Sådan tjener du penge gennem P2P-handel i 2020

P2P-handel (Cryptocurrency Peer to Peer) er i gang en jævn stigning som efterspørgslen efter top kryptoaktiver såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Tether (USDt) stiger. I modsætning til den ældre centraliserede dagshandel med krypto, hvor du skal fortsætte med at kigge på diagrammer og finde mønstre (en trættende og meget risikabel aktivitet), giver P2P-handel dig en passiv mulighed for at tjene penge og tjene uden at skulle aktivt være på markedet. 

I denne artikel fremhæver vi indviklingen ved handel på en af ​​krypto-P2P-børser – OKEX; hvad du har brug for at vide, før du begynder at passivt tjene penge gennem P2P-handel. 

Forståelse af P2P-handel 

Peer-to-peer-handel bygger på det grundlæggende træk ved kryptokurver – decentralisering – så du direkte kan købe, sælge og handle kryptokurver over et distribueret netværk. P2P-udvekslinger fjerner påvirkninger fra tredjepart, hvilket giver dig (den erhvervsdrivende) forbedret privatliv og sikkerhed for dine kryptoaktiver. 

Det er dog vigtigt at bemærke, at mens P2P-platforme handler på et distribueret netværk, er ikke alle platforme decentraliserede. 

Handlende foretrækker P2P-platforme frem for centraliserede børser, da de tilbyder en hurtigere handelsmulighed, flere betalings- og udbetalingsmuligheder og ingen KYC-krav, hvilket giver mere privatliv. 

I det næste segment ser vi på OKEx P2P krypto udveksling og hvordan du kan tjene penge passivt på dem. 

Sådan tjener du penge gennem P2P-handel

Før vi dykker ind i økonomiens verden, og hvordan man passivt tjener på P2P-børser, er der flere vigtige punkter, du skal forstå. Disse hjælper dig med at handle sikkert, sikre din krypto og tjene bedre gennem P2P-børser.

Lad os komme lige ind i det. 

Hvad skal du vide?

  1. Sikkerhed er nøglen

Den vigtigste ting at se efter i en børs, før du begynder at handle, er den samlede sikkerhed for dine aktiver. Crypto- og Bitcoin P2P-børser, der tilbyder ikke-frihedsberøvende tjenester, som giver dig mulighed for at være ansvarlig for dine egne tegnebøger og mønter, er de sikreste. For eksempel tilbyder OKEx P2P-børs, et marked på en af ​​de største børser, ikke-frihedsberøvende tjenester samt en spærretjeneste for at sikre forsigtighed mellem handlende. 

  1. Hårdt arbejde, slappe af senere

Dette er den største faktor til at differentiere passive indkomsttagere på krypto-P2P-udvekslinger. Du er nødt til at gøre en indsats, så du kan begynde at tjene godt ved hjælp af nedenstående metoder. Hver metode medfører forskellige niveauer af hårdt arbejde, disciplin og tålmodighed for dig at begynde passivt at tjene indkomst. 

  1. Gebyret er alt.

I lighed med sikkerhed tilbyder forskellige børser forskellige gebyrer på deres kryptoaktiver. Det er vigtigt at være opmærksom på disse gebyrer for at sikre, at du ikke mister din optjente indtægt på ublu gebyrer. Der er dog nul transaktionsgebyrer ved hjælp af OKEx P2P.

Sådan tjener du passivt krypto på P2P-børser

Under hensyntagen til ovenstående regler kan vi nu dykke ned i, hvordan man passivt tjener kryptovaluta på P2P-børser. Vi fokuserer på de bedste P2P-kryptobørs på markedet med Bitcoin som den valgte handelsvaluta. 

      1. Køb og HODLing

Det første og nemmeste skridt til at tjene Bitcoin passivt er at købe fra billigste P2P-børser og holder kryptoen. I løbet af de sidste par år er prisen på kryptoaktiver steget, idet tidlige forhandlere drager stor fordel af de kryptosække, de har fyldt. Bitcoin har for eksempel oplevet en stigning på 240% fra sin 1. januar-pris til handel over $ 11.500 i skrivende stund.

Alt, hvad der er nødvendigt i dette trin, er tålmodighed og en sikker tegnebog til opbevaring af dine mønter.  

>>Køb Bitcoin på OKEx P2P-udveksling her

      2. Køb og HODLing

En anden metode, du kan tjene krypto på, er ved direkte at starte din kryptomarked på en P2P-børs – blive din egen kryptobørs. OKEx P2P-udveksling giver dig for eksempel mulighed for at oprette købs- og salgsordrer på platformen, så du kan indstille en lav købspris og højere salgspris for fortjeneste. 

Her skal du oprette din OKEx P2P-handelskonto, overveje de bedste omsættelige kryptokurver i øjeblikket og indstil din geografiske placering til at starte handel. Når du er færdig, kan du oprette flere betalingsmetoder, annoncere dine priser og tillade forhandlere at købe og sælge. At etablere en betaling, der er knap i dit område og beløb, ingen andre tilbyder, giver en bedre chance for at skabe et marked.

OKEx P2p-handel

                  >>Åbn købs- og sælgannoncer på OKEx P2P-børs her.

      3. Arbitrage muligheder

Arbitrage i P2P-udvekslinger opnås, når du køber et krypto-aktiv til en lavere pris på en børs og sælger det højere på en anden børs. Dette er den mest almindelige måde at tjene krypto passivt på tværs af P2P-børser. De to vigtigste metoder til at tjene krypto gennem arbitrage muligheder er:

en. På tværs af forskellige børser

Dette indebærer at købe krypto, i dette tilfælde Bitcoin, til en nedsat pris på en P2P-børs og sælge den til en præmie på en anden børs. Denne slags muligheder opstår på grund af volatilitet, likviditetsforskel på tværs af børser, betalingsmuligheder på tværs af børser og geografiske prisforskelle. Denne slags arbitrage-muligheder tilbyder små margener (hvis du beregner gebyrerne) og optages hurtigt.

b. På tværs af forskellige mønter

Den anden måde at tjene arbitrage på er ved handel med forskellige mønter med store spænd mellem dem. For eksempel, hvis spændet mellem USDt- og BTC-priserne er stort nok på en P2P-udveksling med flere mønter, kan du simpelthen købe et token (USDt), bytte det med det andet token (BTC) og sælge BTC til en arbitrage. 

Husk!! Arbitrage-muligheder lukkes virkelig hurtigt og tjekker altid gebyrerne på tværs af forskellige børser og kryptokurver.

Andre måder at tjene penge gennem P2P-udvekslinger

      4. Udlån af Bitcoin

En anden enkel måde at tjene passiv indkomst gennem P2P-børser er udlån af krypto (dvs. Bitcoin). Dette kræver en bytte, der giver dig mulighed for at låne og låne BTC såsom OKEx. 

For at tjene skal du oprette en konto på OKEx P2P-udveksling og købe en tilstrækkelig mængde BTC fra de handlende ved hjælp af de forskellige betalingsmuligheder, der er tilgængelige. Dernæst kan du låne BTC gennem OKEx-lån funktion, der giver dig mulighed for at tjene renter ved at låne din krypto ud. 

Hvis du gerne vil have et lån, skal du turnere BTC i låneafgivelsen og modtage op til 65% af værdien af ​​din BTC i Tether-lån (USDt). Hvis værdien af ​​BTC stiger (mere end de renter, der skal betales), kan du returnere lånet og tage din BTC tilbage med overskud. 

       5. Henvisningsprogrammer

Den sidste og næstmest passive måde at tjene krypto på P2P-børser er tilknyttede og henvisningsprogrammer. Børser tilbyder provision og passiv indkomst til dig, hvis du henviser venner til deres platform. Henvisningsprogrammer giver dig en chance for at tjene krypto hver gang en ven, du henviser, handler på en børs. 

OKEx henvisning

                       >>Deltag i OKEx henvisningsprogram her for en chance for at vinde $ 10 i krypto.

Konklusion

Som det ses ovenfor er det ikke kun at tjene penge på kryptovalutaer for de handlende, der forbliver limet til handelskortene. P2P-børser som OKEx og LocalBitcoins giver dig mulighed for at tjene penge gennem P2P-handel uden aktivt at deltage i markedet. 

Sikkerhed af dine midler, gebyrer og likviditet i børser er nogle af de vigtige faktorer, du skal overveje, inden du vælger, hvordan du vil tjene penge gennem P2P-handel.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er de bedste passive indtjeningsteknikker ved hjælp af P2P-kryptobørser?

Som nævnt ovenfor kan du tjene penge på krypto peer-to-peer-udveksling gennem arbitrage-muligheder, købe BTC og holde, skabe din markedsplads, henvisning og tilknyttede programmer og udlåne krypto. 

  • Er Crypto P2P-handel sikker?

Det kommer an på. Crypto P2P-handel er sikker på akkrediterede børser som OKEx P2P, der leverer tjenester uden frihedsberøvelse samt en spærring for at beskytte dine handler. 

  • Hvad er de bedste Bitcoin peer-to-peer-udvekslinger?

Der er en række af de bedste Bitcoin peer-to-peer-udvekslinger, der leverer tjenester globalt, herunder OKEX P2P-udveksling, LocalBitcoins, Paxful er blandt andre. for listen besøg her.

  • Optjener gennem krypto lovligt i Indien?

Ja. Optjening af kryptokurver som Bitcoin og Ethereum er lovligt i Indien, efter at højesteret i Indien ophævede forbuddet mod krypto over hele landet.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me