Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prisanalyse 16. juli til 22. juli

reklame Phemex

  • Bulls tager Bitcoin sikkert over USD 7.000,
  • Indien adskiller sig dato for høring af kryptokurrency
  • USA vidner om “Fremtiden for penge”

Endelig i denne uge steg tyrene, og denne stigning giver bjørnen mulighed for at reagere eller vise tegn på deres eksistens. Efter en 2 måneders konstant kamp holdes Bitcoin rækkevidde bundet med en nedadgående stemning steg Bitcoin endelig over tusind USD og flyttede til sikkerhed over USD 7300.

Dette var ikke kun stigningen i Bitcoin, men det tog også de andre kryptovalutaer og stemningen op med det. I mellemtiden, i Indien, apex retsmødet om RBI cirkulær for INR-støtte til kryptoindustrien var anderledes end den 11. september, da Securities and Exchange Board of India (SEBI,) markedsregulatoren i landet ikke var klar med sit svar, som apex-domstolen følte var afgørende for retsforhandlingen.

I mellemtiden hørte høringen af ​​“Fremtiden for penge: digitale valutaer” i USA i denne uge, da mange detaljer og økonomi omkring det blev diskuteret. Denne nyhed var vigtig, da dette tog kryptokurver nu blev diskuteret i de politiske korridorer i USA.

Andre store nyheder, der ramte kryptogaden i denne uge, var, at Stellar Lumens blev godkendt af islamiske lærde som sharia-kompatibel, og Coinbase ansøgte om at starte sit eget politiske handlingsudvalg (PAC) til at finansiere amerikanske valg.        

Kilde: Coin360.io adgang til den 22. juli 2018 kl. 10:55 IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin oplevede en solid stigning i denne uge, der bevægede sig over USD 7000 og fjernede al frygt, der truede i sidste uge for et brud på USD 6000. Stationeret godt over USD 7000, og konsolidering omkring USD 7200-7300 niveauer kunne danne en solid base for Bitcoin til at skalere længere op. Priserne ramte højdepunktet på USD 7.466,86 og det laveste punkt på USD 6357,01 i løbet af ugen.

Tyrerne bliver nødt til at fortsætte med at opkræve for at tage prisen længere op, da eventuelle negative nyheder kan skabe en nedadgående spiral igen. Også på futuresfronten rapporterede CME Group næsten 100% vækst i kvartalsvolumen, der viser popularitet i bitcoin futures.

De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med BTC på tværs af forskellige par i denne uge, var Binance (5,47%), OKEx (3,86%) og Bitfinex (2,49%).  

Charlie Lee opfordrede for nylig brugere til at købe mindst en Bitcoin, før de handlede i nogen anden kryptovaluta. Han tweetede,

”Der vil højst eksistere 21 mio. Bitcoins. Der er ikke engang nok BTC til at gå rundt for at hver millionær kan eje en. Så før du køber en anden mønt (inkluderet LTC), skal du prøve at eje mindst 1 BTC først. Når du har 1 BTC, skal du købe alle de shitcoins, du ønsker! ”

Tom Lee fortsatte også sin positive holdning, der bekræftede sin forudsigelse på USD 25.000 på Bloomberg.

Læs også: Bitcoin (BTC) Mini Bull Run Over, ekspert siger, at det værste kan komme

Ethereum [ETH]

Ethereum replikerede også den samme stemning, som Bitcoin viste, men kunne ikke lægge den samme styrke på at vinde over 6% i denne uge sammenlignet med en over 15% gevinst fra Bitcoin. Etherpriserne på toppen var denne uge på USD 513,43 og lå til lave på USD 443,69, hvilket var stort set inden for intervallet. De udvekslinger, der var mere aktive i volumen med ETH på tværs af forskellige par i denne uge, var CoinEx (5,61%), OKEx (5,01%) og ZB.COM (3,61%).

Nogle nyheder i denne uge omkring Ethereum var, at ledere og operatører af større kryptovirksomheder, der vurderes til mange milliarder dollars, har været optimistiske over for Ethereum end bitcoin, den mest dominerende kryptovaluta på det globale marked.

Denne uge, på CNBC’s Fast Money, sagde Circle medstifter og administrerende direktør Jeremy Allaire, at ETH kunne være katalysatoren for det næste kryptokurrencyrally på grund af den “enorme” mængde udvikleraktivitet på Ethereum blockchain.

Brian Armstrong, administrerende direktør for Coinbase, har også været støt positiv over for ETH siden slutningen af ​​2017. Han havde også offentliggjort, at han personligt ejer mere ether, den oprindelige kryptokurrency i Ethereum, end bitcoin.

Ripple [XRP]

XRP flyttede også BTC og ETH måde med en næsten 3% stigning i denne uge. Men hvad var vigtigere, at XRP krydsede niveauerne på USD 0,5, der betragtes som nøglen til mønten. XRP-priserne på toppen var denne uge på USD 0.519560 og var på et lavt niveau på USD 0.43648. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var Bitbank (16,83%), HitBTC (9,54%) og Binance (9,64%).

Ripple i denne uge samlede nyheder om ikke at være en kryptovaluta i sand forstand. Anatoly Castella, CEO, Elpis Investment, verdens første AI-drevne digitale aktiver investeringsfond, fortalte reportere, at han mener, at XRP ikke er en ‘ægte’ kryptokurrency ‘, der ikke passer med den’ reneste fortolkning ‘af ordet. Grundlæggeren af ​​en anden stor digital aktiveringsfond, Arianna Simpson fra Autonomous Partners, gentog hans stemning:

“Jeg har en masse bekymringer over niveauet for centralisering der, og jeg har regulatoriske bekymringer, hvis det, de har udstedt, er en sikkerhed”.  

De andre movers og shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge møntmarkedsdækslet (adgang til den 22. juli kl. 23:30 IST) var

Flyttere

  • Proxeus – viser en stigning på 177,61%
  • ToaCoin – Viser en stigning på 157,12%
  • Elite- viser en stigning på 151,26%

Shakers

  • Sumokoin- Viser et fald på 69,28.%
  • RealChain- Viser et fald på 61,31%
  • Super Bitcoin – Viser et fald på 50%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me