SÅDAN LÆRES DU AT ANALYSERE CRYPTOCURRENCY MARKEDET

Hvis du vil lære at analysere kryptokurrency, er der flere værktøjer, du har brug for at blive fortrolig med. Disse værktøjer hjælper dig med at forstå markedets position og forudsige store forudsigelser. En ting, du skal forstå, er, at kryptomarkedet er meget volatilt, og hvis du skal få tingene rigtige, skal du forstå markedets funktion, og dette inkluderer, hvordan man udfører teknisk analyse cryptocurrency.

Hvis du er ny på kryptokurrencymarkedet eller søger efter kryptorelaterede tjenester, kan du blive overvældet af graferne, diagrammerne og oplysningerne præsenteret om forskellige kryptokurver, men når du bliver klar over den tekniske kryptotekniske analyse, og hvordan markedet fungerer, hele kryptosystem bliver enklere og giver mening. Denne guide er beregnet til at udsætte dig for at få en bedre forståelse af de forskellige onlineprisdiagrammer, prisforudsigelser og markedsprognoser for forskellige kryptokurver. Inden vi går nærmere ind i en verden af ​​teknisk analyse-kryptokurrency, lad os få en bedre forståelse af udtrykket “teknisk analyse.”

Hvad er en teknisk analyse?

Mange kryptoprofessionelle har beskrevet teknisk analyse som processen med at bruge virkelige data, der stammer fra kryptomarkedet eller andre topkilder og planlægger det for at forudsige dets fremtidige resultat. En sådan analyse giver dig mulighed for at forudsige, hvornår markedet vil gå op eller ned. Derfor har du en chance for at købe, når markedsprisen er lav og sælge, så snart prisen gears opad. 

Flere forfattere har skrevet om den bedste måde at analysere markedet for gode resultater på, men faktum er, at udtrykket “analysere” er en færdighed, der skal læres gennem test, spor og fejl, indtil du endelig får det rigtigt. Evnen til at forstå de synlige elementer på et diagram og forstå, hvordan de kan påvirke prisen på kryptokurrency, gør dig til en god kryptohandler selvom der stadig er plads til vækst.

Hvad er en lysestage, og hvordan fungerer det??

Hvis du vil analysere kryptomarkedet som forfatter, en af ​​de første tekniske analyser, kan du være nødt til at kæmpe med på et prisdiagram er lysestagen. Dette beskriver rektangulære formede objekter (enten grønne eller røde) på et prisdiagram. 

Rektanglet angiver afstanden mellem en bestemt mønts åbnings- og slutbalance. Hvis du søger efter prisen på en mønt i 24 timers tidsforskel, vil lysestagen indikere forskellen mellem åbningskursen i bunden og slutkursen øverst for den dag. En rødlig lysestage indikerer et tab, mens en grønfarvet lysestage angiver fortjeneste eller gevinst for den periode.

Mængden af ​​salg

Dette er endnu en måling, du vil se, når du undersøger prisgrafen. Hvis du lærer handel med kryptokurrency for at gøre det muligt for dig at perfektionere dine skrivefærdigheder inden for dette felt, er det nødvendigt med en god forståelse af, hvordan volumen fungerer. Dette er også vigtigt, når du søger efter kryptohandelstjeneste på internettet. Du finder det bogstavelige salgsvolumen for en bestemt mønt inden for en bestemt periode (dag, uge, måned) nederst i et prisdiagram, ofte vist som en kolonne. Hvis du vil holde en tale på en bestemt kryptomønt og diskutere dens udsigter, er salgsmængden et godt aspekt at fremhæve. Du kan dog overveje at lede efter en forfatter på en tale skrivning service online for at hjælpe dig med de ressourcer, du har brug for. For nogle gange er du nødt til at bede om hjælp snarere end at gøre alt selv.

Flydende gennemsnit

Salgsvolumen og lysestageudvikling er ikke de eneste oplysninger, du har brug for for at forudsige bevægelsen af ​​et prisdiagram for en bestemt mønt. Du skal overveje prisbevægelsen over en lang periode, såsom dage eller uger. Det er vigtigt at gøre det muligt for dig at kende det rigtige tidspunkt at købe eller sælge. Dette er det glidende gennemsnit. Der er to typer glidende gennemsnit, når man undersøger et prisdiagram: det enkle glidende gennemsnit (SMA) og det eksponentielle glidende gennemsnit (EMA.

  • Det enkle glidende gennemsnit (SMA)

SMA angiver den gennemsnitlige slutkurs for en mønt over en bestemt periode. I syv dage er gennemsnittet SMA for de foregående seks dage plus den dag divideret med syv. Da den nye udgangssaldo tilføjes for hver dag, falder den ældre udestående saldo for tidligere dage. Derfor årsagen til den hyppige bevægelse op og ned af linjen over en graf. SMA betragtes af mange som den bedste indikator for det glidende gennemsnit.

  • Det eksponentielle glidende gennemsnit (EMA)

EMA er lidt kompliceret end SMA, der følger et brugerdefineret mønster. Ved hjælp af et typisk syv dages eksempel behandler EMA ikke slutbalancen ligesom SMA. Det vejer tidligere dage baseret på hvor tæt de var i forhold til prisen til den aktuelle dag. Derfor tildeler det mere vægt til de foregående dage end andre dage. På grund af den faldende betydning, det tillægger disse dage, er det derfor mere reaktionært, hvilket er bedst for kryptomarkedets ustabile natur.

Så hvordan kan det glidende gennemsnit hjælpe dig med at forstå kryptoteknisk analyse? Det viser modstandsniveauet mod at sælge eller købe til et bestemt prispunkt. Hvis det går forbi det glidende gennemsnit, indikerer det, at markedet går bullish, og du skal se efter muligheder for at sælge. Men når slutkursen ikke passerer det glidende gennemsnit, indikerer det, at der er en modstand, derfor grunden til, at flere mennesker sælger.

  • Analyserer tendensen

Med ovenstående oplysninger er du nu udstyret til at analysere prisgrafen for en bestemt mønt. Efter en vellykket analyse af tendensen skal du være i stand til at vide det rigtige tidspunkt at købe (øverst) og hvornår du skal sælge for at realisere noget overskud (nederst). 

Oplysningerne præsenteret i denne artikel vil give dig et godt forspring, hvis du vil lære at analysere kryptovaluta for en nybegynder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me