Bitcoin lotteri guide

Vil du gerne blive rig ud over dine vildeste drømme? Forestil dig aldrig at have penge bekymringer nogensinde igen og være i stand til at købe, hvad du vil, når du vil. Dette er det herlige liv for en lotterivinder.

Du vil blive hårdt presset for at finde en gambler, der ikke nogensinde har drømt om at vinde i lotteriet, meget mindre et Bitcoin-lotteri. Selv ingen spillere køber regelmæssigt lotteri i håb om, at det kan være dem, der bogstaveligt talt rammer jackpotten. Lotterier finder sted rundt om i verden hele tiden og gør multimillionærer ud af mennesker, der tør drømme.

Bedste Bitcoin-lotterisider 2021

Top bedømt

# 1

Bovada

Bovada logo 125% bonus op til $ 3750 125% bonus op til $ 3750

  • Anerkendt spil

Læs anmeldelse Spil nu

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logo 200% bonus op til $ 1000 200% bonus op til $ 1000

  • Generøse bonusser

Læs anmeldelse Spil nu

# 3

BetOnline

BetOnline logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 Cryptos accepteret

Læs anmeldelse Spil nu

Hvad er et Bitcoin Lottery?

Der er en måde at vinde i lotteriet uden at skulle købe en fysisk billet. Bitcoin-lottosider fortsætter med at stige i popularitet og i størrelser takket være Bitcoin-kasinoer, der føjer dem til deres repertoire af spilprodukter.

Nogle af jackpotterne er latterligt massive. En vi kender regelmæssigt har en 1000 BTC jackpot, som er værd i området $ 10.000.000! Forestil dig at vinde 10 millioner dollars for et par museklik. Stop nu med at dagdrømme og få det til at ske, fordi nogen skal vinde jackpotten, det kan lige så godt være dig!

Hvordan spiller du et Bitcoin-lotteri?

Enkelheden ved lotterier er en af ​​hovedårsagerne til deres popularitet. Efter at have købt din billet med Bitcoin eller Bitcoin Cash er følgende trin næsten identiske med ethvert traditionelt lotteri. Næsten alle lotterier kører på samme måde, fordi du foretager flere valg fra en gruppe af numre. For eksempel skal du muligvis vælge seks numre fra 1-50. Lottooperatøren vælger derefter tilfældigt seks numre fra den samme 1-50, også kendt som lodtrækningen, og du vinder af dine valgte numre svarer til dem, der er trukket.

Du skal matche alle dine valg for at vinde Bitcoin Jackpot. Oddsene er bestemt imod dig, men folk vinder jackpotten hele tiden, og disse jackpots er intet mindre end utrolige.

Der tilbydes normalt præmier for at matche mindre end seks numre. Disse priser falder naturligvis i værdi, når dit antal matchede tal falder.

Hvert lotteri, inklusive Bitcoin-lotterier, har deres egen udbetalingsstruktur og deres egne regler, når det kommer til det antal numre, du skal vælge, så sørg for at tjekke det med småt inden du køber din Bitcoin-lotteri.

Hvad menes med et sandsynligt fair BTC-lotterispil?

Enhver med lidt teknisk evne kan oprette et lotteri, hvilket gør det ekstremt vigtigt at vælge din Bitcoin-lotteriudbyder med omhu. Med rimelige lotterier er det muligt at kontrollere hvert eneste resultat for at kontrollere, at du ikke bliver snydt. Nogle Bitcoin-lotto-operatører bruger den samme blockchain-teknologi, der bruges til at udvinde Bitcoins til tilfældigt at vælge de vindende lotterinumre.

Ganske rimeligt sikrer, at de valgte tal er så tilfældige som muligt i matematisk forstand. Det sikrer også, at de er praktisk talt umulige at manipulere med, hvilket betyder, at hvert resultat er retfærdigt, og ingen snyder.

Se efter en udbyder, der lover dette, fordi det sikrer, at dit spil er så tæt på 100% retfærdigt som det kan være. Hvis din Bitcoin-lotterioperatør ikke har evnen til at være beviseligt retfærdig, er det næstbedste, at de får deres resultater uafhængigt verificeret af en tredjepart.

Vælg en online lotteriudbyder via vores hjemmeside, så går du ikke langt galt.

Top Bitcoin lotteri

Er Bitcoin-lotterier lovlige?

Det er lidt af en gennemgribende erklæring, men du er god til at spille Bitcoin-lotterier, hvis du er i en lovlig aldersalder. Dette ændrer alt efter, hvor i verden du er. Nogle steder giver du mulighed for at spille lotteri, når du er 16 år, andre kræver, at du er 18 år gammel, mens nogle amerikanske stater får dig til at vente, indtil du er 21 år gammel. Kontroller altid dine lokale myndigheders regler om hasardspil og reglerne på Bitcoin-lotterisiden.

Det er værd at gå ind i en Bitcoin-jackpot, lotteri eller købe skrabelod fra en operatør, der både er licenseret og reguleret af et styrende organ. Strenge regler, især om retfærdighed og spillerbeskyttelse, skal overholdes for at en virksomhed kan opnå en licens. Det giver dig også en vis beskyttelse, hvis noget går galt, eller hvis du har en tvist. Disse er ekstremt sjældne, men det er godt at vide, at et styrende organ har din ryg.

Vi annoncerer kun Bitcoin-lotterioperatører, der består strenge tests og websteder, hvor vi med glæde deler med vores penge eller Bitcoin i dette tilfælde. Der er dog andre traditionelle lotterimuligheder, der måske passer bedre til dine behov, og vores anbefalede sider tilbyder også også disse lotto-spil.

Kan du spille et Bitcoin-lotteri gratis?

Selvom det er muligt at få fat i en gratis Bitcoin-lotto-billet, er det ret sjældent. Lotterioperatører kører ikke disse spil ud af hjertets godhed, de er i færd med at tjene penge. De har brug for at sælge et stort antal billetter for at gøre det at køre lotteriet deres tid værd, fordi deres margener er meget mindre end andre hasardspil.

Disse lave margener er gode for dig, fordi det betyder, at flere penge går ind i præmiepuljen. De fleste Bitcoin-lotterioperatører tager et gebyr på omkring 1% af præmiepuljen, hvilket er lille sammenlignet med andre Bitcoin-spilprodukter.

Der er undertiden særlige tilbud fra Bitcoin-lotterisider. I sjældne tilfælde kan de købe et få et gratis tilbud, hvilket giver dig to skud på jackpotten til prisen for en. Mere almindeligt tilføjer operatørerne penge til jackpotten eller gør de mindre præmier mere værd, end de normalt ville være, hvilket i det væsentlige er gratis penge til de heldige spillere, der har deres antal matchet.

Sørg for at tilmelde dig ethvert nyhedsbrev, som din Bitcoin-lotteriudbyder sender, fordi disse ofte har begrænsede tilbud, du kan udnytte.

Populære Lotto-spil over hele verden

  • Mega Millions
  • Powerball
  • SuperEnlatto
  • UK lotteri
  • Euro millioner
  • Eurojackpot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me