UniSwap (UNI / USD) -ennuste vuodelle 2021 ja tulevaisuuden ennusteet |

UNI / USD – Ennusteyhteenveto

UNI / USD -ennuste: H1 2021

Hinta: 55 dollaria

Hintatekijät: Heikompi dollari, symmetrinen kolmion purkautuminen, nouseva

UNI / USD -ennuste: 1 vuosi

Hinta: 55–76 dollaria

Hintatekijät: MACD & EMA-tuki, 161,8% ja 227,20% Fibonacci-laajennus

UNI / USD -ennuste: 3 vuotta

Hinta: 150 dollaria

Hintatekijät: Yliostettu indikaatio, karhukorjaus

UNI / USD käy kauppaa 30,13 dollarin tasolla ja osoittaa vahvaa nousutrendiä ikäisensä jalanjälkiä seuraten. Tällä hetkellä UNI / USD-pari käy kauppaa 30,13 dollarin tasolla, mikä lisäsi 36,83% viimeisen kuukauden aikana. Kun otetaan huomioon kolmen viime kuukauden kehitys, UNI / USD-pari on noussut +25,21 dollaria ja noussut voimakkaasti 489,58%. Samanaikaisesti Stellar Lumens on lisännyt + 29,39 dollaria nousemaan 842,12% kuuden kuukauden aikana. Tällä hetkellä UNI / USD Live Price -kaavio viittaa siihen, että Stellar Lumens (XLM) käy kauppaa 30,48 dollaria. Uniswapin markkina-arvo on 15 928 743 103 dollaria

 

Nykyinen UNI / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Uniswap-hinnoissa:

Aika  Muuta ($) Muutos (%)
30 päivää  +8.17 36,83%
3 kuukautta  +25.21 489,58%
6 kuukautta  +29.39 842.12%

 

Salausmarkkinat ovat vaikuttaneet suuresti maailman rahoitusjärjestelmään viime vuosina. Salausvaluuttaa pidetään salauksen ekosysteemin ensimmäisenä kiinteimpänä osana, ja toinen osa on osoitettu DeFi: lle tai hajautetulle rahoitukselle. Salausmarkkinoilla DeFi: n lanseeraus on merkittävin lisäys, koska se poikkeaa kaikista perinteisistä talouksista. DeFi on eräänlainen rahoitus, joka ei perustu mihinkään keskusvälittäjiin, kuten pörsseihin ja pankkeihin. DeFi on täysin hajautettu ja toimii avoimen lähdekoodin ohjelmistojen kautta, joihin voi vaikuttaa vain sen käyttäjien yksimielisyys. Tällä hetkellä Ethereumia pidetään maailman tunnetuimpana DeFi-protokollana, ja se on dominoinut DeFi-markkinoita. Kuitenkin melkein 50% DeFi-markkinoista on Uniswapin pääomalla, joka on juuri lanseerannut alkuperäisen UNI-kolikonsa syyskuussa 2020.

Siemensin entinen koneinsinööri Hayden Adams loi marraskuussa 2018 Uniswapin, johon sijoittivat monet tunnetut pääomasijoittajat, kuten Square ventures LLC, Andreessen Horowitz, Paradigm Venture Capital ja ParaFi. Suurin investointi Uniswapiin oli Ethereum-säätiö 100 000 dollarilla.

Hajautetut vaihdot (DEX) ovat poistaneet monia esteitä keskitetyille laitoksille, mutta niillä on myös omat ongelmansa voitettava. Hajautettujen pörssien tärkein ja keskeisin ongelma on likviditeetti. Uniswap on ratkaissut pörssien likviditeettiongelman jossain määrin, koska se sallii DEX: ien vaihtaa rahakkeita luottamatta ostajien ja myyjien luomaan likviditeettiin.

Uniswap on rakennettu Ethereum-protokollaan, ja sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa ERC20-tunnuksen. Uniswap ei peri merkkimaksuja ja toimii julkisena hyödykkeenä, toisin kuin muut vastaavat alustat. Uniswap on kustannustehokas, mikä tarkoittaa vähemmän maksuja Uniswapissa verrattuna muihin alustoihin johtuen pääominaisuudesta, joka erottaa sen muista, ts. Se eliminoi välimiehen. Yksinkertaisesti sanottuna Uniswap antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa tapahtumia ilman välittäjiä, mikä lopulta vähentää prosessin kustannuksia.

Uniswap-protokollalla on natiivi tunnus UNI, joka antaa haltijoilleen hallinto-oikeudet. Se tarkoittaa, että UNI: n haltija voi äänestää pöytäkirjan muutoksista. Tunnus lanseerattiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2020. Uniswap on maailman suurin DeFi-protokolla, jolla on 2,9 biljoonan dollarin markkinaosuus ja se edustaa noin 49,6% DeFin kokonaismäärästä..

Poista vaihto Hintojen ennuste seuraavalle 5 vuodelle

Hayden Adamsin kehittämä Uniswap aloitti vuoden 2021 kauppahinnalla 4,97 dollaria. UNI / USD alkoi parantua, kun suuntaus oli nouseva. Viime aikoina UNI / USD nousi 34,77 dollariin saadakseen kaikkien aikojen korkeimman ennätyksen 7. maaliskuuta 2021. Se saattaa jopa nousta korkeammalle tietyn kehityksen myötä protokollalla, ja hinta saattaa kasvaa jatkuvasti kuukausittain. Siten Uniswap saattaa käydä kauppaa 75 dollarilla vuoden 2021 loppuun mennessä.

Uniswap saattaa käynnistää vuoden 2022 78 dollarilla, koska salauksen nousevan trendin odotetaan jatkavan nousua. Uniswap saattaa kiinnittää markkinoijien huomion, koska se tarjoaa yksinkertaisen tavan vaihtaa kolikoita. Siten Uniswap saattaa sulkea vuoden 2022 jonnekin noin 180 dollaria.

Viiden vuoden kuluttua Uniswapin odotetaan kasvavan käyttäjäkuntaansa edelleen. Se saattaa keskittyä uudempiin suunnitelmiin protokollan parantamiseksi, jotta siitä tulisi käyttäjäystävällisempi. Siksi Uniswap-hinta todennäköisesti nousee uudempiin korkeuksiin, jos ostajat onnistuvat säilyttämään hallitsevuutensa vuosien varrella. Se saattaa saavuttaa enemmän sijoittajia, koska se lisää likviditeettiä. Viiden vuoden loppuun mennessä Uniswap todennäköisesti käy kauppaa noin 300 dollarin rajan ympärillä.

UNI / USD Uniswap-hintoihin vaikuttavat tekijät:

  • Uniswapin päivitetyt versiot:

Uniswap-protokollan uusi iterointi nimeltä Uniswap V2 käynnistettiin toukokuussa 2020 sen ensimmäisen käynnistämisen jälkeen V1 marraskuussa 2018. Uniswapin kolmannen version odotetaan käynnistyvän vuoden 2021 puoliväliin mennessä ja se tunnetaan nimellä V3. Uniswap-versio 3 vähentää prosessin kustannuksia ja tekee siitä nopeamman ja luotettavamman.

Kaksi kannattavinta tekijää, jotka liittyvät Uniswap-kolikon UNI: n hintojen määrittämiseen, ovat yleisten markkinoiden ympäristö ja Uniswap-version lanseeraus. Aikaisemmin, kun versio 2 lanseerattiin, markkinat nousivat korkeammalle parantuneiden Uniswap-ominaisuuksien ansiosta. On erittäin todennäköistä, että Uniswap-version 3 julkaisu osoittautuu hyödylliseksi myös UNI: lle, koska sen mahdollisuudet ovat jo alkaneet hinnoitella.

  • Yleinen markkinaympäristö:

Uniswapin päivitettyjen versioiden lisäksi ulkoisilla tekijöillä, kuten kilpailijavaluutoilla ja salausmarkkinoiden kuninkaalla, Bitcoinilla, on myös tärkeä rooli UNI-kolikon hintojen nostamisessa. Bitcoin on ollut paineessa 40 000 dollarin hintatason ylittyessä, mutta ympäristö ei ole vieläkään niin huono ja se voi parantaa edelleen, mikä myös nostaa UNI-kolikoiden hintoja ylöspäin.

Lisäksi Bidenin hallinnon vastuulla salausmarkkinoiden näkymät ovat alkaneet vahvistua nyt. Tämä johtuu siitä, että kahdella päävalvontaviranomaisella SEC: llä ja OCC: llä on nyt kaksi salauksen ystävällistä johtajaa nimeltä Gary Gensler ja Michael S. Barr. Salausmarkkinoiden mahdollisuudet tulla tunnetummin ja tunnetummin näiden johtajien alaisuudessa ovat lisääntyneet, ja tämä voisi myös suosia UNI: n kolikkohintoja tulevaisuudessa.

  • Suosio:

Uniswap on Ethereumin estoketjun suurin hajauttamissovellus. Uniswapin edut tekivät siitä suositun ja auttoivat voittamaan ennätysajassa. Uniswapin ominaisuudet, kuten käyttäjäystävällinen toiminta, ulkoisen lompakon integrointi, alhaiset palkkiot, yksityisten avainten täydellinen hallinta ja suhteellisen korkea likviditeetti tekivät Uniswap-protokollasta suositun ja nostivat UNI-kolikoiden hintoja niin lyhyessä ajassa. Uniswap-projekti kehitettiin vain puolessa vuodessa hyvin pienellä, vain 100 000 dollarin sijoituspääomalla. Pieni aika- ja rahasijoitus teki nopeasti Uniswapista suosituimman ja luotettavimman hajautetun vaihdon.

Uniswapin kasvava suosio johtuu Uniswapin ominaisuudesta, joka on eliminoinut välittäjän yhtälöstä. Tällä Uniswapin perustoiminnolla suhteellisen korkean likviditeetin tarjoamiseksi on tärkeä rooli UNI-kolikoiden hintojen nostamisessa niin lyhyessä ajassa.

Uniswap vuonna 2020:

17. syyskuuta Uniswap tuli markkinoille 2,94 dollarin kauppahinnalla, ja UNI-kolikko alkoi listautua vain kahdessa päivässä sen ensimmäisestä lanseerauksesta useisiin pörsseihin ympäri maailmaa, mikä nosti hinnan 6,96 dollariin. Syyskuussa UNI laski 3,98 dollariin, ja sitten kuukauden lopussa se palasi 5,02 dollariin.  

Lokakuun alussa UNI: n hinnat vetäytyivät markkinoilta ja laskivat 2,57 dollariin; se pysyi kuitenkin 2–3 dollarin välillä lokakuun loppuun saakka. Järkyttävällä tavalla marraskuun alkuun mennessä UNI-kolikko laski 1,80 dollariin massiivisen myyntipaineen takia ja marraskuun puoliväliin mennessä hinnat saavuttivat vastustasonsa ja pysyivät 3 dollarissa tietyin vaihteluin joulukuuhun asti. Vuoden loppuun mennessä UNI-kolikon kaupankäynnin arvo oli 4,62 dollaria.

Poistaminen käytöstä vuonna 2021:

1. tammikuuta 2021 UNI-kolikon kaupankäynti oli 4 dollaria ja 11. tammikuuta mennessä UNI-kolikon hinnat olivat 8 dollaria. Uuden vuoden alkaessa Uniswapin suosio alkoi kasvaa, joten UNI-kolikko keräsi voittoja. Tammikuun 18. päivään mennessä hinnat olivat 10 dollaria ja tammikuun lopussa UNI ylitti 19 dollarin tason.

Helmikuu on ollut valtava kuukausi UNI-kolikoille, kun sen V3-päivityksen lanseeraus lähestyy, Uniswapin suosio kasvaa päivä päivältä, mikä lopulta auttaa UNI-kolikon arvoa. UNI-kolikko ylitti 20 dollarin vastustason 1. helmikuuta ja saavutti 23 dollaria 8. helmikuuta. 7. maaliskuuta UNI-kolikko saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 34 dollaria.

Tekninen analyysi – karhukorjaus pelissä, ahdista ostamiseen 

UNI / USD: n teknisellä puolella on voimakas nouseva puolueellisuus viikkokaaviossa. Uniswap on muodostanut ylöspäin suuntautuvan kanavan, joka lisää vastarintaa alueella 34,90 dollaria. Viime aikoina UNI / USD-pari on sulkenut nousevan kynttilän viikoittaisessa aikataulussa, mikä viittaa parin nousutrendin mahdollisuuksiin. Parin nouseva noususuhde on käynnistänyt dramaattisen ostamisen 41,40 dollariin asti. Vaikka pari näyttää laskevan korjauksen juuri nyt, nousutrendin jatkumiskertoimet ovat edelleen melko vakaat.

Ylemmällä puolella UNI / USD-pari voi kohdata välitöntä vastarintaa $ 41.40 -tasolla, jota pidentää ylöspäin suuntautuva kanava viikoittaisessa aikataulussa. Nouseva nousu 41,40 dollarin tasolla voi ajaa edelleen ostamista parissa, kunnes seuraavat vastustasot ovat 47,54 dollaria ja 55,39 dollaria. 20 jakson eksponentiaalinen liukuva keskiarvo tukee noususuuntausta Uniswapissa. Viikoittaiset MACD ja RSI viittaavat vahvaan nouseva puolueellisuus Uniswapissa; sen vuoksi nouseva nousu 34,91 dollarissa voi johtaa UNI / USD: n kohti $ 55,39: n tasoa, jota pidennetään 161,80%: n Fibonacci-laajennustasolla. 

Kun tarkastellaan päivittäistä aikataulua, UNI / USD-pari on tullut yliostetulle vyöhykkeelle, ja se on nyt alhaisempi sijoittajien voiton keskuudessa. Alemmalla puolella Uniswap menee melko todennäköisesti välittömän tukitason jälkeen 29,64 dollaria, mikä merkitsee 38,2% Fibonacci-tasoa, kun taas laskeva purkautuminen 0,2964: ssä voi ajaa enemmän myyntiä, kunnes 27,90 dollarin ja 26,17 dollarin tasot, joita pidennetään 50 % ja 61,8% Fibonaccin jälkiasennustasot. Tästä huolimatta UNI / USD jatkaa todennäköisesti kaupankäyntiään nousussa, koska johtavat ja jäljessä olevat indikaattorit tukevat ostotrendiä. Sarja eksponentiaalisia liukuvia keskiarvoja, kuten EMA: n 20, 50 ja 100 jaksot, tukevat paria noin 23 736 dollaria. Harkitaan, että pysymme nousussa 23,75 dollarin alueen yläpuolella saavuttaaksemme pitkän aikavälin tavoitetasot 34,63 ja 41,30 dollaria. Onnea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me