Hvad er en papir tegnebog?

Hvordan sætter du Bitcoin på papir?

Er det ikke kryptokurrency bare et nummer på en Ledger?

Hvis papir tegnebøger forvirre dig, du er kommet til det rette sted.

Papir tegnebogen er måske den mindst forståede af de mange Bitcoin lagringsmetoder på markedet.

Hvordan fungerer de?

Papir tegnebøger blev først introduceret og populariseret i 2011 og giver offline (også kaldet “kold”) opbevaring af dine mønter. Sammen med det private og offentlige nøglepar er der tilknyttet QR-koder. I trykt form gør disse modtagelse eller brug af bitcoin mere praktisk.

Mens bitcoin-papirbøger indførte et ekstra sikkerhedsniveau mod nogle trusler, viste de sig mere sårbare over for andre.

Uden en fuldstændig forståelse af opbevaringsmetoden for papirpung og risici (og hvordan man kompenserer for disse risici) er oddsene for at miste dine midler høje.

Dette gælder især, hvis du opbevarer hele din sat-stack i en privat nøgle.

Sådan bruges mønter på en papirpung

Den uudtalte antagelse er, at midler til sidst vil blive “fejet” ind i en separat tegnebog-adresse for aktivt forbrug.

Denne vigtige detalje savnes let af uerfarne brugere, der ikke er klar over, hvordan Bitcoin-transaktioner fungerer under emhætten.

Farerne ved at bruge papirbøger til opbevaring af krypto

Når du beskæftiger dig med Bitcoin, skal du antage, at din WiFi til enhver tid er kompromitteret og overvåget (selvom du mener, at det ikke er det).

På grund af dette er vi nødt til at udtænke en metode, der mindsker disse risici, når vi opretter en papirpung.

Jeg anbefaler at bruge en ny installation af Linux på en enhed, der aldrig har været online for at generere nøglerne. Du kan følge denne vejledning til oprettelse af din egen bootbare Linux LiveCD eller USB. Disse cd’er er gode til lejligheder, hvor du har brug for en ren installation af et operativsystem hurtigt og nemt.

USB stik

Naturligvis bliver du nødt til at sende dette nøglepar til en printer for at oprette selve papirpungen. Vi står imidlertid over for et nyt problem, fordi farerne ved at miste vores mønter blot er skiftet fra den digitale verden til den fysiske (printeren).

Enhedsfejl og andre uventede uheld kan resultere i, at dine nøgler og / eller QR-koder udskrives forkert. Test dem grundigt ved hvert trin.

Disse trykte tegn kan ikke og bør ikke antages at have overført korrekt til papiret.

Nu er dit nøglepar udskrevet fejlfrit.

Desværre er vi endnu ikke ude af skoven.

Hvorfor?

Fordi selve papiret kunne gå tabt, stjålet, observeret af uønskede parter, brændt, falmet eller opretholde vandskader.

Du undrer dig måske: “Skal jeg bare lægge min papirpung i en værdiboks?”

Bankindskud

Dette kan mindske nogle af risiciene, men jeg anbefaler ikke værdiboks.

For det første er de fleste kun forsikret op til $ 500. Som New York Times for nylig opsummerede:

Og under alle omstændigheder, hvis der skulle ske noget med din papirpung, mens du var i bankens pleje, skulle du ikke kun bevise, at du lagrede en tegnebog i kassen, men også hvor meget tegnebogen indeholdt.

Dette forudsætter, at du overhovedet kan stole på banken; en antagelse, der er stadig mere ubegrundet når man diskuterer privatlivets fred for værdiboks.

Den bedste måde at gemme krypto på

Siden introduktionen af ​​papirbøger blev Bitcoin Improvement Proposal (BIP 0032) har ændret og forbedret den retning, som bitcoinadministration og sikkerhed har taget.

I stedet for nøgleparret med en adresse, der præsenteres med en bitcoin-papir tegnebog, en deterministisk tegnebog (som en Trezor Model T eller En) har meget mere fleksibilitet.

Trezor model T

Det kan give dig mulighed for at oprette så mange adresser som du vil med enten en hardware eller online tegnebog (læs om hvor mange Bitcoin-adresser der findes).

Med en mnemonic kan du nemmere gemme frøordene ved at fjerne printeren helt fra processen. Håndskrivning af dem er en enkel og ligetil tilgang, selvom der stadig er risiko for at blive ødelagt af ild eller vand.

Det er her en enhed som den Billfodl skinner.

Billfodl er den perfekte følgesvend til en Trezor Model T Køb Billfodl

Sikkerhedskopiering af din hardware-tegnebogs deterministiske frøord i en praktisk og uforgængelig enhed har aldrig været enklere.

Det er optimeret til nem opsætning og gennemgået streng testning under alle slags ekstreme destruktive forhold. Intet andet offline-medium kan matche sikkerheden ved Billfodl.

Konklusion

Selvom du har sikret din papirpung fra at blive kompromitteret online, er den stadig ikke helt sikker.

Papir tegnebogen er underlagt en række virkelige, men undgåelige risici. På nogle måder var den trykte metode til lagring af nøgler en tydelig forbedring i forhold til rent online lagringsmetoder tilbage i 2011.

Imidlertid betragtes papirbøger nu som et mere middel trin i Bitcoins udvikling.

Deterministiske metoder og hardware tegnebøger har gjort bitcoin papir tegnebogen forældet. Du skal blot betragte papirpunge for besværlige og usikre til at bruge.

Papir tegnebøger er dog nyttige til specifikke applikationer, såsom at give små beløb bitcoin til nye brugere.

Men for en hodler, det er bedre at skaffe og bruge en hardware-tegnebog som den Trezor eller Ledger Nano S.

Når du parrer en hardware-tegnebog med Billfodl, har det aldrig været mere ligetil at sikre din bitcoin på en robust og offline måde. Lær mere om Billfold eller brug vognknappen til at foretage et køb.

FAQ

Har jeg brug for en kryptotegnebog?

Hvis du har at gøre med kryptomønter, ja – du har brug for en kryptotegnebog. Eksperter anbefaler brugere at investere i mere end en slags tegnebog for at holde deres kryptomønter sikre.

Hvad er en papir tegnebog?

Papir tegnebog er en kold opbevaringsmetode til opbevaring af kryptoer. Det adskiller sig fra en varm tegnebog, fordi de ikke fungerer via internettet. Som navnet siger, er det lavet af papir og indeholder QR-koder og nøgler, der bruges i transaktioner.

Er papirpung mere populær end andre tegnebøger?

Da papirbøger først blev introduceret, var de meget populære. Men brugerne indser hurtigt, at papirpunge kan gå tabt, stjæles, observeres af uønskede parter, brændes, falmede eller opretholde vandskader, så de har udforsket andre sikre metoder til at holde deres krypto.

Hvad er en hardware tegnebog?

En hardware-tegnebog gemmer private nøgler, og den største fordel er, at de private nøgler er gemt i en sikker hardwareenhed og ikke kan overføres fra enheden i almindelig tekst.

Hvad er en softwaretegnebog?

En softwaretegnebog er en app, der er installeret på din computers hårde. Dette giver dig total kontrol og sikre transaktioner, fordi dine kryptomønter kun er tilgængelige på din egen computer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me