CrossFi-ratkaisut voivat voittaa DeFi-hyppyn rakentamalla kestävän tulevaisuuden hajautetulle rahoitukselle

Hajautettu rahoitus (DeFi) ei ole järkevää vuoden 2020 salaussanaa, tämä tila on kasvanut valtavasti viime kuukausien aikana. Tällä hetkellä sen lukittu kokonaisarvo (TVL) on 8,35 miljardia dollaria, ja listattujen DeFi-rahakkeiden määrä kasvaa päivittäin. Vaikka nousu on ollut melko nopea, sen pitkäaikainen kestävyys on kyseenalainen, kun on kyse taustalla olevasta tokenomiikasta. Itse asiassa viime viikkoina haitalliset toimijat ovat hyödyntäneet tällaisia ​​puutteita toteuttaakseen ”Rug Pull” -poistohuijauksia.

Suuntaus on sittemmin herättänyt pessimistisiä mielipiteitä DeFin tulevaisuudesta; yksi tietty skeptikko on Messarin salaustietosivuston perustaja Ryan Selkis. Usein tunnetusti oikeista salauksen markkinoiden ennusteistaan ​​Selkis sanoi äskettäin, että “odotettu” DeFi-kupla ponnahtaa odotettua nopeammin,

“DeFi on vain yksi iso pääomarahasto, joka leviää pienen sisäpiiriläisten ja palkkasotureiden ryhmän ympärille, ja uhrit loppuvat pian fleeceen.”

Siitä huolimatta DeFi-hype on nyt vaarassa ohittaa perustavanlaatuisissa hajautetuissa hankkeissa, joissa on CrossFi-arvoehdotus. Nämä ovat pohjimmiltaan blockchain-rakennettuja innovaatioita, joiden painopiste on likvidien perinteisten rahoitusmarkkinoiden integroinnissa hajautetulla arkkitehtuurilla. Tämän seurauksena CrossFi-projektit asettavat itsensä vähitellen tärkeimmiksi arvotekijöiksi kohti kestävää siirtymistä kohti Web 3.0 -ratkaisut.

CrossFi; Kestävä tulevaisuus hajautetulle rahoitukselle

Hajautettu rahoitus tarjoaa melko merkittävän arvon maailman pankkitonta väestöä varten. he voivat nyt käyttää kaikenlaisia ​​rahoitustuotteita ilman hälinää saada pankkitili. CrossFi-innovaatiot lisäävät tätä arvoa edelleen yhdistämällä parhaat blockchain ja perinteiset rahoitusominaisuudet. Yksi tällainen aloite on Mineplex-pankkiekosysteemi, joka tarjoaa mobiilin salauspankin, joka perustuu lohkoketjutekniikkaan ja älykkääseen sopimusinfrastruktuuriin.

Toisin kuin DeFi-projektit, Mineplex taloudellinen ekosysteemi on kestävämpi sekä volatiliteetin että integraation suhteen perinteisiin rahoitustuotteisiin. Jotkut tämän mobiilin salauspankin tarjoamista rahoituspalveluista sisältävät maksumahdollisuudet sen pankkikorttikortilla käyttäjät voivat maksaa joko salauksessa tai fiatissa mieltymyksistään riippuen. Mineplex-asiakkaat voivat myös muuntaa fiatinsa salaukseksi ja päinvastoin poistumatta tästä CrossFi-käyttöliittymästä. Muita tämän ekosysteemin tarjoamia edistyneitä rahoituspalveluja ovat perinteisten pankkien lainojen jälleenrahoitus ja sekä fiat- että kryptovaluuttojen säästömahdollisuudet..

Toimiakseen tehokkaasti CrossFi-projektit, kuten Mineplex, hajautetaan ja rakennetaan siten blockchain-ekosysteemeille. Tämä erityinen projekti perustaa perusarkkitehtuurinsa Tezos-lohkoketjuun, mikä haitallisten toimijoiden on vaikea vaihtaa tietueita, ellei kovaa haarukkaa tapahdu. Tämän lisäksi Mineplex hyödyntää älykkäitä sopimuksia kryptobankkipalvelujensa automatisoimiseksi. Tämä tarkoittaa, että ne vievät vain muutaman minuutin sen sijaan, että se olisi ollut 3-5 arkipäivää toimitus keskitetyissä globaaleissa rahansiirtoverkoissa. Kuten useimmat salausinnovaatiot, Mineplex-ekosysteemi saa virtansa sen alkuperäisestä tunnuksesta ‘MINE’, joka toimii laskentatehon yksikkönä.

CeFi-salauksenvaihdot ovat edelleen arvokkaita

Kaikkien häiriöiden tapahtuessa jotkut salauksen harrastajat ovat nopeasti hylänneet keskitetyn salauksen vaihdon tulevaisuuden. Vain muutama viikko sitten Uniswap, joka on nyt markkinoiden johtava hajautettu vaihto, läpäisi aktiviteetin salakirjoitusten huippupörsseissä; sillä on tällä hetkellä yli 8000 likviditeettipoolia, ja viimeisen 24 tunnin keskimääräinen volyymi on tällä hetkellä 353 miljoonaa dollaria.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tässä kapealla olevien virtuaalisten omaisuuden palvelujen tarjoajien (VASP) on aika lähettää. Nykyisessä muodossa kertoimet saattavat todella suosia joitain näistä alustoista, varsinkin niitä, joilla on huippuluokan tuotteita OKEx joka tarjoaa sekä spot- että johdannaisten salakirjoitustoimintoja. Tällaiset tuotteet ovat hyvin nuoria salausmarkkinoilla, ja siksi ne ovat luultavampia keskitetyissä pörsseissä kuin DeFi, jossa kokeilunopeus on edelleen erittäin korkea.

Crypto Exchangesilla on myös ensiluokkainen etu käyttäjien hankinnassa, koska ne ovat suosituimpia käytönaikaisia ​​reittejä salauksen olemassaolossa. Tämä johtava markkina-asema antaa heille liikkumavaraa edullisten transaktiopalkkioiden ja valtavien alennusten asettamisessa samalle; Nominex joka on yksi johtavista salauspörsseistä, antaa jopa 50% kaupankäynnin alennuksia käyttäjille, jotka hyödyntävät alustan alkuperäistä tunnusta ‘NMX’ tapahtumissa. Tällaiset kannustimet ovat edenneet pitkälle DeFi-aallon selviytymisessä ja ne voivat olla kestäviä, jos Ethereum ei lajittele korkeita verkkomaksujaan (gwei).

Johtopäätös

DeFi-hype muuttaa varmasti perinteisen rahoituksen dynamiikkaa riippumatta siitä, selviääkö sen nykyinen tukirakenne aikoja. Tämä johtuu mahdollisuudesta matkustaa ketään kaikkialta maailmasta hajautettuun taloudelliseen ekosysteemiin, mikä tarkoittaa, että he voivat olla vuorovaikutuksessa esiteltyjen tuotteiden kanssa reaaliajassa. Pohjimmiltaan hajauttaminen eliminoi pitkien KYC-prosessien tarpeen päästä rahoitustuotteisiin ja lisää samalla käytettävissä olevien salkkujen monipuolisuutta.

Vaikka hajautetun rahoituksen tulevaisuus on lupaava, sen olemassaoloDeFi-hype”On nyt uhattuna. Uuden kodin löytäminen CrossFi: stä on yksi tapa, jolla innovaattorit pyrkivät kiertämään tämän linjan projekteihin liittyvää maineriskiä. Tällä lähestymistavalla näyttää olevan todella vankka arvoehdotus perinteisen rahoituksen integroinnissa blockchainiin. Jatkossa on todennäköistä, että CrossFi lopulta voittaa DeFi-hyppyn, kun hajautettu rahoitus viedään kestävämmäksi infrastruktuurimalliksi.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me