Daily Brief, 14. joulukuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kultaista maanantaina!

Hyvää huomenta kauppiaita,

Tänään, Aasian kaupankäynnin aikana, keltaisen metallin hinnat eivät pysäyttäneet laskusuunnassaan yön yli tapahtunutta ralliaan, ja ne pysyivät laskussa noin 1 835,66 dollarin tasolla lähinnä riskialttiiden markkinoiden mielialan vuoksi. Tämän todisti S: n positiivinen suorituskyky&P 500 futuurit. Myönteinen kaupankäynti voi kuitenkin liittyä Yhdysvaltojen optimismiin seuraavan ärsykepaketin välittömän vapauttamisen ja koronavirusta vastaan ​​tarkoitettujen rokotusten aloittamisen vuoksi, jotka ovat viime kädessä heikentäneet jalometallin turvapaikkahakemusta. Tämän lisäksi Euroopan komission (EY) presidentti Ursula von der Leyen ja Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson ovat sopineet jatkavansa Brexit-neuvotteluja yhdellä viikolla suosimalla riskialttiita markkinatunnelmia ja lisäämällä turvapaikan kullan hintaa..

Sitä vastoin meneillään oleva koronavirus (COVID-19) -häiriöt ja Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kiista haastavat jatkuvasti riskialtista tunnelmaa markkinoilla, mikä on rajoittanut jalometalliharkkojen haittamattomuutta. Lisäksi laajapohjaisen Yhdysvaltain dollarin heikkoutta voidaan pitää myös yhtenä avaintekijänä, joka auttaa rajoittamaan syvempiä kullan menetyksiä. Keltainen metalli on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 1835,87 ja vakiintumassa välillä 1834,38 – 1841,59.

Markkinakauppaa tuetaan myös optimismin suhteen mahdollisesta rokotteesta ja koronaviruksen hoidosta. Nämä toiveet saivat aikaan sen jälkeen, kun Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) myönsi virallisesti Pfizer-BioNTech COVID-19 -rokotteen hätäkäyttöön. Sillä välin toiveita vahvisti edelleen äskettäinen ehdotus siitä, että Valkoisen talon henkilökunta rokotetaan ensimmäisten joukossa. COVID-19-rokotteen myönteinen kehitys suosii kuitenkin edelleen markkinoiden riskitunnelmaa ja heikentää keltaisten metallien hintoja.

Lammen toisella puolella riski-markkinatilanteen syy voi johtua myös pienestä Brexit-kehityksestä, joka sai alkunsa siitä, kun Euroopan komission (EY) presidentti Ursula von der Leyen ja Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson sopivat venyttävänsä Brexit-neuvotteluja. yksi viikko vielä.

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei onnistunut saamaan mitään positiivista vetovoimaa, mikä nosti tarjouksia sinä päivänä, kun COVID-19: n maailmantalouden elpymisestä on edelleen epäilyksiä. Tämän todistivat viime viikolla USA: n suosituimmat tiedot. Samaan aikaan markkinariskit painottivat myös Yhdysvaltain valuuttaa. Toisaalta greenbackin tappioita tukivat edelleen odotukset, että Fed pitää korkotasot pitkiä aikoja matalana, kuten viimeisessä vuoden 2020 poliittisessa kokouksessa päätettiin. Yhdysvaltain dollarin tappiot auttoivat kuitenkin rajoittaa syvempiä tappioita KULTA hinnat, koska hinta KULTA on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Klo 21.48 ET (1:48 GMT) mennessä Yhdysvaltain dollariindeksi futuurit, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen joukosta, oli pudonnut 0,17%, 90,773: een..

Päinvastoin, lisääntyvät markkinoiden huolet uusien koronavirustapausten jatkuvasta lisääntymisestä Yhdysvalloissa ja Euroopassa, jotka lisäävät maailmantalouden elpymisongelmia asettamalla uusia lukitusrajoituksia taloudelliselle ja sosiaaliselle toiminnalle, yrittävät jatkuvasti tutkia markkinoiden optimistista kehitystä. Tämän lisäksi pitkäaikainen kyvyttömyys ylittää Yhdysvaltain finanssipaketti ja pelot täysimittaisesta kauppa / poliittisesta sodasta lännen ja Kiinan välillä haastavat myös markkinoiden riskitunnelman, mikä voi auttaa rajoittamaan tappioita keltaisen metallin hinnoissa.

Markkinakauppiaat pitävät silmänsä USA: n ärsykkeiden otsikoissa ja rokoteuutisissa. Sillä välin Brexitin kauppaneuvotteluihin ja Kiinan ja Yhdysvaltojen väliseen päivitykseen liittyvät päivitykset eivät ole menettäneet merkitystä kyseisenä päivänä.

 

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 1 789,71

S2 1 813,47

S3 1826,67

Kääntöpiste 1837,24

R1 1850,43

R2 1,861

R3 1 884,77

KULTA konsolidoituu kapealla kaupankäyntialueella 1847: n ja 1822: n välillä ohuen kaupankäyntimäärän ja volatiliteetin takia. Markkinat ilmoittavat usein niin heikosta volatiliteetista joulukuun puolivälissä, kun kauppiaat lopettavat asemansa ennen lomaistuntoa. Nouseva nousun taso noin 1847: llä voi johtaa KULTA hinta korkeammaksi, kunnes seuraava vastustaso on 1851, samoin kuin tukitasot 1830 ja 1824. Neutraali puolueellisuus vallitsee. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me