Bitcoin Tech ja sen vaikutus BTC-hintaan

Kaikille uusille sijoittajille bitcoin voi olla enemmän kuin pelottava sijoitusalue. Riittää, kun katsot uutissyötteitä ja kauhistut lukemattomista outoista lauseista ja huomiota herättävistä otsikoista, jotka kaikki viittaavat siihen, että tektoniset muutokset ovat käynnissä – joko positiivisia tai negatiivisia ja joskus jopa näiden kahden sekoitus.

Tämän vuoksi monet sijoittajat eivät ymmärrä täysin riskejä, joita he ottavat, ja mitä tietyt tapahtumat voivat merkitä heidän kehittyvälle salkulleen. Vuoden 2017 BTC-haaroitusprosessi joka tapahtui elokuun alussa, on täydellinen esimerkki. Tämä sitoumus oli ehdottomasti täydellinen mysteeri monille finanssialalla työskenteleville perinteisille sijoittajille, jotka yrittivät epäonnistuneesti löytää analogian, jonka he tuntevat.

Pelkästään digitaalisena tapahtumana kryptovaluutan alueella sen vaikutukset ja vaikutukset eivät ole helposti ymmärrettävissä monille sijoittajille, paitsi että ne ovat merkityksellinen voima BTC-hinnalle. Saadaksesi paremman käsityksen haarautumisprosessista ja sen vaikutuksista, tässä on yleiskatsaus tapahtumasta, seuratusta prosessista ja mitä se kaikki tarkoittaa niille, jotka haluavat vain ansaita rahaa sijoittamalla bitcoin-verkkoon.

Ohjelmistopohjainen tapahtuma

Helpoin tapa havaita bitcoin on nähdä se, kuten mikä tahansa muu digitaalinen valuutta, ohjelmistona. Samassa asennuksessa haarukka on muutos ohjelmistossa, joka vaikuttaa loppukäyttäjiin. Tässä BTC: n kaltaisella resurssilla sitä käyttävä verkko tarvitsee vain pari salasana-avainta toimiakseen. Nämä pahoittelevat kykyä päästä verkkoon, ja sitten se, toimiessaan hajautettuna P2P-pääkirjana, seuraa kirjaa siitä, kuka omistaa kuinka paljon ja kenelle.

Mutta jos avaimia muokataan niiden ohjelmistoista, sama vaikuttaa verkkoon, jolloin niitä käytetään dramaattisesti. Se voi myös muuttaa käyttäjän vaatimusten arvoa dramaattisella tavalla – ohjelmisto on asia, joka määrittelee omaisuuden ja sen kanssa hinnan, jonka sijoittajat ovat valmiita maksamaan siitä.

Aikaisemmat haarukat

Haarukoita on olemassa monenlaisia, ja useimmat niistä ovat periaatteessa yksinkertaisia. Kova haarukka tekee kuitenkin kaikki uuden ohjelmistomuutoksen käsittelemät tapahtumat täysin yhteensopimattomiksi vanhemman kanssa. Pehmeä haarukka sisältää taaksepäin yhteensopivan ominaisuuden.

Elokuun alussa bitcoin kävi läpi kovaa haarautumista, joka oli korkean profiilin suuren yleisön ja tiedotusvälineiden näkökulmasta. Tämä erityinen muutos ohjelmistossa loi jaon verkkoon ja aloitti uuden version verkosta, nimeltään bitcoin cash.

Liukastuminen tapahtui vuosia kestäneen erimielisyyden vastakkaisten leirien välillä bitcoin-yhteisön sisällä. Erimielisyys liittyi skaalauspäivitykseen, jossa bitcoin-käteisleiri ei asettanut luottamustaan ​​ja tukeaan. Tämä johti kilpailevaan ja myös yhteensopimattomaan bitcoin blockchainiin ja bitcoin cash blockchainiin sekä tekniikan että omaisuuden suhteen.

Tätä tapahtumaa pidettiin laajalti suurena ongelmana BTC: n hinnalla, ja monet analyytikot väittivät, että tämä kaikki painaisi hintaa. Mitään sellaista ei kuitenkaan tapahtunut.

Vahva keinu ylöspäin

Elokuun 1. päivänä, juuri ennen kovaa haaroittamista, BTC: n hinta oli 2 759 dollaria. Noin viikon kuluttua jakautumisesta, BTC kävi kauppaa kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan yli 4000 dollaria. Äskettäin hinta nousi lähes 4500 dollariin ensimmäistä kertaa verkon käyttöönoton jälkeen.

Tämä saattaa tuntua oudolta, mutta jotkut ehdottivat teorioita siitä, että venytetty skaalauskeskustelu tarjosi suuren vastustuskohdan ja nyt kun se oli ratkaistu, tulokset johtavat helpotushintaralliin. Samaan aikaan bitcoin-käteinen on saavuttanut noin 280 dollarin hinnan, joka heilahtaa säännöllisesti välillä 250-300 dollaria.

Molemmille kryptovaluutoille haarukka ei johtanut katastrofaalisiin ongelmiin. Sen sijaan näyttää siltä, ​​että se on tuonut BTC: n ja BCC: n vakaille vesille, joilla on huomattava kasvupotentiaali.

Tunnettu tarina

Jotkut väittävät, että tämä tilanne ei ole niin ainutlaatuinen ja että vastatuulen ja sen vastakkaisen tuulen ajatus on tiedossa kaikille, jotka ovat aktiivisia jonkinlaisessa sijoitusprosessissa. Myötätuuli on positiivinen hetki investoinnille – halo-vaikutukset, jotka johtuvat piilevästä trendistä tai suotuisista uutisista. Vastatuuli on täsmälleen päinvastainen – paine, jota hintaan lisää riskitekijä tai jokin muu negatiivinen suuntaus (tai ainakin suuntaus, jonka koetaan olevan negatiivinen).

Vastatuulista puhutaan yksityiskohtaisesti, kun tietty negatiivinen trendi tai riski tulee esiin tietyssä yrityksessä. Mutta kun vastatuuli laskee, yrityksen hinta alkaa nousta, ja tämä on suhde ja virtaus, joka näkyy säännöllisesti perinteisillä osakemarkkinoilla.

Esimerkiksi yritys, joka ratkaisee sitä vastaan ​​oikeudellisen asian tai suostuu maksamaan tietyn sakon asetuksen lopettamiseksi, on vastatuulen jakson lopussa. Kun tämä on ohi, yritys näkee yleensä hinnan nousun, koska markkinat välttävät epävarmuutta. Kun ongelma ratkaistaan, markkinat näkevät tämän enimmäkseen mahdollisuutena ostaa.

Tässä BTC: n tapauksessa analyytikot osoittavat taipumusta nähdä kovaa haarukkaa vastatuulena, joka aiheutti salausvaluutalle vaaraa. Kun se on ohi, myötätuulivaihe käynnistyi molemmille digitaalisille valuutoille, mikä johti nykyiseen hintojen nousuun.

Uusi trendi nousussa

BTC: n arvo on noussut BCC: n luomisen jälkeen. Jos tämä määritys voi jatkua, tulevilla haarautumistapahtumilla (jotka epäilemättä tulevat) on selkeä potentiaali uudeksi mahdollisuudeksi lisätä kryptovaluutan arvoa. Samaa voitaisiin sitten käyttää online-uhkapelit, tavaroiden ja palvelujen hankinta ja paljon muuta, aivan kuten nykypäivän digitaaliset valuutat.

Siinä tapauksessa haarukointia voitaisiin pitää digitaalituen valuutan vastatuulen tapahtumana. Tämä tunne voisi antaa kauppiaiden ja sijoittajien tulla haaroitusmenettelyistä useammalle omaisuudelle, jotka käyvät kauppaa korkeammalla hinnalla. Ei ole tarpeen korostaa, kuinka hyödyllistä tämä olisi kaikille mukana oleville.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me