Ripple-administrerende direktør rydder FUD omkring “XRP Dumping” i et interview med Pomp

reklame Phemex

Medstifter & Partner hos Morgan Creek Digital Anthony Pompliano, aka Pomp for nylig interviewet Ripple CEO Brad Garlinghouse. I interviewet forklarede Garlinghouse det månedlige XRP-salg og ryddede FUD omkring dem. 

Hvorfor sælger Ripple millioner i XRP hver måned

I interviewet blev en runde dedikeret udelukkende til det månedlige XRP-salg, og Pomp begyndte sessionen med at spørge Garlinghouse om, hvordan han så XRP-salget. Garlinghouse begyndte med at sige, at folk mister det faktum, at de (Ripple) var “den mest interesserede part i XRP-økosystemets succes og sundhed”, da de ejede en masse XRP. Han sagde desuden, at alt, hvad de gjorde, der ikke var godt for XRP-økosystemet, derfor ikke var godt for dem og derved retfærdiggjorde, at XRP-salget ikke var skadeligt for XRP-økosystemet.

Derefter afslørede han detaljerne i mekanismen til XRP-spærrede konti. Ifølge Garlinghouse for to år siden havde en af ​​de største bekymringer omkring XRP-markederne været, at siden Ripple ejede en masse XRP, hvad ville der ske, hvis Ripple besluttede at sælge det. For at imødegå denne bekymring låste Ripple sin XRP i 55 kontrakter i kryptografisk underskrevne escrows på XRP Ledger. Spærrene blev låst op en gang om måneden i 55 måneder, hvilket betyder, at en spærring låses op hver måned i 55 måneder. Der var 1 milliard XRP’er på hver konto, hvilket betyder, at der var 55 milliarder XRP’er på det tidspunkt, hvor Ripple oprettede spærrene.

Pomp spurgte derefter om, hvad der skete med XRP’erne, da de blev frigivet? På dette svarede Garlinghouse

“Vi kunne gøre hvad vi vil med det.”

Garlinghouse uddybede yderligere, hvordan XRP’s frigivet hidtil er blevet brugt –

“Vi bruger nogle af dens til tilbud … vi sælger nogle programmatisk …”

Garlinghouse forklarede de to måder, hvorpå XRP blev solgt – gennem håndkøb og programmatisk. I OTC-handler var det for det meste kryptospekulanter som krypto-hedgefonde, der nærmede sig Ripple. Ripple har forsøgt at engagere markedet på en konstruktiv måde ved at sælge XRP’er gennem OTC-handel og programmatisk på 10 basispunkter for den daglige markedsaktivitet. Fejlen de havde lavet var, at de blev beregnet på baggrund af data leveret af CoinMarketCap, et websted, hvis omdømme har lidt for rapporterer falsk volumen. Garlinghouse og Pomp var begge enige om, at CryptoCompare Top Tier (CCTT) var meget mere betroet og pålidelig til forståelse af den faktiske mængde XRP-likviditet.

Det, som Garlinghouse syntes at antyde, var, at deres hensigt med XRP-salg ikke var at manipulere dens pris, men de havde forkert beregnet det beløb, der skulle sælges, ved at indregne forkerte data. Garlinghouse sagde yderligere, at de ikke havde noget at gøre med 99,9% af XRP-handlen. Ifølge rapporter offentliggjort af Ripple solgte den XRP til en værdi af $ 170 MM i 1. kvartal 2019 og $ 250 MM i 2. kvartal 2019.

Hvad skete der med den usolgte XRP?

Ifølge Garlinghouse gik en stor del af XRP’erne tilbage til nye escrows. Han sagde –

“80% af det går tilbage.”

Pomp spurgte Ripple CEO om, hvad de havde brug for pengene til, der kom fra XRP-salg. På dette svarede Garlinghouse, at de geninvesterede i virksomheden, og han gav eksemplet med Moneygram, som Ripple for nylig havde indgået et strategisk partnerskab med Moneygram og investerede $ 30 MM i den fælles aktie i virksomheden.

Salgsbegrænsninger på XRP-indehavere

Et interessant punkt, som Pomp berørte, var de begrænsede salgsaftaler for dem, der købte XRP gennem OTC-handler. Til dette sagde Garlinghouse: “Nogle gange ja.” Han tilføjede yderligere, at hvad Ripple havde gjort med disse begrænsede salgsaftaler var sundere end ETH- og Bitcoin-miljøet, fordi der ikke var nogen begrænsninger der, der forhindrede hvaler i at dumpe tokens.

Pomp forsøgte at finde ud af, hvad salgsbegrænsningerne var på kunde- eller mere generaliseret basis, men Garlinghouse nægtede at besvare dette. Han sagde-

”Vi er allerede 10 eller 100 gange mere gennemsigtige end nogen anden i kryptosamfundet, og vi har en takt til at gøre det. Og jeg tror, ​​du lige har bedt mig om at være mere gennemsigtig. Jeg tror, ​​jeg går forbi. ”

Garlinghouse forklarede simpelthen, at de forsøgte at gøre smarte, strategiske ting for at udnytte deres balance og katalysere udviklingen i økosystemet. Pomp indrømmede, at folk, der forsøgte at finde ud af al denne information, var for meget. Det var som at sige, at Ripple skulle open source deres kontrakter.

Er der rabatterede tilbud til OTC-kunder?

Da han blev spurgt om rabatter på OTC-salg, forsøgte Pomp at gætte, om rabatten var omkring 50%. Garlinghouse rettede straks ham og sagde, at det var mere som 5%. Hans begrundelse bag dette tal for rabat var, at han tænkte på XRP som en valuta. Han bemærkede –

“Vil du sælge en dollar til 50 cent?”

Tror du, at oplysninger fra Garlinghouse vil hjælpe med at styrke tilliden omkring Ripple og XRP i kryptosamfundet? Fortæl os, hvad du synes om Ripple CEO’s svar i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me