DueDEX-tarkistus – johdannaiskauppapaikka, jossa on 100-kertainen vipuvaikutus

Futuurit, termiinit, optiot ja swapit ovat joitain suosituimpia instrumentteja salauksen sijoitusmaailmassa. Silti niin monien ihmisten mielestä on haastavaa löytää hyvä johdannaiskauppapaikka.

Monissa salauskauppasivustoissa on skaalautuvuusongelmia, hintojen manipulointia, korkeita kaupankäyntimaksuja ja huono asiakastuki. Mutta kaikki nämä ongelmat voivat pian loppua kiitos DueDEX, nopeasti kasvava johdannaisten kaupankäyntialusta.

Aseistettuna tilauksen vastaavalla moottorilla, joka käsittelee 100000 tapahtumaa sekunnissa, DueDEX: llä on työkalut ja ominaisuudet, joita tarvitaan useiden salauskauppiaiden kipupisteiden ratkaisemiseksi.

 • KYC-vahvistusta ei vaadita
 • Jopa 100-kertainen vipuvaikutus
 • Tervetuliaisbonus jopa 70 dollaria
 • Turvallinen ja turvallinen: DueDEX tukee 2FA-vahvistusta, sisältää SSL-salauksen ja tallentaa salauksen kylmälompakkoihin, joissa on useita allekirjoituksia
 • Käyvän hinnan laskelmat: pörssi laskee kaupankäyntihinnat huippupisteiden salauspörssien painotetun keskiarvon perusteella

Salausvaihdolla on enemmän ominaisuuksia.

 • Marginaalikauppa Bitcoinin kanssa vakuudeksi
 • Syvä likviditeetti: toimii lukuisien huipputason markkinatakaajien kanssa tarjotakseen kauppiaille laajaa likviditeettiä
 • Oikeudenmukainen ja avoin: pörssi tarjoaa kaiken kauppiaiden tarvitseman tiedon. Sen henkilökunta ei voi käydä kauppaa asiakkaita vastaan, ja sillä on vakuutusrahasto, joka suojelee kauppiaita edelleen
 • Järjestelmä, joka seuraa salauksen taustalla olevia indeksihintoja usein tarkkuuden vuoksi
 • Ympärivuorokautinen ammattitaitoinen asiakastuki
 • Jos DueDEX puretaan, se käyttää vakuutusrahastoja markkina-asemien yhdistämiseen ja yrittää sulkea kaikki avoimet kaupat. Viimeisenä tuloksena pörssi käyttää automaattista velkojen vähennystyökalua eri kauppiaiden vähennykseen.

DueDEX – oma foorumi vaihtosopimuksille

Duedex

DueDEXin pääpaino on perustamisensa jälkeen ollut swap-kaupankäynnin helpottaminen. Aloittamattomille swapit ovat johdannaissopimuksia, jotka antavat kahden kauppiaan tai yrityksen vaihtaa rahoitusvälineitä ennalta sovittuun hintaan.

Jatkuvissa sopimuksissa hinnat kuitenkin lasketaan reaaliajassa ja ne perustuvat tietyn valuutan painotettuihin keskiarvoihin. Vaihtosopimuksia on neljä päätyyppiä: korko-, valuutta-, hyödyke- ja luottoriskinvaihtosopimukset.

DueDEX tarjoaa valuutanvaihtosopimuksia Bitcoinille ja Yhdysvaltain dollarille. Mutta toisin kuin perinteinen kaupankäynti, sinun ei tarvitse maksaa kalliita maksuja vaihtaaksesi dollareitasi Bitcoiniksi. DueDEX veloittaa seuraavat maksut markkinoiden päättäjiltä ja ostajilta.

Vipu Maker-maksu Takaajamaksu
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%

Markkinatakaajat eivät maksa kaupankäyntimaksuja, koska ne tarjoavat likviditeettiä DueDEX-pörssille. Sen sijaan he saavat 0,025 prosentin alennuksen kustakin kaupasta.

Vertailun vuoksi suosituimmilla Bitcoin-pörsseillä on seuraavat maksut markkinoiden päättäjille ja ottajille.

Vaihto Market Maker Market Taker
Binance 0,1% (BNB) 0,02% (BNB)
Deribit -0,02% 0,05%
BitMEX -0,025% 0,075%
Okex 0,02% 0,05%

Nopea rekisteröityminen

 • Rekisteröidä tili

  Duedex

Käy DueDEX: n verkkosivustolla ja rekisteröi tili. Se on yksinkertainen prosessi, johon kuuluu sähköpostiosoitteesi antaminen ja vahvan salasanan asettaminen. Sinun on sitten vahvistettava sähköpostitilisi napsauttamalla vahvistuslinkkiä. Toiseksi sinun on annettava vahvistuskoodi, joka lähetetään sähköpostiisi.

Voit myös luoda tilin puhelinnumerollasi. Se on jopa yksinkertaisempi kuin sähköpostirekisteröinti, koska sinun tarvitsee antaa vain tekstiviestinä lähetetty koodi.

 • Kirjaudu sisään ja lunasta bonuksesi

Kirjaudu sisään äskettäin rekisteröidylle tilillesi. Esiin tulee välilehti, joka näyttää, mitä tehdä, jotta voit lunastaa tervetuliaisbonuksen. Yleensä sinun on noudatettava DueDEX-Twitter-tiliä ja uudelleentwiitattava tilin kiinnitetty viesti. Tämän jälkeen täytä palkkio saadaksesi 10 dollarin bonuksesi.

 • Rahoita tiliäsi

Vaikka DueDEX mahdollistaa BTC / USD-kaupankäynnin, voit rahoittaa tiliäsi vain BTC: llä. Se on kuitenkin ok. Saat palkkion jopa 60 dollaria ensimmäisen talletuksesi suorittamisen jälkeen. Jos talletat 0,05 BTC, saat 15 dollaria bonuksen. Saat 30 dollaria, kun lisäät 0,1 BTC: tä ja 60 dollaria, jos talletat 0,2 BTC: tä.

DueDEX-kaupankäyntialusta – yksinkertainen sekä aloittelijoille että asiantuntijoille

Duedex

Koska DueDEX on johdannaiskauppapaikka, et voi havaita kauppaa. Sen sijaan kaupankäyntialustalla on ‘osta pitkä’ ja ‘myydä lyhyitä’ ominaisuuksia. Voit käydä pitkiä tai lyhyitä limiitti- tai markkinatilausten kautta.

Rajatilaus tarkoittaa, että suostut ostamaan tai myymään valuutan tulevaisuudessa määritettyyn hintaan. Käytetään esimerkkinä tätä esimerkkiä.

Uskot Bitcoinin nousevan arvosta 7 300 dollaria 8 000 dollariin helmikuuhun 2020 mennessä. Voit antaa rajatilauksen, jolla DueDEX valtuutetaan myymään salauksesi, kun BTC saavuttaa 8 000 dollaria. Voit jopa käyttää vipuvaikutusta mahdollisten voittojesi suurentamiseen.

Markkinatilauksen avulla voit ostaa tai myydä salausta tulevaisuudessa vallitsevilla markkinahinnoilla. Näin sinun ei tarvitse odottaa, kunnes BTC nousee 7300 dollarista 8000 dollariin. Voit suorittaa tilauksesi milloin tahansa.

Kaupankäyntityökalut

DueDEX antaa kauppiaille vapauden konfiguroida kaupankäyntialustansa mieleisekseen useilla työkaluilla ja ominaisuuksilla. Aloittelijoille alustalla on julkinen testiverkko, jonka kautta uudet kauppiaat voivat oppia salauksen kauppaa.

Hyvin harvoilla kaupankäyntialustoilla on julkinen testnet, mikä tekee DuDEXistä yhden parhaista alustoista oppia salaustoiminnasta. Se on myös ilmainen ja yksinkertainen käyttää.

Kokeneille kauppiaille DueDEX tarjoaa stop limit- ja stop market -markkinat auttaakseen sulkemaan positioita nopeasti. Nämä ominaisuudet sijaitsevat limiitti- ja markkinakauppakuvakkeiden vieressä.

Kokeneet kauppiaat voivat myös hyötyä API-kaupankäyntitoiminnosta. Ja koska ne ovat turvallisesti rakennettu järjestelmä, he voivat luottaa siihen, että kolmannen osapuolen ohjelmistot eivät voi peruuttaa salaustaan ​​laittomasti. DueDEX tukee myös vipuvaikutusta, kuten mainitsimme. Voit säätää sitä välillä 1X, 2X, 5X, 10X tai jopa 100X.

Kaupankäynnin toisella puolella on laaja valikoima työkaluja, joiden avulla voit räätälöidä alustan tarpeisiisi. Voit valita ilmaisimia, säätää aikaa tai jopa säätää kynttilöiden näyttämiä värejä. Voit määrittää asteikot, muuttaa taustaa, aikavyöhykettä tai vaihtaa fontteja.

Lisäksi voit muokata sijaintiasi helposti vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla. Toinen hyödyllinen ominaisuus on kaupankäynnin kaavion alaosassa. DueDEX näyttää vilkaisen avaamiesi paikkojen lukumäärää, aktiivisia tilauksia ja tilaushistoriaa.

Ympärivuorokautinen asiakastuki

DueDEX tarjoaa asiakastukea useilla kanavilla; viserrys, sähke ja sähköposti. Voit aina tarkistaa sen ohjeet löytääksesi vastauksia yleisiin ongelmiin. Mutta jos sinun on otettava yhteyttä DueDEX-tiimiin, lähetä pyyntö sen lippupohjaisen järjestelmän kautta tai käytä sen sosiaalisen median verkostoja.

DueDEXillä on vaikuttava läsnäolo sosiaalisessa mediassa, ja Twitterissä on lähes 14000 seuraajaa. Verkossa tehtyjen arvosteluiden perusteella yritys palvelee asiakkaita myös ammattimaisesti. Lisäksi käynnistys tarjoaa tukea useilla kielillä.

Kannattava kumppaniohjelma

Tervetulobonusten myöntämisen lisäksi DueDEX antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa markkinoimalla kaupankäyntituotettaan ystävillesi ja sosiaalisen median faneillesi. Saat 30%: n palkkion jokaisesta uudesta kauppiaasta, jota suosittelet DueDEX: lle. Ja jos viittaamasi kauppiaat tuovat lisää asiakkaita, saat ylimääräisen 10%: n palkkion.

Johtopäätös

DueDEX on aiemmin tänä vuonna lanseerattu johdannaiskauppapaikka. Se on rekisteröity Belizessä, mutta se koostuu tiimistä, joka on jaettu useisiin maailman maihin. Vaikka se ei ole ainoa johdannaiskauppapörssi, se on ainoa foorumi, joka on sitoutunut “ei sisäiseen kaupankäyntipisteeseen” asettamaan kauppiaat etusijalle!

DueDEX-ohjelman käytön aloittaminen vie alle kymmenen minuuttia. On myös palkitsevaa käydä kauppaa alustalla, koska saat jopa 70 dollaria bonuksena, kun rahoitat tiliäsi. Voit tallettaa vain BTC: llä, vaikka alussa on tarkoitus tukea enemmän salausta.

Kun on kyse positioiden luomisesta, voit mennä pitkiä tai lyhyitä käyttämällä limiittiä tai markkinatilausta. Koska DueDEX tarjoaa jatkuvia sopimuksia ilman voimassaolon päättymispäivää, suljet kaupat sinulle sopivalla tavalla.

Kirjaudu sisään DueDex tänään saat 70 dollarin bonuksesi tänään!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me