Opsætning af en Bitcoin Wallet

Når vi hører ordet tegnebog, visualiserer vi normalt det fysiske objekt, også kaldet ‘flad foldetaske til lommestørrelse til at holde penge og plastkort.’ I kryptokurver som Bitcoin er betydningen af ​​ordet dog omdefineret til noget helt nyt: Introduktion til Bitcoin-tegnebogen.

Sådan opsættes Bitcoin Wallet til begyndere

Kryptovalutaer som Bitcoin er digitale aktiver, der kan lagres på forskellige typer digitale såvel som fysiske tegnebøger. Det er overflødigt at sige, at når noget har en monetær værdi, hvad enten det er en digital valuta eller et fysisk aktiv, udvikles tegnebøger til at holde disse aktiver naturligt og tilpasser sig.

Opsætning af en Bitcoin Wallet

På lignende linjer har nogle af de bedste Bitcoin-tegnebøger udviklet sig på markedet. I denne introduktionsvejledning besvarer vi følgende spørgsmål.

 • Hvorfor har du brug for en Bitcoin-tegnebog?
 • Sådan vælger du den bedste tegnebog til dine bitcoins?
 • Sådan oprettes en til dine bitcoins til opbevaring af dine mønter sikkert.

Vi gennemgår disse spørgsmål og fanger dig op med, hvordan en Bitcoin-tegnebog kan bruges korrekt.

Bedste Crypto Gambling Sites 2021

Top bedømt

# 1

Bovada

Bovada logo 125% bonus op til $ 3750 125% bonus op til $ 3750

 • Anerkendt spil

Læs anmeldelse Spil nu

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logo 200% bonus op til $ 1000 200% bonus op til $ 1000

 • Generøse bonusser

Læs anmeldelse Spil nu

# 3

BetOnline

BetOnline logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

 • 4 Cryptos accepteret

Læs anmeldelse Spil nu

Hvad er en Bitcoin tegnebog?

En Bitcoin-tegnebog er et sted, hvor dine bitcoins private nøgler og offentlige nøgler / offentlige adresse ligger, det ligner en bankkonto til kryptokurrency. Fra dette sted kan du sende, modtage, gemme og foretage bitcoin-transaktioner. En offentlig nøgle er en alfanumerisk streng, som mønterne ligger på, og en privat nøgle er en anden alfanumerisk streng, der låser mønter, der findes på denne offentlige nøgle / offentlige adresse, der skal flyttes til en anden adresse.

En Bitcoin-tegnebog skal ses som en fil, der indeholder de offentlige såvel som private nøgler. Nu kan denne fil være en digital eller fysisk fil, som vi vil diskutere senere.

Kort sagt er en Bitcoin-tegnebog et sted, hvor du har den offentlige nøgle / offentlige adresse til at modtage og opbevare dine bitcoins, og den private nøgle til at bruge og låse op for disse mønter er en Bitcoin-tegnebog. Uden det vil du ikke kunne bruge bitcoins sikkert, og det er meget sandsynligt, at du ender med at miste dine mønter.

Valg af tegnebog

Mens du vælger den rigtige Bitcoin-tegnebog til dig, skal du dyrlæge en tegnebog baseret på følgende kriterier:

 • Sikkerhed & Sikkerhedskopiering: en tegnebog, der leverer 2-FA-godkendelse, frugendannelse, adgangskode og PIN-kode-funktion.
 • Depot: hvor du kontrollerer opbevaringen af ​​dine midler ved at kontrollere din frø eller private nøgler.
 • Udviklingsteam: Det team, der udvikler tegnebogen, er aktiv og tilgængelig til vedligeholdelse af tegnebogen
 • Kompatibilitet: tegnebog kompatibel med forskellige operativsystemer og på tværs af forskellige enheder.
 • Bekvemmelighed: brugergrænsefladen & UX i tegnebogen skal være praktisk nok til begyndere såvel som avancerede brugere.
 • Community: det er godt at have et aktivt community af brugere, der allerede bruger tegnebogen i nogen tid. Dette tjener som et vidnesbyrd om tegnebogens kvalitet.

Det kan være vanskeligt at finde en tegnebog, der tilfredsstiller alle disse punkter. Forældremyndighed er det vigtigste punkt identificeret ovenfor.

Custodial Wallets (3. parts tegnebøger)

Når du vælger tegnebøger, hvor de ikke giver dig de private nøgler eller frøene til din Bitcoin-tegnebog, vælger du en depotpung. I dette tilfælde opbevares nøglerne eller frøet af den tredjeparts tegnebogstjeneste, du har valgt. De har nøglerne på dine vegne på deres servere.

Ikke-depot tegnebøger (selvstændige hostede tegnebøger)

Når du vælger tegnebøger, der giver dig frø eller private nøgler, der indledningsvis under opsætningen, vælger du en ikke-frihedsberøvende tegnebog. Denne type tegnebog kaldes også self-hosted tegnebog, hvor du forbliver i fuld kontrol over din Bitcoin tegnebog.

Det er klogt at bruge en ikke-frihedsberøvende tegnebog, hvor du kun er afhængig af dig selv for dine mønters sikkerhed. Dette hænger også sammen med etos af Bitcoin, som det blev udtænkt for.

Men der er mere:

En Bitcoin-tegnebog er kun en digital eller fysisk fil. Baseret på denne adskillelse er der stort set fem typer Bitcoin-tegnebog tilgængelige i kryptosfæren:

 • Mobil tegnebog
 • Desktop Wallet eller Software Wallets
 • Web tegnebog
 • Hardware tegnebog
 • Papir tegnebog

Lad os dykke ned i hver af dem:

Mobile tegnebøger

Som det fremgår af navnet, er iOS- og Android-tegnebog-apps installeret på dine mobile enheder mobile tegnebøger til Bitcoin.

De er som andre mobile betalingsapps, som du muligvis har brugt med dine fiat-valutaer. Den eneste forskel er imidlertid, at disse er kryptografiske tegnebøger, der er i stand til at gemme digitale aktiver som Bitcoin.

Med andre ord lagrer den dine private og offentlige nøgler til Bitcoin i en mobilapp. Det er vigtigt at bemærke, at nogle mobile tegnebøger giver dig såsæd eller private nøgler, mens andre ikke gør det. Men det er bedst at have frø eller private nøgler til din Bitcoin med dig.

Desktop tegnebøger

Desktop-apps til Mac, Windows eller Linux-lignende operativsystemer, der er i stand til at gemme kryptografiske aktiver som Bitcoin, er desktop-tegnebøger.

Ligesom mobile tegnebøger giver nogle softwaretegnebøger dig ikke de private nøgler eller frø. Selvom mange leverer det, så vælg i overensstemmelse hermed.

Web tegnebøger

Webpunge er tilgængelige direkte via forskellige webbrowsere (såsom Google Chrome, Firefox og IE), og nogle af disse er depotporteføljer, og nogle er ikke frihedsberøvende.

I tilfælde af forvaringswebbøger opbevares de private nøgler til Bitcoin på tredjepartsserverne på den webpung, du bruger. Mens der i ikke-frihedsberøvende tegnebøger de private nøgler eller frø krypteres i selve din browser, som du får adgangskoden til.

Hardware tegnebøger

Hardware-tegnebøger er special-hardware-enheder, der drives af minimalistisk elektronik, der er i stand til at håndtere private og offentlige nøgler.

Hardwareenhederne gemmer det private og det offentlige på en enkeltstående mikrocontroller. De kan også arbejde med malware-inficerede systemer, hvilket gør dem til den mest pålidelige kategori af Bitcoin-tegnebøger.

Disse tegnebøger kommer i alle størrelser og former. Nogle ligner et flashdrev, andre som et vedhængt ur vedhæng, og andre ligner debet- / kreditkort. Denne type tegnebog betragtes som en kold opbevarings tegnebog og er en af ​​de mest sikre metoder til opbevaring af kryptokurver.

Papir tegnebøger

Papir tegnebøger er den mest minimalistiske type Bitcoin tegnebog, da de simpelthen er stykker papir trykt med private såvel som offentlige nøgler på dem.

Desværre er papir tegnebøger besværlige at bruge og dermed sårbare over for at udsætte dine private nøgler for en angriber. Desuden er der ringe grund til at bruge papirbøger i 2020, når vi har software- og hardwaretegnebøger.

Anbefalede Bitcoin-tegnebøger (til USA-brugere)

Ledger Nano X [Hardware-tegnebog]

Ledger Nano X er den nyeste race af hardware-tegnebog, der blev lanceret tidligere på året af Ledger SAS – et pionervirksomhed, der har handlet i dette rum siden 2015. Tegnebogen har den meget nødvendige Bluetooth-funktion og et batteri, hvilket gør den ideel til at blive brugt direkte med iOS og Android enheder.

Desuden er det en ikke-frihedsberøvende HD-tegnebog, hvor du kan have fuld kontrol over dine digitale aktiver. Fra nu understøtter Ledger Nano X 1000+ kryptovalutaer inklusive Bitcoin og bliver hurtigt det første valg for seriøse Bitcoin HODLere.

Blockchain Wallet [Web & Mobil tegnebog]

Blockchain-tegnebogen er et pionernet såvel som en mobil tegnebog, der tjener Bitcoin-indehaveres behov siden 2013. Webversionen kom først og bruges af millioner af Bitcoin-brugere, der allerede vidner om kvaliteten af ​​deres produkt. Desuden er det en egenhostet tegnebog, hvor du vil kontrollere dine bitcoins private nøgler eller frø, hvis du gemmer dine mønter her.

Exodus [Desktop Wallet]

Exodus er en gratis desktop tegnebog til Bitcoin og har markedets bedste UI-UX. Den har en informativ cirkeldiagramrepræsentation af de digitale aktiver, der er gemt på Exodus.

Hvis du vil have noget elegant såvel som sikkert til at gemme dine bitcoins på dit skrivebord, er Exodus tegnebog noget for dig. Bemærk: Exodus er tilgængelig til Mac, Windows, Linux.

Electrum [Desktop & Mobil tegnebog]

En anden gratis og open source Bitcoin-tegnebog til stationære og Android-enheder er Electrum. Tegnebogens brugergrænseflade er anstændigt og er udviklet såvel som vedligeholdt under MIT-licensen.

Denne tegnebog er ikke frihedsberøvende og er en letvægts tegnebog, der kan installeres på din Mac / Windows-stationære eller Android-enhed.

Opsætning af din tegnebog: Sådan konfigureres Bitcoin Wallet?

Nu hvor vi har set forskellige typer tegnebøger og lært, hvordan man vælger det bedste, er det bydende nødvendigt at oprette en tegnebog til dine mønter. Så lad os springe lige ind og bruge en Blockchain-tegnebog til at se trin for trin processen med at opsætte din Bitcoin-tegnebog.

Trin 1. Gå til Blockchain.com og klik på ’tilmelding’ som vist nedenfor.

Skærmbillede af Blockchain.com

Trin 2. Udfyld nu detaljerne som din e-mail-adresse, adgangskode osv. I henhold til nedenstående billede:

Tilmelding til en kryptotegnebog

Trin # 3. Klik på ‘Opret min tegnebog’ som vist ovenfor. Vent et par sekunder, så føres du til denne skærm, der byder dig velkommen i tegnebogen. På en sidebemærkning skal du sørge for at bekræfte din e-mail-adresse til denne konto ved at gå til din indbakke.

Cryptocurrency tegnebog på Blockchain.com

Trin # 4. Gå til ‘Bitcoin’ mulighed som vist ovenfor for at se denne nedenstående skærm, som yderligere hjælper dig med at få din Bitcoin offentlige adresse til at modtage bitcoins.

Køb af Bitcoin på Blockchain.com

Trin # 5. Klik nu på ‘Get BTC’ som vist i ovenstående billede, og du får vist dette skærmbillede med din Bitcoin-adresse.

Anmodning om Bitcoin på Blockchain.com

Trin # 6. Nu kan du kopiere og indsætte denne adresse eller bruge QR-koden til at give den til andre, så de kan sende Bitcoin på denne adresse.

Trin # 7. Sidst men ikke mindst er et meget vigtigt skridt i at skabe en sikker Bitcoin-tegnebog at nedskrive din frøsætning. Dette kaldes ofte sikkerhedskopiering af din tegnebog, så du kan inddrive dine midler, hvis blockchain-tegnebogen holder op med at arbejde.

Gå til sektionen ‘Sikkerhedscenter’ i Blockchain-tegnebogen som vist nedenfor på billedet:

Sikkerhedskopierer tegnebog på Blockchain.com

Klik nu på ‘Backup Funds’ mulighed:

sikkerhedskopiering af midler på kryptotegnebog

Klik igen på ‘Backup Funds’ som vist nedenfor:

muliggør totrinsbekræftelse på blockchain.com

Når du gør dette, viser det dig de første 4 ord i 12-ords frø. Sørg for at notere dette sikkert på et stykke papir.

Bitcoin tegnebog

Klik igen på ‘Næste 4 ord’, så får du vist de næste 4 ord, som du også har brug for at skrive det ned i rækkefølge:

Bitcoin tegnebog

Til sidst skal du klikke på ‘Næste 4 ord’ for at se de sidste 4 ord, dit 12-ords frø, og disse vil blive vist på denne måde:

Bitcoin tegnebog

Noter også disse sidste 4 ord i rækkefølge, indtil du får denne type liste med 12 ord:

12-ords kryptokurrency nøgle

Klik nu på ‘Afslut & Bekræft ‘som vist i det forrige billede, og du vil se dette skærmbillede, der beder dig om at indtaste bestemte ord for at kontrollere, om du har sikkerhedskopieret din frøsætning ordentligt eller ej. Så gør dette som illustreret nedenfor ved at henvise til ovenstående liste med 12 ord. Klik derefter på ‘Bekræft’ efter indtastning af de relevante ord som vist i nedenstående billede.

Bitcoin tegnebog

Endelig vil du se dette skærmbillede, der informerer dig om en vellykket afslutning af din backup af frøsætningen.

Bitcoin tegnebog

Sådan kan du oprette en sikker Bitcoin-tegnebog og også holde en sikker sikkerhedskopi af den.

Men den virkelige udfordring at tage sig af dine bitcoins starter herfra, dvs. når du først har taget backup af din frøsætning.

Sådan holder du din tegnebog sikker

Dit frø er dine bitcoins. I det øjeblik du mister din frøsætning, mister du dine mønter.

Det skyldes, at enhver, der har dette frø, er i stand til at udlede dine private Bitcoin-nøgler og dermed kontrollere dine mønter.

For at undgå denne form for skæbne kan du gøre disse grundlæggende ting for at holde din tegnebog sikker:

 • Lav flere sikkerhedskopier af din sætning på 12 ord.
 • Bland ikke eller del din frøsætning.
 • Sørg for, at du har aktiveret 2-FA-godkendelse på din Bitcoin-tegnebog, hvis den har en. Blockchain-tegnebog giver det til Bitcoin-brugere.
 • Laminer det stykke papir, som du har skrevet dit frø på, og opbevar det i en sikkerhedshvelv, der er ild og vandtæt.
 • Sørg for, at din frøsætning er kendt af nogen i nærheden, hvis du ikke er mere fra i morgen på grund af uforudsigelige grunde.
 • Endelig kan du vedtage hardware-tegnebøger eller i det mindste ikke-frihedsberøvende tegnebøger for at holde dine mønter sikre, selvom din mobile eller stationære enhed er inficeret med malware.

Hvis du tager dig af disse ting, vil du være i stand til at undvige 99,9% af angrebsvektorer, og dine bitcoins forbliver sikre.

Nu er du på vej til at købe Bitcoin. Se vores guide til køb af krypto nu, hvor du ved at oprette en Bitcoin-tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me