SecuX Stone Vs Ledger Nano X – mikä on parempi salauslaitteiston lompakko?

SecuX Stone ja Ledger Nano X ovat parhaat laitteistot salausvaluutan lompakot kaupassa. Tämä analyysi keskittyy kahden lompakon vertailuun sen selvittämiseksi, mikä on turvallisempi. Kun valitset sinulle parhaiten sopivan salauslaitteiston, sinun on otettava huomioon tekijät, kuten salkun koko; tarvitsetko verkkoyhteyden, yhteensopivuuden mobiili- ja työpöytätietojen kanssa; tai täytyy integroida kolmannen osapuolen lompakko. Käytämme näitä tekijöitä päättääksemme paremman salauslaitteiston lompakon SecuX Stone ja Ledger Nano välillä.

SecuX Stone: Ensivaikutelma

SecuX Stone -salaustarvikelompakko on saatavana kolmessa versiossa – SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 ja SecuX Stone W10. 

SecuX Stone V20 Crypto Hardware -lompakko

SecuX Stone V20 -salaustekstiililompakko on SecuX-tuotemerkin lippulaiva. Siinä on miellyttävän suuri 2,8 tuuman väripainike, joka on kaksikulmion muotoinen, alumiinirungolla ja kumipohjalla. Esteettisesti se on paljon parempi ja kompakti kuin muut salauslaitteiden lompakot, jotka näyttävät heikoilta ja halvalla valmistetuilta. Siinä on 600 mAh: n akku, joka voidaan ladata täyteen 2 tunnissa. Kumipehmusteet tarjoavat iskuja vaimentavia ominaisuuksia, jotka varmistavat, että lompakko kestää jonkin fyysisen väärinkäytön, jos se pudotetaan tai painetaan muita esineitä vasten. Emme sano, että ole kömpelö, mutta sinun ei tarvitse huolehtia paljon SecuX Stone V20 -salalompakosta, jos olet.

Lompakossa on yksi mikro-USB-portti ja se on myös Bluetooth-yhteensopiva. Voit hallita lompakkoa käyttämällä SecuX Mobile -sovellusta sekä Androidille että iOS: lle. Jos aiot hallita lompakkoasi verkossa, voit käyttää USB-porttia yhteyden muodostamiseen tietokoneeseen tai Bluetooth-yhteyden kautta tietokoneeseen tai puhelimeen. SecuX Stone V20- ja Stone W20 -lompakon avulla voit hallita salkkuasi langattomasti tai suorittaa tapahtumia suurella kosketusnäytöllä. Näiden ominaisuuksien vuoksi SecuX Stone V20 tunnetaan myös nimellä Cross-Platform-laite. 

Lompakko tukee natiivisti Rippleä (XRP), Stella Lumensia (XLM), DigiBytea (DGB), Groestlcoinia (GRS) ja muita valtavirran kryptovaluuttoja. Useimmat salauslaitteiden lompakot eivät tue luonnollisesti näitä ainutlaatuisia salauksia. 

Turvallisuuden kannalta SecuX Stone V20 -salauslompakossa on Infineon (saksalainen yritys) CC EAL 5+ -sertifioitu turvaelementti (SE), joka takaa yksityiset avaimesi ja PIN-koodisi. Muita turvaominaisuuksia ovat: 

  • Esiasennettu vahingoittumaton laiteohjelmisto, joka voidaan päivittää 
  • Fyysinen vahvistus jokaiselle lompakosta tehdylle tapahtumalle
  • Satunnaistettu digitaalinen näppäimistö estää hakkerointia näppäimistöltä 
  • Kertakäyttöinen salasana, jota käytetään pariksi isäntälaitteen, kuten tietokoneen tai puhelimen kanssa, kun käytetään Bluetoothia. Mikä tärkeintä, sen avulla voit luoda salasanoja 12, 18 ja 24 sanasta, joita voit käyttää varojen palauttamiseen, jos lompakko on vaurioitunut..

SecuX Stone V20 tukee BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS ja kaikkia ERC-20-merkkejä, kuten USDT. Huomaa, että jokaisen laiteohjelmistopäivityksen mukana tulee enemmän kolikoiden tukea. SecuX Stone V20: n vähittäishinta alkaa 139 dollarista, mikä on melko edullinen. 

SecuX Stone W20 -salausteline

W20: lla on sama näytön koko kuin SecuX Stone V20: lla, joka näyttää kompaktimmalta ja kevyemmältä, ja siinä on suorakulmion kämmenen kokoinen ABS-hiusviivan takakansi integroitu kuumasulateliima ultraäänimuodossa yhtenä kokonaisuutena.

Kaikki W20: n ominaisuudet ovat samat kuin V20: ssa, mukaan lukien kolikoiden tuki, kaksoisliitettävyys tietokoneeseen tai langaton puhelin. Siinä on myös ladattava 600 mAh litiumpolymeeriakku, joka kestää jopa 7 tuntia käyttöä. Räikein ero SecuX Stone W20- ja V20-lompakoiden välillä on fyysinen muotoilu ja materiaali. SecuX Stone W20 alkaa 119 dollaria.

SecuX Kivi W10-salauslaitteisto

SecuX Stone W10 -salaustekninen lompakko on SecuX-sarjan lähtötason lompakko. Sen lähtötason tila ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi huonompi kuin W20- tai V20-versiot. Siinä on 2,8 tuuman värillinen kosketusnäyttö, aivan kuten muissakin SecuX-malleissa. Sen ulkopinta on täysin sama SecuX Stone W20: n kanssa, joka on valmistettu ABS-muovista ja studiomaisemmasta tunnelmasta.

Toisin kuin W20 ja V20, SecuX Stone W10 ei ole Bluetooth-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää mobiilisovelluksia hallita tai suorittaa tapahtumia SecuX Stone W10 -lompakostasi. Tämän kompensoimiseksi sillä on mikro-USB-portti, joka voidaan liittää ulkoisiin tietokonelaitteisiin lompakon hallitsemiseksi. Tällä tavalla voit muodostaa yhteyden verkkoon.

SecuX Stone W10 -laitteiden salauslompakkoihin upotetut turvaominaisuudet ovat samat kuin W20- ja V20-lompakoiden. Upotettu tietoturvapiiri on CC EAL5 + -sotilatason Secure Element, joka tulee saksalaiselta Infineon-yhtiöltä, joka tarjoaa salaamattoman salaisuuden salausresursseille fyysisiä tai verkkohyökkäyksiä varten. Se tukee myös samoja kolikoita kuin muut SecuX-lompakot. Sen perushinta on 99 dollaria.

Ledger Nano X Hardware Crypto -lompakko

Ledger Nano X -laitteisto on USB-tikun muodossa. Se on pieni, kompakti ja mahtuu helposti taskuusi. Tällä hetkellä Ledger Nano X kryptovaluutta laitteistolompakko on yksi markkinoiden johtavista salauslompakoista. Se tukee yli 1100 salausta; ja USB-muistitikunsa ansiosta voit hallita salkkuasi millä tahansa tietokoneella. Se tukee myös Bluetoothia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää lompakon toimintoja iOS- ja Android-sovelluksilla. 

Ledger Nano X: llä on myös suojattu siru, jolla on CC EAL5 + -sertifikaatti ja joka käyttää omaa BOLOS-käyttöjärjestelmää. Lompakko tukee natiivisti noin 200 kolikkoa, mutta voit hallita jopa 1100 salausta. Lisäksi voit HODL jopa 100 kryptovaluutta samanaikaisesti. Se toimii 100mAh akulla. Sen perushinta on 150 dollaria.

Päätelmä: SecuX Kivi Vs Ledger Nano X

Edellä olevista vertailuista on ilmeistä, että molemmat lompakot ovat hyviä omalla tavallaan. Se riippuu todella siitä, mitä etsit salauksen lompakosta. Vaikka molemmilla lompakoilla on vaikuttavat turvaominaisuudet ja toiminnot, Ledger nano X näyttää hieman vaikuttavammalta, koska se tukee yli 1100 salausta ja HODLing-ominaisuuksia. Kippis. 

Spec-vertailu 

Vertailu SecuX Stone V20 Ledger Nano X
Materiaali Alumiinirunko, kumipohja Muovi ja ruostumaton teräs
Näytön koko 2,8 tuumaa  0,96 tuumaa
Kosketusnäyttö Esittää Ei mitään. 2 toimintopainiketta
Ulottuvuus 98mm x 15mm 72 x 18,6 x 11,8 mm
Paino 120 grammaa 34 grammaa
MCU Pohjoismainen ST
CC EAL5+  Infineon ST
USB Tyyppi C Tyyppi C
Bluetooth Käytössä Käytössä
Akku 600mAh 100mAh
Verkkosovellus Saatavilla N / A
iOS Tuettu Tuettu
Android Tuettu Tuettu
Kolikoiden tuki Kaksitoista valtavirran salausta, jopa 820 merkkiä 100 valtavirtaista salausta noin 1000 merkillä
Laitteiden lompakossa olevien tilien määrä Tukee jopa 500 tiliä Vain 100 tiliä
QR-koodin seulonta Tuettu offline-tilassa ja verkossa Käytettävissä vain ulkoisessa laitteessa, kun se on verkossa
Siemenlause 24 sanaa 24 sanaa
Rahaston palautussalasana Vahvista 4 sanan sarja 24 sanan siemenlauseesta peräkkäin Vahvista 24 sanaa yksitellen
Lähtöhinta  139 dollaria  150 dollaria

Lukijamme bonuksena voit saada 10% tai 15% alennuksen SecuX-tilauksestasi syöttämällä kuponkikoodit kassalla SecuX-verkkokaupassa:  https://shop.secuxtech.com/

Saadaksesi 15% alennuksen, käytä kuponkikoodia: ”coingape” malleille V20 ja W20

Saadaksesi 10% alennuksen, käytä kuponkikoodia: ”coingapew10” W10: lle

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me