Suosituimmat 8 lohkoketju- ja salausvarastoa sijoittaa vuonna 2021

blockchain-varastot

Kryptovaluutat ovat keskiössä kannattavissa olevissa sijoituksissa. Jopa valtavirran yritykset, jotka arvostelivat investointia, ostavat nyt digitaalista omaisuutta. Viimeisin on Tesla, sähköajoneuvovalmistaja, joka ostaa 1,5 miljardin dollarin arvosta Bitcoinia. Avaruuteen odotetaan tulevan lisää tällaisia ​​investointeja vuonna 2021.

Kun kryptovaluutat ovat suosittuja, myös blockchain, tekniikka, johon ne on rakennettu, todennäköisesti kasvaa. Siksi blockchain-osakkeet voivat olla potentiaalisesti toteuttamiskelpoisia sijoitusvaihtoehtoja vuonna 2021 ja jopa sen jälkeen.

On syytä huomata, että joidenkin sijoittajien mielestä on kannattavampaa sijoittaa suoraan tekniikkaan, johon kryptot perustuvat, ja voit katso hinnat täältä markkinoiden analysoimiseksi parhaan sijoituspäätöksen tekemiseksi.

Tässä artikkelissa korostamme suosituimpia lohkoketju- ja salausvarastoja, joiden ostamista kannattaa harkita vuonna 2021. Nämä ovat osakkeita, joilla on suurin mahdollisuus tulla kannattaviksi niiden liiketoimintamallien merkityksen perusteella. Tämän sanottuamme, sukelkaamme sisään ja katsomme vuoden 2021 parhaita lohkoketju- ja salausvarastoja.

1. NVIDIA

Nvidia - salausvarastot

Jos sinulla on jonkin verran uteliaisuutta kryptovaluutan louhinnasta, sinun on oltava kuullut NVIDIA. Yhtiö on johtava grafiikkaprosessoriyksiköiden (GPU) valmistuksessa. Vaikka GPU: ita käytetään moniin tarkoituksiin, kuten pelaamiseen, tekoälyyn ja muuhun, joitain NVIDIA: n GPU: ita käytetään kryptovaluuttojen kuten Bitcoinin louhintaan.

Kuten ehkä tiedät, Bitcoinin hinta on räjähtänyt viime aikoina ja aina kun se tapahtuu, kaivostyöläiset tuottavat uskomattomia voittoja. Tämän seurauksena monet ovat päättäneet ottaa harppauksen kaivosalueeseen saadakseen oman osuutensa voitoista. Tämä tarkoittaa suoraan suurempaa kysyntää kaivoslaitteille, kuten grafiikkasuorittimille, ja yksi ensimmäisistä paikoista tähän on NVIDIA.

Tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin kaivostoiminta on kannattavaa (ja se tulee todennäköisesti olemaan aina), NVIDIA jatkaa voittoa ja varastot todennäköisesti nousevat sen seurauksena. Et voi kaivaa suoraan, mutta voit hyötyä kasvavasta teollisuudesta ostamalla yrityksen osakkeet vuonna 2021.

2. Mastercard

Mastercard-osakkeet

Nimi Mastercard on kotitalous luottokorttien ja maksujen suhteen, mutta siinä on enemmän. Vaikka kyseessä olisi vanha perintöyritys, Mastercard vauhdittaa peliäan kehittääkseen nopeasti kehittyvän teknologian, joka perustuu lohkoketjuun.

Palvelun laadun parantamiseksi yritys on tehnyt yhteistyötä blockchain-yrityksen R3 kanssa helpottaakseen rajatylittäviä maksuja miljoonille käyttäjilleen. Tämä vähentää tapahtumien kustannuksia ja aikaa, joka kuluu tapahtumien selvittämiseen. Lisäksi Mastercard on mahdollistanut salausyritysten mahdollisuuden antaa salausmaksukortteja alustallaan, mikä tekee siitä merkityksellisen salauksen vallankumouksessa. Siksi Mastercard-osakkeiden arvon odotetaan nousevan tänä vuonna ja ne voivat tehdä kannattavan sijoituksen vuodelle.

3. DocuSign

DocuSign-osakkeet

DocuSign on yritys, joka mahdollistaa asiakirjojen sähköisen allekirjoittamisen. Jos olet joskus hakenut mitään verkossa, mikä edellyttää, että allekirjoitat kirjautumistietosi verkossa, olet ehkä törmännyt tähän palveluun. Yhtiö on sisällyttänyt blockchainin liiketoimintaansa vuodesta 2015 lähtien ja käyttää Ethereum blockchainia ihmisten välisten sopimusten helpottamiseksi.

Blockchainin käyttö vähentää liiketoiminnan kustannuksia ja on luotettava, joten sopimusten allekirjoittamiseen ei ole parempaa tapaa. Ethereum on älykkäiden sopimusten ykkönen, ja useammat ihmiset käyttävät sitä päivittäin tähän tarkoitukseen, joten ei pitäisi olla yllättävää, että DocuSignin osakkeet voivat räjähtää lähitulevaisuudessa.

4. Amazon

Amazon - salakannat

Amazon on kuin Tiger Woods verkkomyynnissä. Yrityksestä on kasvanut monen miljardin dollarin yritys myynnin kautta, mutta siinä on enemmän. Amazon on myös jättiläinen lohkoketjutilassa. Se tarjoaa johtavan blockchain-pohjaisen pilvi-infrastruktuurin, joka tunnetaan nimellä Amazon Web Service. Tämän infrastruktuurin avulla muut ihmiset voivat luoda ja hallita omia blockchain-verkkojaan.

Vaikka blockchain-osa on edelleen vain pieni prosenttiosuus yrityksen koko liiketoiminnasta, kuvittele, mitä tapahtuu, kun Amazon integroi lopulta blockchainin verkkokaupan alustaansa miljardien päivittäisten käyttäjien kanssa. Jos haluat hyötyä tuossa tulevaisuudessa, Amazonin blockchain-varastot ovat oikea tapa edetä.

5. Microsoft

Tämä on tietokoneohjelmistojätti, joka tunnetaan merkityksestään Windows-tietokoneiden kanssa. Tietokoneiden ulkopuolella, Microsoft on perehtynyt myös blockchain-tekniikkaan, mikä tekee siitä entistä tärkeämmän tänään. Se kehitti Azure-pilven, palvelun, joka käyttää Ethereumin estoketjua koodipäivityksiin. Ethereumin tullessa suositummaksi Azure todennäköisesti seuraa ja johtaa merkittävään varastojen kasvuun.

6. Neliö

Neliö on finanssiteknologiayritys, joka tunnetaan luottokorttimaksujen käsittelystä. Sen blockchain-tekniikka on kuitenkin merkittävä osa liiketoimintaa. Yrityksellä on Bitcoin-kehitykseen omistettu käsivarsi, joka tunnetaan nimellä Square-salaus. Se on myös Cash App -yrityksen, peer-2-peer-maksusovelluksen omistaja, jolla on BTC-integraatio, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää, vastaanottaa ja tallentaa Bitcoinia. Tämä tekee sen osakkeista yhden niistä, joilla on uskomaton potentiaali tulevaan kasvuun blockchain-tilassa.

7. CME Group

CME on ainoa tavara-alan kauppapaikka, joka käy kauppaa myös BTC-futuureilla. Kiinnostuksen lisääntyessä BTC: n suhteen yhtiö näkee varmasti kasvavan liikevaihdon, ja sen osakkeenomistajat voivat hyötyä valtavasti.

Pörssi todennäköisesti kasvattaa myös kriittisen valuutan futuurien määrää alustallaan, mikä lisää tuloja entisestään. Jos etsit potentiaalisesti kannattavia blockchain-osakkeita, CME Group on yksi sinun kannattaa harkita.

8. BroadRidge

BroadRidgen salausvarastot

LaajaRidge on kanadalainen blockchain-yritys, joka harjoittaa useita blockchainiin liittyviä yrityksiä. Sitä valvoo säännöllisesti valtavirran pankit, kuten JP Morgan, jotka käyttävät hajautettua kirjanpitotekniikkaa. Tällaisten pankki-jättiläisten suojelu tekee BroadRidgen salakirjoista kannattavan sijoitusvaihtoehdon, joka on otettava huomioon sijoitusseikkailussasi.

Johtopäätös

Nämä ovat joitain parhaita blockchain- ja krypto-osakkeita, jotka kannattaa harkita vuonna 2021. Vaikka on varmasti muitakin tapoja sijoittaa blockchain-yrityksiin, kuten ICO: t, STO: t ja muut, monet näistä menetelmistä ovat edelleen sääntelemättömiä useimmilla markkinoilla. Haluatko, että rahasi sijoitetaan heti? Jos tarvitset pienen lisäyksen aloittaaksesi, yritä käyttää online-varallisuudenhallinta-alustoja, kuten Einvestment, se voi pyöristää korkotason tilejä mukavampien ja turvallisempien sijoitusten tekemiseksi. Ammattimaiset johtajat voivat vaihdella rahoitusvälineitäsi yhdeksi suureksi korkean tuoton investoinnit salkun.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 9. helmikuuta 2020, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 11. helmikuuta 2021.

Esitelty kuva: marconisociety.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me