Mobile Gaming löytää salausratkaisun fiat-ongelmiin

Vaikka kryptovaluutat ovat koskettaneet monia teollisuudenaloja, niiden merkittävin vaikutus on peli- ja uhkapelialalla. Fiat-yhtiöiden ja säänneltyjen rahoituksen välittäjien viivästykset ja rajoitukset kärsivät teollisuudesta näyttävät saavan lopulta ratkaisun.

Salausratkaisu fiat-ongelmiin

Pelin kehittäjät ja tuottajat työskentelevät väsymättä varmistaakseen, että heidän pelinsä ovat viihdyttäviä ja ikimuistoisia pelien ystäville. Mutta johtuen fiatin ja rahoituslaitosten aiheuttamista viivästyksistä, teollisuus kärsii ja asiakkaan on odotettava joskus viikkoja saadakseen maksunsa. Osa siitä, että kehittäjät ja käyttäjät joutuvat maksamaan tarpeettomat maksutapahtumat ja provisiot. Tämä jättää pelikehittäjille marginaalivoitot, jotka vaikuttavat heidän varoihinsa seuraavaan pelikehitykseen.

Toinen teollisuuden kasvua haittaava ongelma on petos ja väärinkäytökset. Koska suurin osa pelihankinnoista tapahtuu virtuaalisesti, petosten välttäminen on todella vaikeaa. Pelialalla on hyvin yleinen petos, kun pelaaja on maksanut virtuaalituotteesta tai pelilisenssistä, mutta ei ole koskaan saanut sitä. Ilman paljoa kädessä fyysisesti jäljitettäväksi tai todistettavaksi, että virtuaalisia esineitä tai pelilisenssejä ei ole saatu, pelaajilla on yleensä hyvin vähän todisteita saada korvausta pankista. Näin on myös silloin, kun pelin kehittäjä ei todellakaan aio huijata, mutta joistakin vaikeuksista johtuen hän ei saa maksuja.

Salaus antaa vastauksen näihin kaikkiin. Koska salausvaluutat perustuvat blockchain-pääkirjaan, kirjanpidon läpinäkyvyys on luonnollinen petosten poistaja, koska kaikki tallennetut tiedot ovat pysyviä ja jatkuvasti saatavilla. Myös arvonsiirto kehittäjän ja pelaajan välillä on nopeampaa ja halvempaa kuin perinteiset fiat-menetelmät.

MobileGO on täydellinen kumppani peleihin

MobileGo on ERC-20, joka on luonut useita kumppanuuksia suosituimmista peleistä. Kaikkien ominaisuuksien lisäksi, joita blockchain ja kryptovaluutat tarjoavat pelin kehittäjille, token tarjoaa myös alennuksia tapahtumissa ja palkkioita käyttäjille.

Yrityksen julkaisema sovellusliittymä on avoimen lähdekoodin, joten se on kaikkien saatavilla. Ethereum-lohkoketju perii myös maksuja, mutta MobileGo-tunnukset voivat maksaa nämä maksut API-maksutavan kautta. Tämän lisäksi joukkue on pyrkinyt kaikin tavoin pysymään avoimina ja yrittänyt jatkuvasti integroitua johtaviin ratkaisuihin, kuten Mobile Metamask. MobileGo Payment -sovellusliittymä voidaan tyhjentää normaalilla ETH-maksulla, ja se voi vaihtaa ETH: sta MGO: ksi logistiikan helpottamiseksi.

Tässä on esimerkki kehittäjältä, joka kattaa palkkiot MGO: ssa: käyttäjä tekee pelin sisäisen ostoksen, jonka kokonaismäärä on 10 MGO-merkkiä, maksu on 0,1 MGO, joten kehittäjä saa 9,9 MGO: n 0,1-maksun maksamisen jälkeen. Jos käyttäjä kattaa maksun, hän päätyy kuluttamaan 10,1 MGO: ta ja kehittäjä saa 10. Verrattuna ETH: hin transaktiomaksujen maksaminen MGO: ssa on huomattavasti halvempaa.

On myös syytä huomata, että tiimi voi tarjota mukautetun sovellusliittymän, jota voidaan käyttää tapahtuman takana olevan maksun korottamiseen, jotta voidaan rahoittaa kehittäjän valitsema tietty syy, ehkä hyväntekeväisyyslahjoitus. Tällöin osa tapahtuman kokonaiskustannuksista välitetään hyväntekeväisyysjärjestölle.

Tässä esitetyt esimerkit maksuista ja maksuista ovat riippuvaisia ​​ETH-verkosta eivätkä heijasta nykyistä / edellistä / tulevaa tilannetta, niitä käytetään vain tarkan selityksen antamiseen API-mekanismille.

MobileGon uuden avoimen lähdekoodin maksusovellusliittymän on tarkoitus tarjota kehittäjille ja käyttäjille enemmän vaihtoehtoja, parannettua käytettävyyttä ja kustannustehokkuutta, kun MGO: ta käytetään maksutapana. Tiimi on ilmoittanut osallistuvansa parhaillaan neuvotteluihin mahdollisten kumppaneiden kanssa, jotka voisivat käyttää MGO: n uutta avoimen lähdekoodin maksusovellusliittymää alustoillaan tai pelinsisäisesti.

MobileGo on varmistanut sen avoimuuden ja avoimuuden julkaisemalla sen GitHub. Siten yhteisö voi osallistua ja osallistua palkkio-ohjelmalla, jolla palkitaan osallistujia.

Kehittäjät voivat integroida tämän sovellusliittymän peleihinsä käyttääksesi MGO: ta suorana maksutavana. Koko koodi on saatavana joukkueiden virallisella GitHub-tilillä.

Joukkueiden äskettäinen julkaisu auttaa epäilemättä lisäämään MGO: n käyttöönottoa peliyhteisössä maksuvälineenä.

tässä on useita muita kehityskohteita, joihin MGO pyrkii, kuten –

  • Älykäs sopimus hajautettuun matchmaking-turnauksiin
  • eSports-alusta (rakennettu älykkään sopimuksen päälle)
  • Maksu-sovellusliittymän integrointi tulevaan MGO-myymäläämme

Pelialan suosion kasvaessa MobileGO ja muut vastaavat kolikot voivat olla tärkeä käyttötapaus, joka auttaa pelaajia ja pelikehittäjiä menestymään saumattomasti yhdessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me