaan. Tämä tarkoittaa, että myöhemmät osakkeet ovat paljon arvokkaampia kuin aikaisemmat osakkeet.

Nyt kun tiedät mitä ominaisuuksia sinun on etsittävä saadaksesi parhaan Litecoin-uima-altaan, jatketaan luetteloamme:

LitecoinPool.org

LitecoinPool on suuri Litecoin-kaivosallas, ja se on myös alan vanhin. Altaan perusti vuonna 2011 yksi Litecoinin tärkeimmistä kehittäjistä, joka tunnetaan nimellä Pooler, joka on myös cpuminer-ohjelmistopaketin ylläpitäjä.

Liittymisensä vuoksi Litecoin-projektiin siitä tuli nopeasti yksi luotetuimmista LTC-kaivospooleista salaustilassa. Vuonna 2012 uima-allas omisti 40% Litecoinin hajautusvoimasta. Samana vuonna LitecoinPool.orgista tuli ensimmäinen pooli, joka käytti vaihtelevan vaikeustason osakkeita, jota Bitcoin-poolit kutsuivat myöhemmin nimeksi “vardiff”. Tämän järjestelmän avulla kaivostyöläiset voivat vähentää verkon kaistanleveyden käyttöä radikaalisti. Allas sisälsi myös ensimmäisten joukossa suojatun kaivostoiminnan TLS-salattujen Stratum-yhteyksien kautta, joka on turvatoimenpide man-in-the-middle -hyökkäyksiä vastaan..

Palkinnot jaetaan pay-per-share (PPS) -järjestelmän mukaan, mikä tarkoittaa, että pooli on aina tehokas työssäsi, vaikka lohkoa ei olisikaan tehty. Yhdistettyä louhintaa useilla altcoineilla tuetaan myös, ja maksu suoritetaan LTC: ssä.

Palvelimet jaetaan kahdeksalle maantieteellisesti erilaiselle alueelle, mikä mahdollistaa kaivostyöntekijöiden tehokkaan louhinnan eri puolilta maailmaa. Automaattisista tai manuaalisista maksuista ei peritä maksuja.

Haittapuoli on, että sinun on nyt saatava hyväksyntä, ennen kuin voit rekisteröityä LitecoinPool.org-sivustoon.

viaBTC

viabtcTämä on toiseksi suurin Litecoinin kaivosallas LitecoinPool.org: n jälkeen viaBTC. Se ei tue vain Litecoin-kaivostyötä, mutta myös Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash ja Nervos Network (CKB) kaivostoimintaa..

viaBTC aloitti toimintansa alun perin Bitcoin-kaivosaltaana kesäkuussa 2016, mutta lisäsi sitten Litecoin-vaihtoehdon tammikuussa 2017. Monipuolisuutensa ansiosta se on paras Litecoin-allas niille, jotka haluavat kaivaa useita kolikoita.

viaBTC tarjoaa kaivostyöläisille kaksi maksujärjestelmää: PPS-maksutavan ja pay-per-last-n-osakkeen (PPLNS), toisen suosittavan palkkamallin, jota kaivospoolit käyttävät. Tapahtumista ei peritä maksuja, mutta ylläpidosta veloitetaan 4% PPS-maksuista ja 2% PPLNS-maksuista. On myös Solo-tila, jossa kaivostyöläiset saavat kaikki palkkiot tuotetuista lohkoista. Sovellettava maksu on 1%.

Yhdistettyä louhintaa tuetaan myös maksamalla 2000 DOGE jokaisesta louhimastasi, 1 SYS jokaisesta louhitusta BCH: sta ja 2 NMC, 5 SYS, 0,1 EMC, 1 ELA yhdestä louhitusta BTC: stä. Pilvikaivospalvelut sisältyvät myös tähän altaaseen.

Ennakko

Kuvan tulos etukäteen

Ennakko on kymmenen parhaan Litecoin-kaivosaltaan hash-koon suhteen. Kolme insinööriä aloitti altaan elokuussa 2014.

Voit myös kaivaa muita kryptoja Litecoinin lisäksi, kuten muita Scrypt-kolikoita, tukemalla SHA-256-, Equihash-, X13-, Neoscrypt-, Lyra2rev2- ja x11-algoritmien louhintaa..

Palkinnot jaetaan PPS-maksumallin mukaan, ja voit valita minkä kolikon haluat saada maksusi riippumatta siitä mitä kolikkoa louhit.

On myös mahdollisuus valita Yhdysvaltain dollarin maksut. Tapahtuma- ja maksumaksuja ei veloiteta, vain kiinteä 4,99%: n maksu, joka peritään kaikista ominaisuuksista, kuten ylläpidosta. Tämä tekee Prohashingista kallein Litecoin-kaivosaltaamme.

On myös mahdollisuus kaivaa automaattisesti, mikä käyttää hash-voimaa kaivamaan tuolloin kannattavin kolikko, mikä tekee siitä parhaan Litecoin-altaan helpoksi kaivostoiminnaksi.

Multipool

multipoolMultipool on monivaluuttapooli, joka tukee Litecoinin, Dogecoinin ja Vergen louhintaa kaivosmaksuilla LTC: ssä. Multipool tukee yli 30 kryptovaluutan, mukaan lukien algoritmipohjaisten X11- ja SHA256-kolikoiden, louhintaa.

Nostomaksuja ei peritä, kun vähimmäiskynnys on saavutettu. Voit myös käyttää Litecoin-porttia sulautettuun kaivostoimintaan Litecoinin ja Dogecoinin samanaikaiseen louhintaan samalla kun pidät hash-voimasi vakaana.

Johtopäätös

Tämä on ollut luettelo parhaista Litecoin-kaivosaltaista, joita voit käyttää LTC: n tuottamiseen. Toivomme antamiemme tietojen olevan hyödyllisiä sinulle ja kaivostoiminnallesi.

Esittelykuva: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me