Ethereum Blockchainin käyttö uutismediateollisuudessa

Vaatimukset merkittävään muutokseen mediateollisuus, mutta varsinkin uutisala on kasvanut yhä voimakkaammin viime vuosina. Suurin taaksepäin yleisöltä toistaiseksi tapahtui vuonna 2016, jolloin joukko maailmanlaajuisesti merkityksellisiä tapahtumia tuli ilmeisesti tyhjästä valtavirran mukaan. Tässä luokassa tiedotusvälineiden sitoutumisen muoto oli vähemmän merkityksellinen – näytti siltä, ​​että kaikki valtavia kanavia hallitsevista suuryrityksistä pieniin, yksittäisiin myyntipisteisiin erikoistuneisiin yrityksiin saivat väärät lukemansa esimerkiksi Yhdysvaltain presidentinvaaleissa tai Brexit-äänestyksessä.

Samaan aikaan ilmiöistä, kuten väärennöksistä, joita monet ryhmät käyttävät nykyään kauheasti, tuli kotitalouden termejä, jotka laskivat hitaasti eräänlaista sodan sumua maailmanlaajuisen yleisön käsityksen mukaan. Nyt, vuonna 2017, tiedotusvälineiden teollisuuskysymykset ovat tuskallisen ilmeisiä ja selvästi suuri ongelma yleisölle.

Medialle sekä ulkopuolelta että sisältä kohdistuva paine tuotti kuitenkin odottamattomia positiivisia tuloksia. Yksi näistä on aloite käyttää ethereum blockchain -merkkejä häiritsemään tämän alan toimintaa ja muuttamaan sitä parempaan suuntaan. Tässä ovat tämän projektin yksityiskohdat ja myös tutkimus siitä, mihin se voisi johtaa teollisuutta, jos se onnistuu.

Siviilien älykkäät sopimukset

Civil-aloitteen takana on Politico-perheen entinen jäsen Tom McGeveran. Nyt McGeveran on liittynyt projektiin, jonka tarkoituksena on muuttaa tapaa, jolla toimittajat työskentelevät ja ovat vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. New Yorkissa sijaitseva Civil yrittää koodata joitain lohkoketjun elementtejä, tarkemmin sanottuna ethereumia, tavallisen uutishuoneen toimintoihin..

Tunnuksen älykkään sopimusominaisuuden avulla toiminnot vaikuttavat useampaan kuin yhteen mediaosastoon ja yrittävät muokata tapaa levittää, mainostaa myyntiä, tilata ja markkinoida. Sama muotoutuisi sarjana itsensä suorittavia koodeja, jotka sijaitsevat ethereum-verkon päällä. Tämän tarkoituksena on leikata mediabyrokratian välittäjät.

Nämä vaikuttavat dramaattisesti toimittajien kykyyn työskennellä ja yleisöön saamaan tarvitsemansa tiedot; niiden poistaminen yhtälöstä olisi erittäin hyödyllistä kaikille muille prosessissa mukana oleville. Tämä tarkoittaisi käytännössä parempien vaihtoehtojen avaamista toimittajille ja heidän raporteilleen, kun taas yleisö pystyisi palkitsemaan heitä eniten kiinnostavat tarinat ja ohjaamaan myös saman median tulevaa sisältötuotantoa..

Suunniteltu ICO

Civililla on tällä hetkellä suunnitelmia ensimmäinen kolikoiden tarjoaminen tai ICO myöhemmin tänä vuonna ja toivoo, että samalla mediayhtiössä olevilla henkilöillä olisi vain rajoitettu valvonta johtotehtävissä. Loput päätöksistä luodaan älykkäiden sopimusten, toimittajien ja heidän työstään seuraavan yleisön vuorovaikutuksessa.

Salakirjoitustalouden käyttäminen on vain keino antaa yleisön “osallistua” uutisten byrokratian ja päivittäisen hallinnan prosessiin. Tällä tavalla prosessi hajautettaisiin ja samalla pystyttäisiin alentamaan peruspalvelujen kustannuksia. Yleisö kykenisi kannustamaan toimittajia tutkimaan kiinnostuksen kohteitaan ja vähentämään myös kolmansien osapuolten kykyä päästä sekoittumaan omiin esityslistoihinsa, jotka ovat usein ristiriidassa koko väestön kanssa.

Toinen tapa selittää tämä Civicin piirre on maalata se lobbauksen vastaiseksi mekanismiksi, joka hillisi rahapoliittisten keinojen vaikutusta uutisjaksoon. Tällä hetkellä tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi yleisön luottamus medialaitoksiin on vähentynyt viime vuosina niin alhaiseksi.

Siviili-alan mahdolliset vaikutukset

Jos projekti onnistuu, se tarjoaisi tuleville uutiskanaville loistavan vaihtoehdon liiketoiminnan perustamiseen. Samanlainen kuin digitaalisten valuuttojen edut lainojen saamisessa, esineiden ostamisessa ja myymisessä tai jopa uhkapeli online-kasinoilla, ethereum-lohkoketju voi asettaa rahoitusvirran nopeasti ja helposti. Alkukustannusten säästöt olisivat valtavat, kun taas myöhemmin myös ylläpitovaatimukset vähenisivät.

Kun tämä yhdistetään ajatukseen tehdä sisällöstä, joka on sekä yhteisölle merkityksellisempää että kannattavampaa uutisjärjestölle, sen yleinen vetovoima on selvä. Lisäetu, joka saavutettaisiin tästä lähestymistavasta, on ajatus asua tilassa, jota suuremmat, valtavirran tiedotusvälineet yleensä unohtavat..

Tällä tavoin media-alueelle tuotaisiin melkein kapealla tavalla kohdennettu mahdollisuus. Toisin kuin aikaisemmin, kun sama markkinarako oli hankala ansaita rahaa, tällä kertaa sen ympärillä olisi täysin kehitetyt keinot hankkia paitsi tarvittavat varat hankkeiden elinkelpoisuuteen myös tullakseen kannattaviksi.

Ei ole yllättävää, että monet mediateollisuuden luvut ovat osoittaneet kiinnostusta tähän hankkeeseen, mutta myös hyödyntäneet tukeaan sen jatkokehitykselle. Tämä osoittaa myös, että Civililla ja sen peruskonseptilla on kannattajia niiden ammattilaisten joukossa, joita heidän fooruminsa pitäisi lopulta auttaa.

Mahdolliset ongelmat

Ensimmäinen ja pelottavin asia siviilihankkeessa ja vastaavissa hankkeissa on alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen. Juuri tällä hetkellä se on yksi käytetyimmistä ja väärin käytetyistä tavoista, joilla yritykset yrittävät käteistä rahaa ethereumin hinnankorotukseen, ja myös tapa, jolla ne voivat saavuttaa pääoman tavallisten rahoitusmenettelyjen ulkopuolella.

Vaikka Civic on yksi harvoista hankkeista, joilla on tosiasiallisesti merkittävä syy tehdä ICO, se voi silti olla katastrofi heille, jos suurin osa rahakkeista ottaa kourallinen yksityishenkilöitä tai jopa yrityksiä. Tämä vaikuttaisi välittömästi koko aloitteeseen hyvin kielteisesti, koska se on suora suistuminen koko sen hajauttamisen kohdalta.

Siksi sen ICO: n on oltava erittäin hyvin järjestetty ja toteutettu. Sen sijaan koko aloite saattaisi voittaa tarkoituksensa ennen kuin se edes tuli kansalaisille ja toimittajille, jonka tarkoituksena on antaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me