Bitcoin-arpajaiset

Haluatko tulla rikkaaksi unelmiesi ulkopuolella? Kuvittele, että sinulla ei ole enää koskaan huolta rahasta ja että voit ostaa mitä haluat, kun haluat. Tämä on arpajaisten voittajan loistava elämä.

Sinua on vaikea löytää pelaaja, joka ei ole koskaan haaveillut voittaa arpajaisia, vielä vähemmän Bitcoin-arpajaisia. Jopa kukaan pelaajista ei osta säännöllisesti arpajaislippuja siinä toivossa, että juuri he osuvat jättipottiin. Arpajaisia ​​järjestetään ympäri maailmaa koko ajan, mikä tekee monimiljonääreistä ihmisiä, jotka uskaltavat unelmoida.

Paras Bitcoin-arpajaissivusto 2021

Suosituimmat

# 1

Bovada

Bovada-logo 125% bonus jopa 3750 dollaria 125% bonus enintään 3750 dollaria

  • Maineikas pelaaminen

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker -logo 200% bonus jopa 1000 dollaria 200% bonus jopa 1000 dollaria

  • Antelias bonuksia

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 3

BetOnline

BetOnline-logo 100% salausbonus 100% salausbonus

  • 4 kryptoa hyväksytty

Lue arvostelu Pelaa nyt

Mikä on Bitcoin-arpajaiset?

Voit arpajaiset voittaa ilman fyysisen lipun ostamista. Bitcoin-lottosivustojen suosio ja koko kasvaa edelleen, koska Bitcoin-kasinot lisäävät niitä uhkapelivalikoimaansa.

Jotkut jättipotit ovat naurettavan massiivisia. Yhdellä, jonka tiedämme säännöllisesti, on 1000 BTC-jättipotti, jonka arvo on noin 10 000 000 dollaria! Kuvittele voittavasi 10 miljoonaa dollaria muutamalla hiiren napsautuksella. Lopeta nyt haaveileminen ja tee se tapahtumaan, koska jonkun on voitettava jättipotti, se voi myös olla sinä!

Kuinka pelaat Bitcoin-arpajaisia?

Arpajaisten yksinkertaisuus on yksi tärkeimmistä syistä niiden suosioon. Kun olet ostanut lippusi Bitcoinilla tai Bitcoin Cashilla, seuraavat vaiheet ovat lähes identtiset perinteisten arpajaisten kanssa. Lähes kaikki arpajaiset suoritetaan samalla tavalla, koska teet useita valintoja numeroryhmästä. Esimerkiksi sinun on ehkä valittava kuusi numeroa 1-50. Arpajaisten toimija valitsee sitten satunnaisesti kuusi numeroa samasta 1-50, joka tunnetaan myös nimellä arvonta, ja voitat valitsemasi numerot vastaamaan piirrettyjä numeroita.

Sinun on sovitettava kaikki valintasi voittaaksesi Bitcoin Jackpotin. Kertoimet ovat varmasti sinua vastaan, mutta ihmiset voittavat jättipotin koko ajan, ja nuo jättipotit eivät ole mitään uskomatonta.

Alle kuuden numeron yhdistämisestä tarjotaan yleensä palkintoja. Näiden palkintojen arvo laskee ilmeisesti, kun vastaavien numeroiden määrä vähenee.

Jokaisella arpajaisella, mukaan lukien Bitcoin-arpajaiset, on oma maksurakenteensa ja omat sääntönsä valitsemiesi numeroiden määrän suhteen, joten varmista, että tarkistat pienen painoksen ennen kuin ostat Bitcoin-arpajaiset.

Mitä tarkoittaa todistettavasti reilu BTC-arpajaispeli?

Kuka tahansa, jolla on vähän teknisiä valmiuksia, voi luoda arpajaisia, mikä tekee äärimmäisen tärkeäksi valita Bitcoin-arpajaisten tarjoajasi huolella. Todella reilut arpajaiset mahdollistavat jokaisen tuloksen tarkistamisen ja sen varmistamiseksi, ettei sinua huijata. Jotkut Bitcoin-lotto-operaattorit käyttävät samaa lohkoketjutekniikkaa, jota käytetään Bitcoinsin louhintaan, valitsemaan voittavat arpajaisten numerot satunnaisesti.

Todistettavasti reilu varmistaa, että valitut numerot ovat matemaattisesti mahdollisimman satunnaisia. Se varmistaa myös, että niitä on käytännössä mahdotonta muuttaa, mikä tarkoittaa, että jokainen tulos on oikeudenmukainen eikä kukaan huijaa.

Etsi palveluntarjoajaa, joka lupaa tämän, koska se varmistaa, että peli on niin lähellä 100% oikeudenmukaista kuin mahdollista. Jos Bitcoin-arpajaisoperaattorillasi ei ole kykyä olla todistettavasti oikeudenmukainen, seuraavaksi paras asia on, että kolmannen osapuolen on tarkistettava tulokset itsenäisesti.

Valitse online-arpajaisten tarjoaja verkkosivustomme kautta, ettet mene paljon väärin.

Suosituin Bitcoin-arpajaiset

Ovatko Bitcoin-arpajaiset laillisia?

Se on vähän laajamittainen lausunto, mutta olet hyvä pelaamaan Bitcoin-arpajaisia, jos olet laillista uhkapeliä. Tämä muuttuu riippuen siitä missä päin maailmaa olet. Joissakin paikoissa voit pelata arpajaisia, kun olet 16-vuotias, toisissa vaaditaan, että olet 18-vuotias, ja jotkut Yhdysvaltojen osavaltiot pakottavat sinua odottamaan 21-vuotiaasi. Tarkista aina paikallishallinnon rahapelejä koskevat säännöt ja Bitcoin-arpajaissivuston säännöt.

On syytä syöttää Bitcoin-jättipotti, arpajaiset tai ostaa raaputusarpoja operaattorilta, jolla on sekä toimilupa että hallintoelimen sääntely. Yrityksen on lisenssin saamiseksi noudatettava tiukkoja sääntöjä, jotka koskevat erityisesti oikeudenmukaisuutta ja pelaajien suojaa. Se antaa sinulle myös jonkin verran suojaa, jos jokin menee pieleen tai sinulla on riita. Nämä ovat erittäin harvinaisia, mutta on hyvä tietää, että hallintoelimellä on selkäsi.

Mainostamme vain Bitcoin-arpajaisten operaattoreita, jotka läpäisevät tiukat testit ja sivustot, joissa olemme mielellämme mukana rahassamme tai Bitcoinissamme tässä tapauksessa. On kuitenkin olemassa muita perinteisiä arpajaisivaihtoehtoja, jotka saattavat sopia paremmin tarpeisiisi, ja suosittelemamme sivustot tarjoavat myös näitä lotto-pelejä.

Voitko pelata Bitcoin-arpajaisia ​​ilmaiseksi?

Vaikka on mahdollista saada kätesi ilmaiseen Bitcoin lotto -lippuun, se on melko harvinaista. Lotto-operaattorit eivät aja näitä pelejä sydämensä hyvyydestä, vaan he tekevät rahaa. Heidän on myytävä suuri määrä lippuja, jotta arpajaisten järjestäminen olisi aikansa arvoinen, koska heidän marginaalinsa ovat paljon pienemmät kuin muilla uhkapeleillä.

Nämä pienet marginaalit ovat hyviä sinulle, koska se tarkoittaa, että palkintopottiin menee enemmän rahaa. Suurin osa Bitcoin-arpajaisten järjestäjistä perii noin 1% palkintopotista, mikä on pieni verrattuna muihin Bitcoin-rahapelituotteisiin.

Joskus on erikoistarjouksia Bitcoin-arpajaisissa. Harvinaisissa tapauksissa he voivat ostaa yhden, saada yhden ilmaisen tarjouksen, jolloin saat kaksi laukausta jättipottiin yhden hinnalla. Yleisemmin operaattorit lisäävät rahaa jättipottiin tai ansaitsevat pienempiä palkintoja enemmän kuin tavallisesti, mikä on olennaisesti ilmaista rahaa onnekkaille pelaajille, joiden numero on sama.

Varmista, että olet rekisteröitynyt mihin tahansa uutiskirjeeseen, jonka Bitcoin-arpajaistarjoajasi lähettää, koska näillä on usein rajoitettuja aikatarjouksia, jotta voit hyödyntää niitä.

Suosittuja Lotto-pelejä ympäri maailmaa

  • Megamiljoonia
  • Powerball
  • SuperEnlatto
  • Iso-Britannian arpajaiset
  • Miljoonaa euroa
  • Eurojackpot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me