Daily Brief, 14. december – Alt hvad du behøver at vide om guld mandag!

Godmorgen handlende,

I dag, under den asiatiske handelssession, kunne de gule metalpriser ikke standse deres baissearrally natten over og forblive baisse omkring $ 1.835,66 niveauet, hovedsageligt på grund af det risikofyldte markedssentiment. Dette blev vidnet af S’s positive præstation&P 500 Futures. Imidlertid kunne den optimistiske handelsstemning være forbundet med optimismen i USA på grund af den forestående frigivelse af den næste stimuluspakke og starten på vaccinationer mod coronavirus, som i sidste ende har undermineret det ædle metals sikre havn. Bortset fra dette har Europa-Kommissionens (EF) præsident Ursula von der Leyen og den britiske premierminister Boris Johnson aftalt at forlænge Brexit-forhandlingerne med en uge mere og favoriserer det risikofyldte markedssentiment og tilføjer yderligere pres på de garanterede guldpriser.

I modsætning hertil fortsætter det igangværende coronavirus (COVID-19) og trængslen mellem USA og Kina med at udfordre det risikofyldte humør på markedet, som har begrænset yderligere et nedadgående momentum for bullion. Desuden kunne svagheden ved den brede amerikanske dollar også betragtes som en af ​​de nøglefaktorer, der er med til at begrænse dybere tab i guld. Det gule metal handles i øjeblikket til 1.835,87 og konsolideres i et interval mellem 1.834,38 og 1.841,59.

Markedshandelstonen understøttes også på grund af optimismen over en mulig vaccine og behandling af coronavirus. Disse forhåbninger blev skabt, efter at den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) officielt godkendte Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinen til nødbrug. I mellemtiden blev håbet yderligere styrket af det nylige forslag om, at medarbejdere i Det Hvide Hus vil være blandt de første, der bliver vaccineret. Den positive udvikling på grund af COVID-19-vaccinen favoriserer dog fortsat markedsrisikostemmingen og undergraver priserne på gulmetal.

På tværs af dammen kunne årsagen til det risikofyldte markedssentiment også tilskrives en lille smule Brexit-fremskridt, der blev skubbet op, efter at Europa-Kommissionens (EF) præsident Ursula von der Leyen og den britiske premierminister Boris Johnson blev enige om at strække Brexit-samtaler for en uge mere.

Som et resultat kunne den brede amerikanske dollar ikke få nogen positiv trækkraft, idet der blev trukket tilbud på dagen, da der stadig er tvivl om det globale økonomiske opsving fra COVID-19. Det blev vidnet af de nedslående amerikanske data i sidste uge. I mellemtiden vejede risikostyringen på den amerikanske valuta også. På den anden side blev tabene i greenback yderligere styrket af forventningerne om, at Fed holder renten nede i en længere periode, som det blev besluttet på det sidste politiske møde i 2020. Tabene i den amerikanske dollar hjalp dog til at begrænse dybere tab i GULD priser, som prisen på GULD er omvendt relateret til prisen på den amerikanske dollar. 21:48 ET (1:48 GMT) var den amerikanske dollarindeks futures, der sporer greenback mod en spand andre valutaer, faldet med 0,17% til 90,773.

Tværtimod fortsætter de stigende bekymringer med hensyn til den kontinuerlige stigning i nye koronavirus-sager i USA og Europa, som fortsat fremmer bekymringerne for den globale økonomiske genopretning ved at indføre nye lockdown-begrænsninger for økonomiske og sociale aktiviteter, og forsøger fortsat at undersøge den positive markedsudvikling. Bortset fra dette udfordrer den langvarige manglende evne til at bestå den amerikanske finanspakke og frygten for en fuldgyldig handel / politisk krig mellem Vesten og Kina markedsrisiko-stemningen, hvilket kan være med til at begrænse tabene i priserne på gulmetal.

Fremadrettet vil markedshandlerne holde øje med de amerikanske stimulusoverskrifter og vaccinenyheder. I mellemtiden har opdateringerne omkring Brexit-handelsforhandlingerne og den kinesisk-amerikanske kamp ikke mistet nogen betydning på dagen.

 

Daglig support og modstand

S1 1.789,71

S2 1.813,47

S3 1.826,67

Pivot Point 1.837,24

R1 1.850,43

R2 1.861

R3 1.884,77

GULD konsolideres i et snævert handelsinterval mellem 1.847 og 1.822 på baggrund af tynd handelsvolumen og volatilitet. Markedet rapporterer ofte om en sådan tynd volatilitet i midten af ​​december, da handlende afvikler deres positioner inden feriesessionen. En bullish breakout på niveauer omkring 1.847 kan føre til GULD pris højere indtil det næste modstandsniveau på 1.851 sammen med supportniveauer på 1.830 og 1.824. En neutral bias hersker. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me