Prisprognose for UniSwap (UNI / USD) for 2021 og fremtidige forudsigelser |

UNI / USD – Prognoseoversigt

UNI / USD-prognose: H1 2021

Pris: $ 55

Prisdrivere: Svagere dollar, symmetrisk trekantsudbrud, bullish opslugt

UNI / USD-prognose: 1 år

Pris: $ 55 – $ 76

Prisdrivere: MACD & EMA Support, 161,8% og 227,20% Fibonacci-udvidelse

UNI / USD-prognose: 3 år

Pris: $ 150

Prisdrivere: Overkøbt indikation, bearish-korrektion

UNI / USD handler på $ 30,13 niveau og udviser en stærk bullish tendens, der følger sine jævnalders fodspor. I øjeblikket handler UNI / USD-parret på $ 30,13 niveau og tilføjer 36,83% i løbet af den sidste måned. I betragtning af de sidste tre måneders præstationer har UNI / USD-parret fået + 25,21 $ og er steget massivt med 489,58%. Samtidig har Stellar Lumens tilføjet + $ 29,39 for at stige med 842,12% i løbet af seks måneder. I øjeblikket antyder UNI / USD Live Price-diagrammet, at Stellar Lumens (XLM) handler til $ 30,48. Markedsværdien for Uniswap er $ 15.928.743.103

 

Nuværende UNI / USD Pris: $

Seneste ændringer i Uniswap-priser:

Periode  Skift ($) Lave om (%)
30 dage  +8.17 36,83%
3 måneder  +25.21 489,58%
6 måneder  +29.39 842,12%

 

Verdens finansielle system er i vid udstrækning blevet påvirket af kryptomarkedet i løbet af de sidste mange år. Cryptocurrency betragtes som den første mest integrerede del af kryptoøkosystemet, og den anden del er blevet tildelt DeFi eller Decentralized Finance. På kryptomarkedet er lanceringen af ​​DeFi den mest fremtrædende tilføjelse, da det er i modsætning til alle traditionelle finanser. DeFi er en slags finansiering, der ikke baserer sig på centrale mellemled som børser og banker. DeFi er fuldstændig decentraliseret og kører gennem open source-software, der kun kan påvirkes af konsensus fra brugerne. I øjeblikket betragtes Ethereum som den mest berømte DeFi-protokol i verden, og den har været dominerende på DeFi-markedet. Imidlertid er næsten 50% af DeFi-markedet aktiveret af Uniswap, som netop har lanceret sin oprindelige mønt UNI i september 2020.

I november 2018 oprettede en tidligere maskiningeniør i Siemens, Hayden Adams Uniswap, hvor mange berømte venturekapitalister som Square ventures LLC, Andreessen Horowitz, Paradigm Venture Capital og ParaFi investerede. Den største investering i Uniswap var af Ethereum Foundation med $ 100.000.

Decentrale udvekslinger (DEX’er) har fjernet mange forhindringer for centraliserede institutioner, men de har også deres egne problemer at løse. Det vigtigste og mest afgørende problem i decentraliserede børser er likviditet. Uniswap har løst problemet med likviditet til børser til en vis grad, da det gør det muligt for DEX’erne at bytte tokens uden at stole på den likviditet, der oprettes af købere og sælgere.

Uniswap er bygget på Ethereum-protokollen, og det giver brugerne mulighed for at udskifte et ERC20-token. Uniswap opkræver ikke tokengebyrer og fungerer som et offentligt gode i modsætning til andre lignende platforme. Uniswap er omkostningseffektiv, hvilket betyder færre gebyrgebyrer på Uniswap sammenlignet med andre platforme på grund af hovedfunktionen, der adskiller den fra andre, dvs. det fjerner mellemmanden. Med enkle ord tillader Uniswap brugerne at udføre transaktioner uden behov for mellemled, der i sidste ende reducerer omkostningerne ved processen.

Uniswap-protokollen har et oprindeligt token ved navn UNI, der giver sine indehavere styringsrettigheder. Det betyder, at UNI-indehaveren kan stemme om ændringer i protokollen. Token blev først lanceret i september 2020. Uniswap er den største DeFi-protokol i verden med en markedsandel på $ 2,9 billioner og repræsenterer omkring 49,6% af den samlede DeFi-markedsværdi.

Uniswap Prisforudsigelse for de næste 5 år

Uniswap, udviklet af Hayden Adams, startede året 2021 med en handelspris på $ 4,97. UNI / USD begyndte at forbedre sig, da tendensen var bullish. På det seneste ramte UNI / USD $ 34,77 for at registrere et nyt rekordhøjt niveau den 7. marts 2021. Det kan endda skubbe højere med specifik udvikling med sin protokol, og prisen vil muligvis konsekvent vokse månedligt. Således handler Uniswap muligvis til $ 75 inden udgangen af ​​året 2021.

Uniswap kan indvie året 2022 til $ 78, da en forventet trend i krypto forventes at fortsætte sin stigning. Uniswap kan tiltrække markedsførernes fokus, da det præsenterer en enkel måde at udveksle mønter på. Således kan Uniswap muligvis lukke 2022 et sted omkring $ 180.

Om 5 år forventes Uniswap at øge sin brugerbase yderligere. Det kan fokusere på nyere planer om at forbedre sin protokol for at gøre den mere brugervenlig. Derfor vil Uniswap-prisen sandsynligvis eskalere til nyere højder, hvis købere formår at beholde deres dominans gennem årene. Det kan muligvis opnå flere investorer, da det producerer højere likviditet. Ved udgangen af ​​fem år vil Uniswap sandsynligvis handle et eller andet sted omkring $ 300-mærket.

UNI / USD-faktorer, der påvirker Uniswap-priser:

  • Opgraderede versioner af Uniswap:

Den nye iteration af Uniswap-protokollen, der hedder Uniswap V2, blev lanceret i maj 2020 efter den første lancering V1 i november 2018. Den tredje version af Uniswap forventes lanceret i midten af ​​2021, og den er kendt som V3. Version 3 af Uniswap reducerer omkostningerne ved processen og gør den hurtigere og mere pålidelig.

To af de mest levedygtige faktorer, der er involveret i fastlæggelsen af ​​priserne på Uniswap-mønt UNI, er miljøet på det generelle marked og lanceringen af ​​Uniswap-versionen. Tidligere da version 2 blev lanceret, steg markederne højere på grund af forbedrede funktioner i Uniswap. Der er stor sandsynlighed for, at lanceringen af ​​Uniswap version 3 også vil være gavnlig for UNI, da udsigterne til det allerede er begyndt at blive prissat i.

  • Generelt markedsmiljø:

Bortset fra de opgraderede versioner af Uniswap spiller eksterne faktorer som konkurrentens valutaer og kongen af ​​kryptomarkedet, Bitcoin, også en vigtig rolle i at drive priserne på UNI-mønt. Bitcoin har været under pres efter at have krydset prisniveauet på $ 40.000, men miljøet er stadig ikke så dårligt, og det kan forbedres yderligere, hvilket også vil skubbe UNI-møntpriserne opad.

Desuden er udsigterne for kryptomarkedet begyndt at blive styrket med Biden-administrationen ansvarlig. Det er fordi de to vigtigste regulerende myndigheder SEC og OCC nu har to kryptovennlige ledere ved navn Gary Gensler og Michael S. Barr. Udsigterne for, at kryptomarkedet bliver mere berømt og kendt under ledelse af disse ledere, er steget, og dette kan også favorisere UNI-møntpriserne i fremtiden.

  • Popularitet:

Uniswap er den største decentraliseringsapplikation på Ethereum blockchain. Fordelene ved Uniswap gjorde det populært og hjalp det med at sejre på rekordtid. Uniswap-funktionerne som brugervenlige operationer, integration af en ekstern tegnebog, lave gebyrer, fuld kontrol over ens private nøgler og forholdsvis høj likviditet gjorde Uniswap-protokollen populær og hævede UNI-møntpriserne på så kort tid. Uniswap-projektet blev udviklet på bare et halvt år med meget lidt investeringskapital på kun $ 100.000. Den lille investering af tid og penge gjorde Uniswap hurtigt til den mest populære og pålidelige decentrale udveksling.

Den løbende stigende popularitet af Uniswap kan tilskrives Uniswap-funktionen, der har fjernet mellemmanden fra ligningen. Denne grundlæggende funktion af Uniswap for at tilvejebringe forholdsvis høj likviditet spiller en vigtig rolle i at øge priserne på UNI-mønt i en så kort periode.

Uniswap i 2020:

Den 17. september trådte Uniswap ind på markedet med en handelskurs på $ 2,94, og på kun to dage efter sin oprindelige lancering begyndte UNI-mønten at notere på flere børser over hele verden, der skubbede prisen til $ 6,96. I september styrtede UNI sig til $ 3,98, og derefter i slutningen af ​​måneden vendte det tilbage til $ 5,02.  

I begyndelsen af ​​oktober blev priserne på UNI trukket tilbage af markedet og faldt til $ 2,57; dog forblev det mellem $ 2 og $ 3 indtil udgangen af ​​oktober. Chokerende: I begyndelsen af ​​november faldt UNI-mønten til $ 1,80 på grund af massivt salgspres, og i midten af ​​november nåede priserne deres modstandsniveau og forblev på $ 3 med visse variationer indtil december. Ved udgangen af ​​året handlede UNI-mønten til $ 4,62.

Uniswap i 2021:

Den 1. januar 2021 handlede UNI-mønten til $ 4, og inden den 11. januar nåede priserne på UNI-mønt $ 8. Med starten på nytår begyndte Uniswaps popularitet at stige, og derfor fortsatte UNI-mønten med at sende gevinster. Den 18. januar nåede priserne $ 10, og i slutningen af ​​januar krydsede priserne på UNI $ 19-niveauet.

Februar har været en enorm måned for UNI-mønt, da lanceringen af ​​sin V3-opgradering nærmer sig, Uniswaps popularitet øges dag for dag, hvilket til sidst hjælper værdien af ​​UNI-mønt. UNI-mønt krydsede $ 20-modstandsniveauet den 1. februar og nåede $ 23 inden den 8. februar. Den 7. marts nåede UNI-mønten sit højeste niveau på $ 34.

Teknisk analyse – Bearish Correction in Play, Brace to Capture Buying 

Den tekniske side af UNI / USD udviser en stærk bullish bias på det ugentlige diagram. Uniswap har dannet en opadgående kanal, der udvider modstanden i området omkring $ 34,90. På det seneste har UNI / USD-paret lukket et bullish opslugende lys på den ugentlige tidsramme, der tyder på chancer for en bullish tendens i parret. Et bullish breakout af parret har udløst dramatisk køb indtil $ 41,40. Selvom parret viser en bearish korrektion lige nu, forbliver oddsene for fortsættelse af den bullish tendens ret solide.

På den højere side kan UNI / USD-parret møde øjeblikkelig modstand på $ 41,40 niveau, som udvides med en opadgående kanal på den ugentlige tidsramme. En bullish breakout på $ 41,40 niveau kunne drive yderligere køb i parret indtil det næste modstandsniveau på $ 47,54 og $ 55,39. De 20 perioders eksponentielle glidende gennemsnit understøtter en opadgående tendens i Uniswap. Den ugentlige MACD og RSI antyder en stærk bullish bias i Uniswap; Derfor kan en bullish breakout på $ 34,91 føre UNI / USD mod $ 55,39 niveau, udvidet med et Fibonacci-udvidelsesniveau på 200%. 

Ser man på den daglige tidsramme, er UNI / USD-parret kommet ind i den overkøbte zone, og det er nu på vej lavere blandt investorernes fortjeneste. På den nederste side vil Uniswap sandsynligvis gå efter et øjeblikkeligt supportniveau på $ 29,64, hvilket markerer et Fibonacci-niveau på 38,2%, mens et bearish breakout på 0,2964 kan drive mere salg indtil $ 27,90 og $ 26,17 niveauerne, som forlænges med 50 % henholdsvis 61,8% Fibonacci retracement niveauer. På trods af dette vil UNI / USD sandsynligvis fortsætte med at handle bullish, da de førende og forsinkede indikatorer understøtter en købstrend. En række eksponentielle glidende gennemsnit, såsom 20, 50 og 100 perioder EMA, understøtter parret på omkring $ 23,736. Lad os overveje at forblive bullish over $ 23,75-området for at nå langsigtede målniveauer på $ 34,63 og $ 41,30. Held og lykke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me