Stellar Lumens (XLM / USD) -ennuste vuodelle 2021: Karhukorjaus pelissä

XLM / USD – Ennusteyhteenveto

XLM / USD -ennuste: H1 2021

Hinta: 0,6065 dollaria – 0,8105 dollaria

Hintatekijät: Heikompi dollari, symmetrinen kolmion purkautuminen, nouseva nouseva

XLM / USD -ennuste: 1 vuosi

Hinta: 0,8105 – 1,2609 dollaria

Hintatekijät: MACD & EMA-tuki, 161,8% ja 227,20% Fibonacci-laajennus

XLM / USD -ennuste: 3 vuotta

Hinta: 1,2900 dollaria – 0,8105 dollaria

Hintatekijät: Yliostettu indikaatio, laskusuuntainen korjaus

 

XLM / USD-salausparilla on viime aikoina ollut vahva nousutrendi seuraaen ikäisensä jalanjälkiä. Tällä hetkellä XLM / USD-pari käy kauppaa $ 0.4066 -tasolla, kun se on noussut 32.55% viimeisen kuukauden aikana. Kun otetaan huomioon viimeisen kuuden kuukauden tulos, XLM / USD-pari on noussut +0,3098 dollaria, noussut voimakkaasti 320,21%. Samanaikaisesti tähtien lumenet ovat nousseet + 0,3460 dollaria, kasvaneet 571,22% vuoden aikana. 

Tällä hetkellä XLM / USD Live Price -kaavio viittaa siihen, että Stellar Lumens (XLM) käy kauppaa 0,4066 dollaria. Stellar Lumensin markkina-arvo on 11,21 miljardia dollaria. 

 

Nykyinen XLM / USD-hinta:XLM / USD $

 

Viimeaikaiset muutokset XLM / USD-hinnassa

Aika  Muuta ($) Muutos (%)
30 päivää  +0,3254 32,55%
6 kuukautta  +0,30984 320,21%
1 vuosi  +0,34605 571,22%

 

 

Salausvaluutta, Stellar Lumens, luotiin tarjoamaan käyttäjille ominaisuus rikkoa luontaiset rajat kansainvälisiä liiketoimia tehtäessä. Rajat voidaan määritellä erityisesti pitkäksi tapahtumaksi ja siihen liittyviksi korkeiksi maksuiksi. Stellar-kehittäjät loivat valuutan edellä mainittujen esteiden ratkaisemiseksi tarjoamalla halvan ja nopean tavan lähettää ja vastaanottaa rahaa ympäri maailmaa. Stellar-verkko loi kuitenkin salausvaluutan toimimaan järjestelmässä. Lumen-valuutan kehittäjät ymmärsivät, että ihmisillä monilla maailman alueilla ei ole kätevää pääsyä rahoituspalveluihin, ja jos tällaisia ​​palveluita on saatavilla, ne ovat erittäin kalliita. 

Tämän vision mielessä XLM: n kehittäjät tekivät rahoituspalveluihinsa pääsyn vain kahdella yksinkertaisella internetyhteydellä ja laitteistovaatimuksilla. Lumen on suunniteltu vähentämään eroja eri rahoituslaitosten välillä ja tukemaan nykyistä rahoitusjärjestelmää sen sijaan, että haastaisi ne. XLM: llä on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla se voi luoda synkronoidun ympäristön kaikenlaisille finanssiverkostoille.

Stellar on peer-to-peer hajautettu vaihtoalue, joka käyttää Lumenia kolikkona alustalla. Siitä lähtien, kun se aloitettiin Stellar-alustalla vuonna 2014, Lumen (XLM) on kehittynyt 20 suosituimmaksi kryptovaluutaksi. Stellar, jonka Ripple-perustaja Jed McCaleb lanseerasi, tunnettiin alun perin nimellä “Salainen Bitcoin-projekti”. Nykyinen markkina-arvo on 11,21 miljardia dollaria. Viimeisen kuuden vuoden aikana Stellar-verkosto on pystynyt saavuttamaan erilaisten korkean profiilin yritysten huomion. Stellar tarjoaa sovelluksia ja maksujärjestelmiä joillekin maailman suurimmista yrityksistä, kuten IBM ja Deloitte.

Stellar ei koskaan saavuttanut merkittävää kasvua vuosien ajan sen käynnistämisen jälkeen. Se alkoi kuitenkin vauhdittaa joulukuussa 2017 ylittäen 0,10 dollarin hinnan. Tammikuussa 2018 XLM ylitti 0,50 dollaria, ja vuoden 2018 puolivälissä XLM: n hinnat olivat kaikkien aikojen korkeimmat, 0,8755 dollaria. Piikki oli kuitenkin lyhyt ja hinnat palasivat pian normaaliin tasoonsa ja olivat suhteellisen vakaat koko vuoden 2020 ajan. XLM: n arvoa ei voida missään nimessä verrata vuoden 2018 arvoon. Se on kasvanut merkittävästi pariin ensimmäiseen vuoteen verrattuna sen olemassaolosta. Viime aikoina Stellarista on tullut yhdeksäs suurin kryptovaluutta ja yksi parhaiten menestyvistä kolikoista ikäisensä keskuudessa. Se kasvoi yli 160% viime viikolla.

XLM / USD -ennuste seuraavalle 5 vuodelle

Vuosi 2020 oli Stellarille ainutlaatuinen vuosi koronaviruspandemian ja talouskriisin vuoksi. Sekä globaalit että sisäiset tekijät jatkoivat XLM: n arvon nousua vuonna 2020. Huhtikuussa 2020 Stellar Lumens -säätiö julkaisi raporttinsa vuoden 2020 ensimmäiseltä vuosineljännekseltä ja osoitti merkittävää ekosysteemin kasvua. Raportissa ehdotettiin, että Stellar Lumensin kokonaiskäyttö ja transaktiomäärät olivat kasvaneet vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna vuoden 2019 viimeiseen neljännekseen. Rekisteröityjen Stellar-tilien kokonaismäärä laski kuitenkin noin 1,79% vuoden 2019 viimeisen neljänneksen ja vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen välillä. tapahtumamäärän lisääntynyt aktiivisuus johtui nykyisistä käyttäjistä. 

Koko vuoden 2020 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana Stellarin päivittäisessä toiminnassa raportoitiin 113 prosentin kasvua. Toinen Stellar Lumensia tukeva tapahtuma oli CoinQvestin käyttämä yrityksen verkko kansainvälisten maksujen käsittelyyn. Tämä mahdollisti nopeamman ja halvemman tapahtumaprosessin, koska Stellar pystyi siirtämään miljoonia dollareita vain muutamassa sekunnissa ja vain muutaman sentin hintaan. Tämä teki Stellarista erittäin kustannustehokkaan sekä lähettäjälle että vastaanottajalle huolimatta siitä, että heidät erotettiin tuhansilla maililla.

Heinäkuussa yhtiö ilmoitti yhteistyöstä Samsungin kanssa, joka mahdollisti Stellar-lohkoketjun käytön Samsung Galaxy -älypuhelimissa. Stellarin omistaja ja luoja Jed McCaleb kertoi kumppaninsa 30 pankin ja yrityksen kanssa, mikä lisäsi myös Stellar Lumensin vahvuutta. XLM kävi kauppaa $ 0.08 – $ 0.10 marraskuun puoliväliin saakka. Hinnat kuitenkin nousivat ylös ja alas vuoden lopussa, mutta päättivät vuoden 0,12 dollarilla.

Vuoden 2021 alkuviikoilla tähtimäisten kysyntä kasvoi, kun kauppiaat alkoivat siirtyä Ripplestä (XRP) Lumeniin (XLM). Ripple kävi läpi vaikeita aikoja SEC-oikeudenkäyntien vuoksi, jotka pakottivat kauppiaat siirtymään Stellar blockchain -maksuverkostoon. Lisäksi Stellar aloitti yhteistyön Ukrainan hallituksen kanssa kansallisen fiat-valuutan digitalisoimiseksi, mikä lisäsi Stellar Lumensin vahvuutta. Tammikuu 2021 oli Stellarille erinomainen kuukausi, koska tämän kuukauden aikana XLM: n arvo kasvoi noin 60% kuukauden viimeisinä päivinä. Äskettäin Stellar saavutti kahden vuoden korkeimman tasonsa, 0,40 dollaria, ja tämä tähtien hintojen nousu asetti sen maailman suurimpien kryptovaluuttojen Top 10 -listalle. Stellarin näkymät koko vuoden 2021 ja tulevina vuosina näyttävät nousevilta ja saattavat johtaa hintansa kohti 1.290 dollaria. Seuraavilla tekijöillä voi kuitenkin olla olennainen rooli päätettäessä XLM / USD: n liikkumisesta vuonna 2021. 

Tekijät, jotka vaikuttavat Tähtien lumenet:

Sosiaaliset vaikutukset – Koska se on voittoa tavoittelematon organisaatio, on vähän epätavallista, että Stellar on salamarkkinoilla. Tähtiorganisaatio ei aio käyttää toimintojaan rahapalkkiona, mutta organisaation tavoitteisiin kuuluu köyhyyden poistaminen ja pankkitonta henkilöiden taloudellinen osallisuus. Tämän seurauksena sosiaalisilla vaikutuksilla on tärkeä rooli XLM: n arvossa. Koska Tähtijärjestöllä on toistaiseksi ollut vähäinen vaikutus, ja sosiaalisen tehtävänsä vuoksi useimmat ihmiset jättävät huomiotta sijoittamisen Tähtimäisiin. Stellar on aloittanut yhdessä IBM: n kanssa eteläisen Tyynenmeren alueen projektin rahoituspalvelujen tarjoamiseksi etenkin syrjäisillä saarilla. Stellar on osallistunut aktiivisesti tällaisiin projekteihin ja on tullut valokeilaan, mikä tarkoittaa, että tulevaisuudessa Stellar-hinnoista voidaan odottaa hyviä asioita.

Kilpailevat kolikot – Bitcoin on yksi kryptovaluuttojen kuninkaista ja myös markkinajohtaja. Monet altcoinit ovat yrittäneet hajottaa sen, mutta ne ovat epäonnistuneet joka kerta, koska Bitcoinilla on valtava vaikutus markkinoihin. Suurin osa kryptovaluutoista korreloi positiivisesti Bitcoinin kanssa, mukaan lukien Stellar, mikä tarkoittaa, että kaikki muutokset Bitcoinissa vaikuttavat markkinoihin ja Stellar-hintoihin. Lisäksi Stellar tunnetaan myös kovana Ripple-haarukana (XRP) näiden kolikoiden samankaltaisuuden vuoksi. Altcoinsin katsotaan olevan vahvoja kilpailijoita, mikä tarkoittaa, että Ripplen muutokset voivat helposti muuttaa XLM: n hintoja. Tämä tarkoittaa, että sekä Bitcoinin että Ripplen hinnat tulisi ottaa huomioon, kun ennustetaan tähtimyllyhintaa.

Hyväksyminen – Stellarilla on hyvin samanlainen alusta kuin PayPalilla, ja tämä Stellarin ominaisuus tekee siitä ihanteellisen mikromaksuihin, ulkomaisiin liiketoimiin ja valuutanvaihtoon. Stellar-organisaation tavoitteena on tulla digitaalisten maksujen ja valuutanvaihdon valtavirta-alustaksi. Viime aikoina Samsung on solminut kumppanuuden Stellarin kanssa, ja korkean profiilin yritysten lisääntyneen käyttöönoton myötä altcoinin arvon odotetaan nousevan pian, koska käyttöönotto lisää Stellarin kysyntää, mikä lopulta nostaa sen hintoja. Stellarin tämänhetkiset näkymät viittaavat siihen, että Stellar pohjustaa tietä digitaalisten maksujen siirtymisalustaksi, ja sen käyttöönotto todennäköisesti lisääntyy, mikä nostaa XLM: n hintoja pian.

Tekninen analyysi – aallonkorjauskerroin XLM / USD: na? 

XLM / USD: n teknisellä puolella on voimakas nouseva ennakkoluulo kuukausikaaviossa. Stellar muodosti symmetrisen kolmion kuvion, joka laajensi vastustusta alueella noin $ 0.2397. Tammikuussa 2021 XLM / USD-pari nousi dramaattisesti rikkomalla kolmion kuviota nousevalla kynttilällä. XLM / USD-parin nouseva noususuhde on aiheuttanut dramaattisen ostamisen XLM / USD-parissa, mikä on johtanut kohti korkeinta $ 0.6072. Vaikka pari näyttää laskevaa korjausta juuri nyt, nousutrendin jatkumisen todennäköisyys on edelleen melko vakaa.

Ylemmällä puolella XLM / USD-pari voi kohdata välitöntä vastarintaa $ 0.4391: ssä, jota pidentää kaksinkertainen ylätaso. Nouseva pudotus 0,4391-tasolla voi ajaa edelleen ostamista XLM / USD-parissa, kunnes seuraavat vastustasot ovat 0,5421 ja 0,6434. 20 jakson eksponentiaalinen liukuva keskiarvo tukee nousutrendiä Stellarissa. Kuukausittaiset MACD- ja RSI-ehdotukset viittaavat voimakkaaseen nousuharrastukseen Stellarissa; sen vuoksi nouseva nousupiste 0,6434: ssä voi johtaa XLM / USD-parin kohti 0.8075-tasoa, jota pidennetään 161.80% Fibonacci-laajennustasolla. Kuukausittaisella aikataululla XLM / USD-pari löytää todennäköisesti tukea 0,3410 ja 0,2397, jota laajentaa aiemmin rikkottu trendiviivan vastustaso. 

Kun tarkastellaan viikoittaista aikataulua, XLM / USD-pari on tullut yliostetulle vyöhykkeelle, ja se on nyt kohti sijoittajien voittoa. Alemmalla puolella Stellar menee melko todennäköisesti 0.4056: n jälkeen, mikä tarkoittaa 38.2% Fibonacci-tasoa, kun taas laskeva breakout 0.4056: lla voisi ajaa enemmän myyntiä, kunnes 0.3433 ja 0.2811 tasot, joita pidennetään 50% ja 61.8% Fibonacci retracement tasot vastaavasti. Tästä huolimatta XLM / USD-pari jatkaa todennäköisesti kaupankäyntiään nousussa, koska johtavat ja jäljessä olevat indikaattorit tukevat ostotrendiä. Sarja eksponentiaalisia liukuvia keskiarvoja, kuten 20, 50 ja 100 jakson EMA, tukevat paria vastaavasti noin 0,1350, 0,1760 ja 0,2823. Harkitaanpa nousuputken nousua 0,27758-alueen yläpuolelle saavuttaaksemme pitkän aikavälin tavoitetasot 0,6084 ja 0,7580. Onnea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me