Top 10 skal besøge møntmarkedsalternativer

Alternativer til møntmarkedskap

Coinmarketcap er uden tvivl det mest fremtrædende møntkontrolsted i nutidens kryptosfære. Med optimerede 24 timers handelsvolumener, placeringer af kryptomarkedsværdier, prisdiagrammer blandt andre funktioner, har coinmarketcap etableret sig som en opfindsom gigant i kryptoindustrien.

Men for al sin magt kan tilsyneladende overdreven afhængighed af kryptohandlere på et enkelt datalagringscenter, der er stærkt centraliseret, have sin rimelige andel af ulemper. I 2018 traf CMC en temmelig upopulær beslutning om at fjerne data fra sydkoreanske lister, et skridt, der stadig får skylden for et prisnedbrud, der opstod kort derefter.

For at undgå et sådant scenario leder kryptohandlere i øjeblikket efter alternative møntkontrolplatforme. Heldigvis for dig har vi samlet ti af de bedste Coinmarketcap-alternativer nedenfor. Lad os begynde.

1. CoinGecko

Coingecko

CoinGecko Grundlagt af en gruppe innovative brancheeksperter i 2014, er CoinGeckos primære fokus på at øge gennemsigtigheden i kryptoindustrien.

Bortset fra at opretholde topplacering som den mest gennemsigtige møntkontrolplatform, tilbyder CoinGecko yderligere fremragende pletter såsom prissporingsoplevelse, stærk markedsværdi og handelsvolumener. Oven i dette sporer det også målinger på kæden, vækst i samfundet og andre vigtige begivenheder i kryptoverdenen.

2. Coincodex

CoinCodex

Coincodex blev grundlagt i 2017. I betragtning af de vanskeligheder, som nye handlende står over for med hensyn til at navigere sig rundt i noget af det komplekse jargon i kryptohandelen, tilbyder Coincodex forskellige vejledninger og vejledninger, der indeholder vigtig information, som nye handlende finder ganske interessant at kickstarte deres handelsrejse.

En kalender, der angiver aktive og snart lancerede ICO’er, er nogle af de unikke funktioner, som Coincodex har tilføjet på sin platform for at gøre det muligt for handlende at undersøge nogle vigtige kryptomarkedsanalyser..

Derudover har Coincodex en Android og IOS-app. Du kan bruge den til at personalisere din oplevelse på dens platform. Her er nogle af dem og deres nøglefunktioner.

Portefølje

 • Holder forhandleres beholdninger ét sted for nem sammenligning af prisbevægelser
 • Synkroniseres med Coincodex-appen tilgængelig for både iOS- og Android-mobiltelefonbrugere

Overvågningsliste

 • Giver dig mulighed for at fokusere på en enkelt krypto, der mest interesserer dig.
 • Når en mønt er føjet til overvågningslisten, bruger et enkelt klik alt om den mønt, du vil se

Advarsler

 • Investorer kan indstille en underretningsalarm for at informere, hvornår din yndlingskrypto når et bestemt forudbestemt niveau.
 • Underretning sendes via e-mail eller mobilappen.

Markedsoversigt

 • Perfekt til at spore ydeevnen for den største ydeevne på kryptomarkedet.
 • Kan spore samlede volumener, kryptomarkedsværdi og Bitcoin-dominans på samme sted.

Lommeregner

 • Et nyttigt værktøj, der giver dig mulighed for at beregne den aktuelle konverteringsfrekvens mellem enhver krypto og større mønter som Ethereum, Bitcoin eller fiat-valutaer.

Widgets

 • Platformen giver en tilpasselig widget, der giver dine besøgende mulighed for at se, hvordan visse kryptoer klarer sig i realtid
 • Det er helt gratis og kan integreres på dit websted

Stabile mønter

 • Et must-have værktøj til enhver erhvervsdrivende, der hjælper dig med at sammenligne de største stabile mønter efter handelsvolumen, markedsværdi og pris.
 • Letter processen med at spore stabile mønter, der enten er stabiliserende, og dem der viser store prisudsving.

3. OnchainFX

OkchainFX

Bortset fra alle standardfunktioner, der tilbydes af en standardplatform som 24 timers handelsvolumener og prisbevægelser, er OnchainFX-tilgangen til kryptodata et hak højere. For eksempel har webstedet integrerede værktøjer, der gør det muligt for handlende at sammenligne to aktiver side om side. Du kan også kontrollere din mønts fremtidige markedsværdi begrænset i 2050. Senest introducerede OnchainFX et afkrydsningsfelt med navnet Pris, hvis normaliseret BTC-levering. Det er en innovativ funktion, der giver handlende mulighed for at kontrollere mønter med en pris, der svarer til Bitcoin.

Selvom mængden af ​​information tilgængelig på platformen kan være lidt overvældende for førstegangsbrugere, vil møntoplysningerne, der er tilgængelige på webstedet, imponere enhver bruger, når de får fat i.

4. Cryptocampare

CryptoCompare

Cryptocompare blev grundlagt i 2014 og var banebrydende inden for ret interessante funktioner som live chats og priser på levende mønter. Platformen benytter analyse fra over 65 krypto-udvekslingswebsteder, hvilket gør det lettere for brugerne at foretage et hurtigere valg på webstedet at handle på. Selvom layoutet måske er lidt skuffende, er mange enige om, at det stadig er relativt nemt at bruge, især for de ikke så teknologisk kyndige typer.

Forvirrende layout og et begrænset antal mønter, der er anført, er nogle af platformens ulemper. Imidlertid vil handlende, der er interesseret i nogle af de store mønter, finde platformen nyttig på grund af masser af nyttige oplysninger, der er tilgængelige om den samme.

5. Coinlib

Coinlib

Coinlibs design er meget rost for sin innovative portefølje og prissporingsfunktioner og er beregnet til at imponere brugere, der er interesseret i en bred vifte af digitale valutaer. I øjeblikket benytter platformen omkring 4.680 valutaer. Begyndere finder dette sted meget venligt sammenlignet med andre populære websteder med hensyn til hurtigt at finde møntens pris, handelsforsyning og markedsværdi. Andre spændende funktioner er prisadvarsler og live kryptomarkedsnyheder.

Coinlib kan se ud som et andet kryptosite, der er optimeret til sammenligning. Alligevel afslører et crosser-look en interessant sammenligningsfunktion, der gør det muligt for brugere at sammenligne op til fire aktiver side om side. På et enkelt diagram. Den er tilgængelig i apps, som både iOS- og Android-brugere kan få adgang til. Det enkle design af denne platform og dens brugervenlighed vil imponere både erfarne og nye aktører.

6. Coincap

Coincap

CoinCaps tilgang til at give brugerne ubegrænset adgang til realtidsmarkedsdata er enestående, grundlagt i 2015. På trods af sin travle startside er de relevante funktioner såsom markedskapsler, aktuelle priser, tilgængelig møntforsyning blandt andet helt uhindret.

CoinCap giver brugerne mulighed for at se historiske prisdiagrammer ved blot at klikke på deres yndlingsmønter. Men måske hvad der interesserer brugerne mest tilgængeligheden af ​​CoinCap API. Selvom platformens brugergrænseflade ikke er den mest attraktive, vil brugerne finde forskellige unikke, optimerede funktioner, der er uvurderlige for en kryptotrader..

7. Coincheckup

Coincheckup

Coincheckup er blandt de nyeste platforme, der deltager i møntkontrolsitesindustrien, der blev lanceret i 2017. Platformens primære fokus er på at øge gennemsigtigheden over for kryptohandelen.

Med den overvejelse giver platformen brugerne en dybtgående møntanalyse af de mønter, som forhandlere har til hensigt at købe, sporing af oplysninger som handelsvolumen og pristabeller for at hjælpe forhandlere med at træffe beslutninger, der er fuldt informeret.

Platformens layout er beregnet til at lette handelsoplevelsen for brugere, der foretrækker let tilgængelig analyse. Også rangering på platformen sker ved hjælp af en række forskellige faktorer som det produkt, det tilbyder, holdets styrke, holdets respons på spørgsmål, samfundsbevidsthed og rækkevidde af aktiv udvikling.

Derudover vurderes hver møntes algoritmeydelse ud af 5 for at øge gennemsigtigheden. Selvom bunken af ​​dataanalyse og en stor mængde information kan være en hurtig afbrydelse, vil handlende, der søger kryptoprojekter, inden de investerer, finde platformen ret interessant.

8. Live Coin Watch

Live mønt ur

Handlende, der foretrækker en platform med masser af kritiske kryptodata og et brugervenligt sporingswebsted med en optimeret brugergrænseflade, vil helt sikkert finde Live Coin Watch et sikkert hit. Platformen blev lanceret i 2017 og ligger i ligaen med meget ældre platforme, sandsynligvis på grund af dens brugervenlighed og en hjemmeside, der begge er let at se på.

Live Coin Watch giver brugerne mulighed for at spore handelsvolumener, prisbevægelser, markedsværdi og levering af den cirkulerende mønt til de over 2000 valutaer. Brugere, der foretrækker at spore prisbevægelser i forskellige fiat-valutaer, finder denne platform ret nyttig. Live Coin Watch giver også brugerne mulighed for at vælge den frekvens, som de foretrækker, at webstedsdata skal opdateres.

9. WorldCoinindex

WorldCoindex

Worldcoinindex er en fremragende prissporingsplatform, der har fået popularitet hos både erfarne og kommende forhandlere på grund af blandt andet dets brugervenlige kryptoprises visuelle præsentation. Platformen tilbyder prisinformation i realtid og en liste over omkring 1.500 kryptoer.

Med over 7000 kryptomarkeder, som brugerne har forbindelse til, giver platformen brugerne en chance for at interagere med mere end 100 krypto-udvekslingswebsteder. Derudover tilbyder Worldcoinindex bortset fra BTC, som er standardvalutaen, som brugerne kan handle med, yderligere 13 fiat-valutaer, der giver handlende mulighed for at foretage køb direkte uden nødvendigvis at skulle konvertere fiat-valutaer til BTC først.

10. Coinpaprika

Coinpaprika

Coinpaprika er ret ny inden for møntkontrolarenaen, men har sit syn fast på møntmarked. Selvom andre eksisterende og kommende hjemmesider oplever begrænset vækst på grund af svindende trafik som følge af bjørnemarkedet, har coinpaprika overraskende opretholdt en positiv vækst siden lanceringen.

Sammenlignet med andre populære platforme tilbyder coinpaprika yderligere målinger, der er forbundet med dens voksende popularitet. Disse målinger inkluderer minearbejdslommeregner og mængden af ​​forpligtelsesstatistikker, der er beregnet til at hjælpe brugere med at sammenligne kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me