Masseadoptagelsen af ​​Bitcoin | Her er de websteder, der accepterer BTC til betaling

Bitcoin er den mest udbredte kryptokurrency, da den accepteres som betaling af mange websteder og virksomheder for deres tjenester og produkter. Her er en liste over de websteder, der giver brugerne mulighed for at betale med BTC.

Overstock

Overstock er en populær onlineforhandler af tusinder af produkter til mange designermærker og hjemmevarer. Webstedet var blandt de første forhandlere, der tilføjede support til Bitcoin i begyndelsen af ​​2014. Brugere kan købe alt fra tøj, boligindretning, elektronik og tilbehør med Bitcoin.

Newegg

Newegg er en gigantisk computerhardwareforhandler, der har en årlig omsætning på 2,7 mia. $. Virksomheden integrerede Bitcoin-betalinger i 2014, hvilket giver kunder mulighed for at købe pc’er, laptops, GPU’er, bundkort og andre komponenter med BTC. Kun Newegg-kunder fra USA kan betale med Bitcoin i øjeblikket.

eGifter

eGifter er et top gavekortside, der har tilladt kunder at købe gavekort online med Bitcoin i flere år nu. Brugere kan købe hundredvis af gavekort fra topmærker som Adidas, Nike, Domino’s Pizza og endda Walmart.

Shopify Stores

Shopify er en e-handelssoftware, der bruges af over 500.000 onlinebutikker. Mens Shopify ikke understøtter Bitcoin selv, tillader det sine onlinebutikker at integrere Bitcoin-betalinger via BitPay. Deres websted siger, at tusindvis af Shopify-forhandlere allerede understøtter BTC til køb af deres varer og tjenester.

Microsoft

Microsoft er en af ​​verdens giganter, og virksomheden tilføjede Bitcoin-support i begyndelsen af ​​2014, da BTC handlede til omkring $ 300.

Kunder kan bruge BTC til at betale for film, spil og apps, der er tilgængelige i Windows- og Xbox-butikkerne.

Hele fødevarer

Hele fødevarer er et firma, der ejes af Amazon, og mens dets moderselskab endnu ikke har implementeret Bitcoin-betalinger, meddelte fødevareproduktforhandleren, at det har muliggjort BTC-køb gennem et partnerskab med Flexa-betalingsgatewayen.

PÅ&T

Telekommunikationen Selskab for nylig tilføjet Bitcoin-betalinger som en mulighed for sine telefonregninger. PÅ&T erklærede, at denne implementering blev foretaget for at give kunderne “evnen til at betale med den metode, de foretrækker”. BTC-betalinger lettes af BitPay-betalingsprocessoren.

ExpressVPN

ExpressVPN er en etableret virtuel privat netværksudbyder, der giver klienter adgang til internettet sikkert og anonymt ved at betale abonnementer med Bitcoin.

PureVPN

PureVPN er en anden VPN-tjeneste, der understøtter bitcoinbetalinger til dens sikkerhedsplaner.

Wikipedia

Den mest populære online encyklopædi, Wikipedia har gjort det muligt for folk siden 2014 at give donationer til sit websted i bitcoins.

WikiLeaks

Wikileaks er et globalt nonprofit-websted, der tillader anonym offentliggørelse af følsomme oplysninger, der normalt ikke videregives til offentligheden. Da PayPal og alle større kreditkortselskaber forhindrede brugere i at donere til Wikileaks, vendte webstedet sig om kryptovalutaer.

WikiLeaks begyndte at acceptere donationer i Bitcoin siden 2010, da Bitcoin var under en dollar.

4Chan

4chan er et anonymt imageboard-samfund, der dukkede op i 2003, og i dag har det mere end 22 millioner sidevisninger om måneden, hvilket gør det til et af de mest tilgængelige sider i verden. Mens brugerne kan tilmelde sig gratis, er der en “Pass” -funktion, som er som et premium-medlemskab. Passet kan kun erhverves med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin.

Namecheap

Namecheap er en domæneregistrerings- og webhostingudbyder, der har over 10 millioner domæner under ledelse. Tilbage i 2013 integrerede virksomheden Bitcoin-support for at give kunder mulighed for at købe domænenavne med mønten.

CheapAir.com

CheapAir.com er et online rejsebureau fra USA, der har eksisteret siden 1980’erne. Virksomheden aktiverede Bitcoin-betalinger siden 2013, hvilket giver kunder mulighed for at bruge mønter til at betale for fly- og hotelbookinger. I 2018 måtte de suspendere sin BTC-mulighed, da Coinbase stoppede sine tjenester for købmænd, men snart skiftede til en anden betalingsprocessor..

Travala

Travala er et sted, der giver dig mulighed for at reservere hotel og indkvartering over hele verden på mere end 500.000+ hoteller. Ud over Bitcoin kan rejsende også betale for deres bookinger i XRP, BNB, TUSD og et antal andre digitale mønter.

Travelbybit

Et andet online rejsebestillingswebsted, der accepterer BTC, er Travelbybit. Her kan brugere booke hoteller og flyrejser ved hjælp af Bitcoin, Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) og Tether (USDT). Webstedet tilbyder også 10% belønninger i Bitcoin for dem, der booker ved hjælp af deres tjenester.

Greitai

Greitai er en søgeplatform for fly, hoteller og biludlejning. Du har også mulighed for at booke ved hjælp af Bitcoin og 20 andre mønter.

Destinia.com

Destinia.com er et spanskbaseret rejsebureau, der også accepterer bitcoinbetalinger gennem sin integration med BitPay. Brugere kan booke fra over 190.000 hoteller over hele verden. Imidlertid har et antal rejsende opdaget, at ikke alle flyrejser kan betales med Bitcoin, og der er “ingen liste over fly eller flyselskaber, som de kan behandle Bitcoin-betalinger for.”

airBaltic

Lettisk flyselskab airBaltic var blandt de første virksomheder af sin art, der aktiverede bitcoins som betaling. Flyers kan booke flyrejser med BTC til 60 destinationer i Europa, Mellemøsten og Rusland.

Virgin Galactic

Folk kan ikke kun betale for flyrejser på Jorden med BTC, men de kan også bestille en flyvning til det ydre rum. Virgin Galactic er et rumfartsselskab, der har en nettoværdi på $ 7 mia., der tilføjede Bitcoin i november 2013 som betalingsmulighed.

PlayBoy

PlayBoy har været aktiv siden 1953, hvilket gør det til et af de ældste virksomheder i voksenunderholdningsbranchen. Som de fleste magasiner besluttede virksomheden at flytte sit indhold online.

Virksomheden meddelte i marts 2018, at det ville acceptere kryptobetalinger for premium-funktionerne i deres “PlayBoy TV” -tjeneste.

PornHub

PornHub er en populær streamingtjeneste for voksenunderholdning, der tilbyder premiumabonnementer, men mange brugere undgik at bruge traditionelle bankmetoder, da det forblev i deres transaktionshistorik.

På grund af dette integrerede virksomheden oprindeligt betalinger med Verge-kryptovalutaen, men det accepterede senere Bitcoin, Ethereum og Litecoin for sine abonnementer.

Konklusion

Dette har været vores liste med nogle af de websteder, der accepterer BTC som betaling. Selvfølgelig er der hundredvis af andre online platforme, der understøtter Bitcoin-betalinger, som du kan tjekke ud.

Fremhævet billede: trendcapitol.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me