Hvad er årgrav og hvordan man investerer i hvælvinger?

yEarn startede som en renteaggregator for DeFi-platforme. Bygget af Andre Cronje, er det nu en førende DeFi-platform med USP, der skifter mod hvælvinger og forsikringstilbud.

Bag scenen, Længes efter økonomi er en decentral applikation bygget ved hjælp af smarte Ethereum-kontrakter. Kontrakterne arbejder tæt sammen med Curve.fi, som er en likviditetspulje for stablecoins. Det tjener på handelsgebyrer suppleret med iEarn, som også låner din stabile mønt i baggrunden til udlånsprotokollen med de bedste udlånsrenter ud af Compound, dYdX og AAVE.

Yearn Finance finder det bedst mulige afkast for udbytteopdræt af stablecoins og andre kryptokurver for at eliminere behovet for dyre undersøgelser eller genbalancering hver gang en platform øger deres indtjening. Hvelvningsfunktionen i Yearn Finance udvider denne mulighed til at finde den bedst mulige vej til DeFi-investering. Dette inkluderer en række strategiimplementeringer på tværs af DeFi-rummet. 

Styringstokenet for Curve.fi er CRV. Yearn arbejder tæt sammen med Curve for at forstærke indtjeningen af ​​tokens fra Curve. 

Hvad er længsel efter finansiering? 

Yearn finance er UI-portalen til forbindelse til smarte kontrakter. 

yEARN finance er en decentral applikation bygget på Ethereum, der tilbyder DeFi-produkter til længsel. Det fungerer som enhver anden verdensapplikation, men kodningen opretholdes af smarte kontrakter. 

Styringstokenet for Yearn.finance er YFI. Yearn finance tilbyder følgende tjenester: 

  • Tjen 

Tjen-funktionen er den grundlæggende returaggregator for følgende udlånstjenester: Forbindelse, Dydx, eller Aave (Ddex og Fulcrum er i øjeblikket deaktiveret). 

  • Zap 

Zap er en konverteringstjeneste, der letter swapping mellem ERC-20 tokens til gengæld for likviditetsudbyder (LP) tokens til optjening på Yearn Finance. Selvom det er praktisk for nybegyndere, tager Zap meget gas og kan være dyrt, endnu mere end at gøre det selv manuelt. 

  • ARP

APR er en tabel med statistikken over de aktuelle afkast på de forskellige DeFi-udlånsplatforme for hvert token understøttet af YEARN. 

Den højeste apr for hver mønt er den udbyder, som Earn låner disse mønter til i øjeblikket.

  • Yforsikring

Forsikret af Nexus Mutual, som er en låneforsikringsudbyder, yInsurance yder beskyttelse mod smarte kontraktrisici. Da det er decentraliseret, kræver det ikke overholdelse af KYC og ALM. 

yarn Hvelv

garnhvelv er som automatiserede DeFi-eksperter, der finder de bedste strategier til at investere i DeFi-platforme. Cryptovaluta investeret i Yearn Vaults sættes i gang med forskellige DeFi-protokoller. Dette inkluderer tilvejebringelse af likviditet, sikkerhed for lån og brug af afkast fra en protokol og geninvestering i andre DeFi-platforme.

Strategien for investering besluttes ved afstemning om forslagene fra samfundet. 

For nu ser Andre markederne og skriver de fleste af de nye strategier. Når han og de 9 andre multi-sig validatorer godkender, at kontrakterne er sikre, mens de giver det højeste udbytte på markedet, bliver det implementeret. De ændrer dem i henhold til det aktuelle afkast på markedet.

Billedet nedenfor viser de hvælvinger, der understøttes på yEarn-platformen. Størstedelen af ​​hvælvingerne er baseret på stablecoins (DAI, TUSD, USDC, USDT og curve pools) med en varierende APY mellem 20% -85%. 

Kryptovaluta-baserede hvælvinger inkluderede også Bitcoin- og Chainlink-puljer med flotte gevinster. 

Længes efter hvælvingerÅrsomme hvelv

yarn Hvelv Strategi 

Strategierne for investering er modulære smarte kontrakter kurateret af Andre Cronje, grundlæggeren af ​​yEarn.finance. Enhver kan foreslå en strategi på forummet i strategisektionen, og hvis den godkendes af Cronje og multi-sig, implementeres den indtil næste strategiændring. Hver strategi tilbyder forskellige APY fra tid til anden. 

Bidragyderne til strategidannelsen og ved implementeringen af ​​koden betales af udbyttet fra kontrakterne. 90% af afkastet fra strategien betales til LP- eller hvælvemedlemmerne, mens 10% af afkastet betales til strategidesigneren. 

Hvordan fungerer Yearn Vault? 

At forstå, hvad der foregår under hvælvet, er, hvad der brygger de magiske afkast fra disse hvælvinger. Yield opnås ved at levere aktivet til udlån, likviditetsudbyder (LP) til automatiserede market makers (AMM) eller landbrugsstrategier. 

At tjene i DeFi involverer en række ting: 

  • Optjening fra gebyrer på decentraliserede børser. 
  • Returnerer fra de renter, der er betalt for udlån på decentrale låneplatforme. 
  • Tjener på kode- og idébidrag til DeFi-apps.
  • Yield Farming of liquidity and governance tokens.
  • Og mange flere

Hvad er Yearn Ethereum Vault? 

Garnhvelvningen indtil slutningen af ​​august var baseret på stablecoins, Curve tokens-pools, Bitcoin og Chainlink. Den 31. august Cronje lancerede Yearn Ethereum hvælvinger (yETH) som et forsøg på at maksimere udbyttet på Ethereum. Til gengæld for deres likviditet tjente brugerne yETH, hvilket er en repræsentation af deres kapitalandele i årets hvælving. 

Yearns ‘Ethereum-hvælvinger anvender en specifik strategi for Ethereum-hvælvinger. For eksempel at låne DAI med Ethereum som sikkerhed og geninvestere DAI i LP- eller udlånsplatforme for at maksimere disse afkast. 

Ovenstående eksempel er den mest grundlæggende strategi for at opnå DeFi-afkast på Ethereum. Ikke desto mindre kan det være svært for nybegyndere at forstå og implementere. Årsomme hvælvinger sigter mod at skære ned på den krævede forskning og tillidsopbygning, mens de udforsker mulighederne for at tjene på DeFi. Det automatiserer hele processen til en indbetalings- og udbetalingstransaktion. 

Sammen med direkte ETH-indskud tilbyder yEARN-hvælvinger også Indpakket Ethereum (wETH) hvælving, som i det væsentlige er en ERC20-tokenrepræsentation af ETH. Ethereum fra wETH er låst via en smart kontraktprotokol, og en lige så stor mængde wETH udstedes. 

Sådan bruges Yearn Vaults? En trinvis vejledning 

Trin 1: Det første trin er at ankomme til hvælving med dette link: https://yearn.finance/vaults

Yearn VaultLandingsside til hvælvet

Trin 2: Det andet trin er at forbinde en tegnebog til hvælvene ved at klikke på forbindelses tegnebogen på højre side øverst. Husk, at oplysningerne om hvælvingen ikke frigives, før forbindelsen til en tegnebog er oprettet. yEARN har i øjeblikket følgende hvælvinger. 

Yearn Vaults tegnebog tilsluttes

Følgende tegnebøger kan bruges til at oprette forbindelse til hvælvene: 

Metamask, Tillid til tegnebogen, WalletConnet, Coinbase tegnebog, Ledger, Trezor, Fortmatic, Portis, Sqaurelink, Torus, Authereum 

Trin 3: Depositum

Efter tilslutning af tegnebogen bliver de hvælvinger, der er anført på Yearn.finance, tilgængelige. 

Længes efter

For eksempel for at deponere i DAI stablecoin-hvælvet kan brugerne indstille beløbet fra saldoen i deres tegnebøger. På samme måde får vault-indskyderne til gengæld ETH og wETH yETH og ywETH. 

Depositt

Trin 4: Betaling af gebyrer 

Efter bekræftelse beregnes det beløb, som gebyrer for udførelse af den smarte kontrakt, der skal føjes til hvælvet, beregnes. Gebyrerne varierer mellem $ 10- $ 100 afhængigt af GAS-gebyrerne og grænsen for Ethereum-netværket. 

Trin 5: Tilbagetrækning fra hvælvingerne

Når brugeren ønsker at trække sig tilbage fra deres positioner i hvælvet, skal de udveksle deres yTokens (yDAI eller yETH), der kræves for at trække deres hvælvebeholdninger tilbage eller afvikle deres positioner. 

Tilbagetrækning fra hvælvingerne kan komme fra to kilder, den aktive strategihvelv eller Yearn hvelvreserve. Hvis det kommer fra reserven, opkræves der ikke noget gebyr for tilbagetrækning. Hvis likviditet imidlertid fjernes fra DeFi-strategien under implementeringen, opkræves der et hævningsgebyr på 0,5%. 

Den efterfølgende indtjening fra hvælvingen justeres i overensstemmelse med den nye saldo efter tilbagetrækningen. Indtjeningen nævnes årligt, men betales for det tidspunkt, hvor likviditeten holdes i hvælvet. Derfor, hvis den gennemsnitlige APY for hvælvet er 100%, vil en 1 ETH-indbetaling om 6 måneder tjene 0,5 ETH i hvælvingerne. 

På grund af de lukrative afkast ved at holde Ethereum så hvælvingerne betydelige indskud på selve den første dag. På mindre end 72 timer siden lanceringen blev boksen lukket efter at have låst $ 139 millioner (100 millioner dollars på den første dag selv). VÆDHvælvet er også stoppet. 

Begær hvælvingsstrategi

Depositum til hvælvingerne blev deaktiveret ikke længe efter lanceringen.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me