Et eksklusivt interview med VP for en multifunktionel udbyder af cloud mining-tjenester, Cryptouniverse

I et eksklusivt interview med VP for Cryptouniverse, han forklarede, hvordan en minearbejder ikke kræver en stor investering for at starte minedrift. Han forklarede, hvordan en bruger med Cryptouniverse kan starte minedrift med kun $ 50 [ca.].

          1. Hvordan blev CryptoUniverse.io-projektet til?? 

Vores historie går tilbage til 2015. Kryptoindustrien begyndte lige at danne sig. For to af mine venner var minedrift en passion. Vi analyserer blockchain-teknologien, kryptokurver og POW-mining, køber og tester hvert grafikkort, vi kunne finde. 

I 2017 oprettede vi vores første testfarm. Vi startede kun med to rigge, men to måneder senere havde vi allerede 54 rigge, 10 ASIC’er S9, og ventede på, at en helt ny L3 skulle leveres. I oktober oprettede vi den anden minedrift. Kørsel af testbedrifter tillod os at indsamle et stort antal uvurderlige statistikker og få en idé om, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. 

2. Hvornår blev virksomheden grundlagt, og af hvem? 

Vi oprettede CryptoUniverse den 14. februar 2018 – med de samme to kolleger af mig, der havde været med i projektet lige fra starten. Dengang havde vi et team på 8 personer, men på bare et par måneder åbnede vi et nyt kontor, og vores personale blev firedoblet. Derefter samlede vi al vores erfaring med minedrift og statistik og byggede vores første fuldt funktionelle datacenter i Kirishi, Leningrad-regionen. Vi har udvidet lige siden. I øjeblikket har vores firma i øjeblikket 126 ansatte, og vi er repræsenteret i flere lande.

3. Angiv den aktuelle oversigt over virksomheden. Hvad var målene med at skabe CryptoUniverse?

Vores oprindelige vision var at introducere flere mennesker til kryptovaluta og blockchain. Målet er at opbygge tillid og skabe en brugervenlig, gennemsigtig platform, hvor alle kan få let adgang til minesektoren. 

I øjeblikket tilbyder CryptoUniverse cloud mining-tjenester med en bred vifte af kontrakter til enhver strategi og ethvert budget og udvikler også nye funktioner. Vi sætter vores kunders behov først, så vi tilstræber at reducere antallet af klik. Et af de seneste forskud er en mulighed for at foretage betalinger med Visa og Mastercard. 

4. Planer for de næste fem år?

Da antallet af vores kunder konstant vokser, skalerer vi op. I sommer planlægger vi at åbne et nyt, avanceret datacenter. Det bliver et technopark, hvor vi udover kryptokurver arbejder med AI, BigData og IoT. For det andet udvikler vi en ny platform med avancerede funktioner. Det vil være et rum, hvor du kan udvinde, gemme din indtjening, udveksle kryptokurver, sælge og købe minekontrakter osv. 

Derudover planlægger vi at komme ind på det amerikanske marked. Vi vil også arbejde på vores sideprojekter – for eksempel Mining University, hvor vi vil levere relevant viden inden for kryptokurver. 

5. Hvor er datacentrene placeret? 

Vores vigtigste datacenter er placeret i Kirishi, Rusland, og det nye vil blive bygget i Irkutsk-regionen. Vi besluttede at drage fordel af det kolde sibiriske klima og nem adgang til vandkraft. Det giver os mulighed for at spare på kølesystemer, så vi kan være mere energieffektive, indstille lave kontraktpriser og sidst men ikke mindst være mere grønne.

6. Tal om dit udstyr: er det konkurrencedygtigt?

Absolut. Vi tester konstant nye modeller af minearbejdere i vores datacentre og tilbyder kun de modeller, der viste sig at være mest effektive. For eksempel købte vi i maj sidste år nye minearbejdere fra Сanaan (AvalonMiner 852, 911 1041F, 1041) og Bitmain Antminers (S15, T15, S17, T17). Vi samarbejder med store producenter af minedrift udstyr: Vi har arbejdet med Bitmain og Canaan, og Innosilicon vil slutte sig til dem i den nærmeste fremtid som vores nye partner.

7. Kan du fjerne myten om at være en minearbejder har du brug for en masse startkapital til udstyr? 

Faktisk er det ikke en myte. Udgifterne til minedrift afhænger af dine strategier. Hvis du bygger dit eget minesystem, er den krævede startkapital høj, og det samme er vedligeholdelsesomkostningerne. Hjemmebaserede minearbejdere skal lære at arbejde med softwaren, opretholde driftstilstanden, sørge for konstant afkøling af udstyr og håndtere støjproblemet. Elomkostningerne kan spise over 50 procent af deres indkomst. Cloud mining er langt mere tilgængelig. Når du vælger at udvinde i skyen, delegerer du alle disse problemer til din cloud mining-udbyder.

8. Hvor meget kapital er nok til at blive minearbejder på din platform? 

Du har ikke brug for en stor kapital for at starte minedrift med CryptoUniverse. Minimumsbeløbet for den oprindelige investering er ca. $ 50. Jeg siger ‘omkring’, fordi kryptomarkedets volatilitet er høj, og priserne ændrer sig let hele tiden – nogle gange endda oftere end en gang om dagen. Kontraktsprisen er dog sammenlignelig med omkostningerne ved at gå ud til en bar. Minedrift er et mere sundt alternativ.

9. Hvordan kan man investere i disse platforme?

Ved at købe hashrate, købe minearbejdere eller investere direkte i virksomheden. At købe hashrate er den nemmeste måde at starte minedrift på. At købe din egen minearbejder er mere rentabelt i det lange løb, men det er en langvarig investering – 2-3 år mindst. I fremtiden vil der også være en mulighed for kapitalandele ved køb af en minearbejder.

Der har været mange mistænkelige kryptoprojekter på det seneste, og jeg er opmærksom på, at mange investorer er bange for at komme ind på markedet på grund af frygt for tab eller svindel. CryptoUniverse står for tillid og total gennemsigtighed. Vores datacentre er reelle og åbne for et besøg hos alle vores kunder og potentielle investorer.

10. Hvilke kryptokurver eller betalingsmetoder bruger du?  

Vi udvinder BTC og LTС, de kryptovalutaer, der har vist sig at være de mest stabile gennem årene. Naturligvis accepterer vi dem begge. Der er også muligheder for at foretage betalinger via SWIFT og det europæiske SEPA-system til IBAN-løbende konto. For nylig har vi indgået et samarbejde med Connectum – en onlinebank, der har en finansiel licens i Storbritannien og erhverver licenser af VISA og Mastercard, hvilket garanterer pålidelighed og høj kvalitet af de tjenester, de leverer. Så nu accepterer vi også kortbetalinger.

11. Hvilke garantier tilbyder du dine kunder med hensyn til sikkerhed? Der har været tilfælde af hackere, der kom ind i tegnebøger og udvekslinger.

Vi har samlet taget spørgsmålet om sikkerhed op, lige fra valget af byggematerialer til vores datacentre til uddybet hack- og svindelbeskyttelse. CryptoUniverse har et samlet sikkerheds- og overvågningssystem med et dobbelt alarmsystem. Sikkerheds- og it-specialister har pligt 24/7. 

Systemet er beskyttet mod DDOS- og hackerangreb, og serverne revideres hver måned. For at beskytte midlerne bruger vi kolde tegnebøger og krypterede private nøgler. Når nogen prøver at hæve penge, udfører systemet adfærdsanalyse; derefter gennemgår hver transaktion en manuel revision. Ja, det øger behandlingstiden, men giver et højt beskyttelsesniveau til gengæld. Takket være dette system har der ikke været en eneste omstridt situation relateret til tilbagetrækningsprocessen i hele CryptoUniverses historie. Ud over alt det ovenstående har vi 700 tusind dollars i vores aktiekapital, så vi bærer det fulde økonomiske ansvar. Vi ejer jorden og bygningerne, hvilket gør os uafhængige af lejere og udgør også en værdifuld del af vores aktiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me