Stellar Lumens (XLM / USD) Prisforudsigelse for 2021: Bearish Correction in Play

XLM / USD – Prognoseoversigt

XLM / USD-prognose: H1 2021

Pris: 0,6065 $ – 0,8105 $

Prisdrivere: Svagere dollar, Symmetrisk trekantudbrud, Bullish opslugt

XLM / USD-prognose: 1 år

Pris: $ 0,8105 – $ 1,2609

Prisdrivere: MACD & EMA Support, 161,8% og 227,20% Fibonacci-udvidelse

XLM / USD-prognose: 3 år

Pris: $ 1.2900 – $ 0,8105

Prisdrivere: Overkøbt indikation, Bearish-korrektion

 

XLM / USD-kryptoparet har for nylig udvist en stærk bullish tendens, der følger i sine jævnalders fodspor. I øjeblikket handler XLM / USD-paret på $ 0,4066 niveau efter at have steget 32,55% i løbet af den sidste måned. I betragtning af præstationen i de sidste seks måneder har XLM / USD-parret fået + $ 0,3098 og steg massivt med 320,21%. Samtidig har Stellar Lumens fået + $ 0,3460 og steg med 571,22% i løbet af et år. 

I øjeblikket antyder XLM / USD Live Price-diagrammet, at Stellar Lumens (XLM) handler til $ 0,4066. Markedsværdien for Stellar Lumens er 11,21 mia. USD. 

 

Nuværende XLM / USD-pris:XLM / USD $

 

Seneste ændringer i XLM / USD-prisen

Periode  Skift ($) Lave om (%)
30 dage  +0,3254 32,55%
6 måneder  +0,30984 320,21%
1 år  +0,34605 571,22%

 

 

Cryptocurrency, Stellar Lumens, blev oprettet for at give brugerne funktionen til at bryde de iboende grænser, når de foretager internationale transaktioner. Specifikt kunne grænserne defineres som den lange transaktionstid og de høje gebyrer, der er forbundet med den. Stellar-udviklerne skabte en valuta til at løse de ovennævnte forhindringer ved at give en billig og hurtig måde at sende og modtage penge over hele verden. Stellar-netværket oprettede imidlertid kryptovalutaen til at fungere inden for systemet. Udviklerne af Lumen-valutaen forstod, at folk i mange områder af verden ikke har praktisk adgang til finansielle tjenester, og hvor sådanne tjenester er tilgængelige, er de meget dyre. 

Med denne vision i tankerne gjorde udviklerne af XLM deres finansielle tjenester tilgængelige med kun to enkle internetadgangs- og hardwarekrav. Lumen blev designet til at bygge bro mellem de forskellige finansielle institutter og støtte det eksisterende finansielle system i stedet for at udfordre dem. XLM har en unik funktion, der gør det muligt at skabe et synkroniseret miljø til alle slags finansielle netværk.

Stellar er et peer-to-peer-decentraliseret udvekslingsområde, der bruger Lumen som en mønt på platformen. Siden lanceringen på Stellar Platform i 2014 har Lumen (XLM) udviklet sig til de 20 mest populære kryptokurver. Stellar, som blev lanceret af Ripple-medstifter Jed McCaleb, blev oprindeligt kendt som “det hemmelige Bitcoin-projekt”. Den nuværende markedsværdi er $ 11,21 mia. I løbet af de sidste seks år har Stellar-netværket været i stand til at få opmærksomhed fra forskellige højt profilerede virksomheder. Stellar driver apps og betalingssystemer til nogle af verdens største virksomheder som IBM og Deloitte.

Stellar opnåede aldrig rigtig nogen væsentlig vækst i årevis efter lanceringen. Det begyndte dog at tage fart i december 2017 og overgik prisen på $ 0,10. I januar 2018 krydsede XLM $ 0,50, og i midten af ​​2018 nåede priserne på XLM en højeste tid på 0,8755 $. Ikke desto mindre var stigningen kort, og priserne vendte snart tilbage til deres standard og var relativt stabile i hele 2020. Værdien af ​​XLM i dag kan på ingen måde sammenlignes med, hvad den var værd i 2018. Den er steget markant i forhold til de første par år af dets eksistens. For nylig er Stellar blevet den 9. største kryptokurrency og en af ​​de mest effektive mønter blandt sine jævnaldrende. Det voksede med mere end 160% i sidste uge.

XLM / USD-prisforudsigelse for de næste 5 år

Året 2020 var et unikt år for Stellar på grund af coronaviruspandemien og den økonomiske krise. Både globale og interne faktorer styrede fortsat værdien af ​​XLM i 2020. I april 2020 offentliggjorde Stellar Lumens Foundation sin rapport for første kvartal af 2020, der viste bemærkelsesværdig økosystemvækst. Rapporten antydede, at den samlede brug af Stellar Lumens og transaktionsvoluminerne var steget i 1. kvartal af 2020 sammenlignet med 4. kvartal i 2019. Det samlede antal registrerede Stellar-konti faldt dog med ca. 1,79% mellem 4. kvartal 2019 og 1. kvartal 2020. Dette betyder, at den øgede aktivitet i transaktionsvolumen skyldtes de eksisterende brugere. 

I løbet af første kvartal af 2020 blev der rapporteret om en stigning på 113% i Stellars daglige drift. En anden begivenhed, der understøttede Stellar Lumens, var CoinQvests brug af virksomhedens netværk til behandling af internationale betalinger. Dette muliggjorde en hurtigere og billigere transaktionsproces, da Stellar var i stand til at flytte millioner af dollars på bare et par sekunder og til prisen for kun få øre. Dette gjorde Stellar meget omkostningseffektiv for både afsenderen og modtageren, på trods af at de var adskilt af tusinder af miles.

I juli annoncerede virksomheden samarbejde med Samsung, der muliggjorde Stellar blockchain-adgang på Samsung Galaxy-smartphones. Ejeren og skaberen af ​​Stellar, Jed McCaleb, rapporterede, at de havde et partnerskab med 30 banker og ventures, og dette bidrog også til Stellar Lumens styrke. XLM handlede inden for $ 0,08 – $ 0,10 indtil midten af ​​november. Priserne flyttede dog både op og ned i slutningen af ​​året, men lukkede året på $ 0,12.

I de tidlige uger af 2021 oplevede Stellar Lumens en stigning i sit behov, da handlende begyndte at flytte fra Ripple (XRP) til Lumens (XLM). Ripple gennemgik vanskelige tider på grund af SEC-retssager, som tvang de handlende til at flytte til Stellar blockchain-betalingsnetværket. Desuden begyndte Stellar at samarbejde med den ukrainske regering om at digitalisere deres nationale fiat-valuta, hvilket øgede styrken hos Stellar Lumens. Januar 2021 var en fremragende måned for Stellar, da værdien af ​​XLM i løbet af denne måned steg med cirka 60% i de sidste par dage af måneden. For nylig ramte Stellar sit højeste niveau i to år på $ 0,40, og denne stigning i Stellar-priserne placerede den på Top 10-listen over verdens største kryptokurver. Udsigterne for Stellar i hele 2021 og de kommende år ser ud til at være hausse og kan føre sine priser til $ 1.290. Følgende faktorer kan dog spille en vigtig rolle i beslutningen om bevægelse af XLM / USD i 2021. 

Faktorer, der påvirker Stjernelys:

Social indflydelse – At være en nonprofitorganisation er det lidt usædvanligt, at Stellar er på kryptomarkedet. Stellar-organisationen har ingen planer om at udføre sine funktioner til monetær belønning, men organisationens mål inkluderer eliminering af fattigdom og økonomisk integration af bankløse individer. Som et resultat spiller social indflydelse en vigtig rolle i værdien af ​​XLM. Fordi Stellar Organization har haft ringe indflydelse hidtil, og på grund af deres sociale mission ignorerer de fleste mennesker at investere i Stellar Lumens. Sammen med IBM har Stellar indledt et projekt i det sydlige Stillehav for at levere finansielle tjenester, især på fjerne øer. Stellar har deltaget aktivt i sådanne projekter og er kommet i rampelyset, hvilket betyder, at der i fremtiden kan forventes gode ting fra Stellar-priserne.

Konkurrerende mønter – Bitcoin er en af ​​kongen af ​​kryptokurver og også markedsleder. Mange altcoins har forsøgt at trone det, men de har fejlet hver gang, da Bitcoin har en enorm markedspåvirkning. De fleste af kryptokurverne korrelerer positivt med Bitcoin, inklusive Stellar, hvilket betyder, at eventuelle ændringer i Bitcoin vil påvirke markedet og Stellar-priserne. Desuden er Stellar også kendt som en hård gaffel af Ripple (XRP) på grund af ligheden mellem de to mønter. Altcoins opfattes som stærke konkurrenter, hvilket betyder, at ændringer i Ripple let kan ændre priserne på XLM. Dette indebærer, at priserne på både Bitcoin og Ripple også skal overvejes, når der projiceres Stellar Lumens-prisen.

Adoption – Stellar har en meget lignende platform som PayPal, og denne funktion af Stellar gør den ideel til mikropayments, oversøiske transaktioner og valutaveksling. Stellar-organisationen sigter mod at blive den almindelige platform for digitale betalinger og valutaveksling. For nylig har Samsung dannet et partnerskab med Stellar, og med den øgede adoption af højt profilerede virksomheder forventes værdien af ​​altcoin snart at stige, da adoption vil øge efterspørgslen efter Stellar, hvilket i sidste ende vil hæve priserne. Stellars nuværende udsigter antyder, at Stellar baner vejen for at blive en go-to-platform for digitale betalinger, og dens vedtagelse sandsynligvis vil stige, hvilket hæver priserne på XLM snart.

Teknisk analyse – Bøjle til en bjørnekorrektion i XLM / USD? 

Den tekniske side af XLM / USD udviser en stærk bullish bias på det månedlige diagram. Stellar dannede et symmetrisk trekantmønster, der strakte modstand i området omkring $ 0,2397. I januar 2021 steg XLM / USD-paret dramatisk og krænkede trekantsmønsteret med et bullish opslugende lys. En bullish breakout af XLM / USD-parret har udløst dramatisk køb i XLM / USD-parret, hvilket førte det mod en høj på $ 0,6072. Selvom parret viser en bearish korrektion lige nu, forbliver oddsene for fortsættelse af den bullish tendens ret solide.

På den højere side kan XLM / USD-paret møde øjeblikkelig modstand på $ 0,4391, som udvides med et dobbelt topniveau. En bullish breakout på 0.4391-niveau kan føre til yderligere køb i XLM / USD-parret, indtil det næste modstandsniveau på 0.5421 og 0.6434. De 20 perioder eksponentielt glidende gennemsnit understøtter en opadgående tendens i Stellar. Den månedlige MACD og RSI antyder en stærk bullish bias i Stellar; derfor kan en bullish breakout på 0,6434 føre XLM / USD-paret mod 0,8075-niveauet, udvidet med et Fibonacci-udvidelsesniveau på 0,00%. På den månedlige tidsramme vil XLM / USD-paret sandsynligvis finde support på 0.3410 og 0.2397, udvidet med et tidligere krænket modstandsniveau for trendlinjen. 

Når man ser på den ugentlige tidsramme, er XLM / USD-parret kommet ind i den overkøbte zone, og det er nu på vej midt i indtjeningen fra investorer. På den nederste side er det sandsynligt, at Stellar vil gå efter 0.4056, hvilket markerer et Fibonacci-niveau på 38,2%, mens et bearish breakout på 0,4056 kan drive mere salg indtil 0,3333- og 0,2811-niveauerne, som udvides med 50% og 61,8% Fibonacci retracement niveauer. På trods af dette vil XLM / USD-paret sandsynligvis fortsætte med at handle bullish, da de førende og forsinkede indikatorer understøtter en købstrend. En række eksponentielle glidende gennemsnit, såsom 20, 50 og 100 perioder EMA, understøtter parret på henholdsvis omkring 0,1350, 0,1760 og 0,2823. Lad os overveje at forblive bullish over 0,2758-området for at nå langsigtede målniveauer på 0,6084 og 0,7580. Held og lykke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me