Dr Doom kalder Bitcoin Cash [BCH] en Shitcoin i en debat med Roger Ver

reklame Phemex

Den amerikanske økonom Nouriel Roubini, aka Dr Doom, erklærede for nylig sin foragt for Bitcoin Cash (BCH) i en debat med promotoren for kryptovalutaen, Roger Ver. Debatten var en del af årets CC Forum – Blockchain og AI Investment Forum i London, hvor Dr Doom offentligt meddelte, at BCH er et “shitcoin”.

 Dr Doom mod Roger Ver – Er krypto til en værdi af værdi eller ej?

Emnet for debatten var “Vil kryptokurver mislykkes eller lykkes?” Roubini begyndte med at tilbagevise den opfattelse, at kryptokurver faktisk er valutaer med den begrundelse, at de ikke var en sund, stabil værdilager og derfor ikke kunne bruges til betalinger. Bitcoin og tusindvis af andre kryptokurver blev ikke brugt til prisfastsættelse af varer og tjenester. Han talte også Bitcoins manglende skalerbarhed. Roger Ver reagerede på Roubini’s punkter ved at minde ham om, at markedsværdien for kryptokurver var vokset over 200 milliarder dollars på bare 10 år. Om Roubini’s pointe om at bruge krypto til betalinger citerede Ver eksemplet med Bitcoin Cash, som, sagde han, kunne udføre mere end 100 transaktioner pr. Sekund globalt gratis.

Roubini var imidlertid ikke overbevist. For at underbygge sit synspunkt om, at krypto ikke var en stabil værdilager, bemærkede han, at Bitcoin var 60% under toppen, mens Roger Ver’s Bitcoin Cash var 95% under toppen i år og sagde yderligere, at aktiver, der mistede 95% af deres værdi på bare 12 måneder var en vittighed. Ver havde imidlertid en analogi for at bevise, at selv fiat mistede sin værdi. Han citerede eksemplet med den japanske yen og sagde, at i dag svarede 10.000 yen til ca. 90 USD. Men ikke lang tid kunne en enkelt Yen købe en ounce sølv. I dag havde papiret, der var værd omkring 90 USD, tidligere en værdi på omkring 20.000 USD.

Er Crypto Nyttig i tilfælde af geopolitisk chok?

Moderatoren af ​​debatten påpegede derefter, at brugen af ​​krypto steg i tilfælde af recession, idet han nævner eksemplet med den græske statsgældskrise. Som forventet nægtede Roubini at anerkende det samme. I stedet for sagde han, at brugen af ​​kryptokurrency og antallet af transaktioner og brugere var kollapset siden den helt høje krypto i 2017. Ver var hurtig med at påpege, at Roubini “kirsebærplukkede” sine data. Crypto-brugen i dag var meget højere, end det var endda et år, før markedsværdien havde ramt sin 2017 ATH.

Dr Doom nævnte derefter eksemplet med stigningen på Internettet. Fra 1990 til 2000 havde det fået milliarder af brugere og websteder og nogle vigtige applikationer som e-mail. Men med krypto har det ikke været tilfældet. Bitcoin har kun officielt 50 MM-brugere, og halvdelen af ​​dem er døde. Når det kommer til DApps, er de mest populære DApps Crypto Kitties, Casinospil eller Ponzi-ordninger. Ver citerede igen eksemplet på, hvordan bevægelse af penge var fremstået som den stærkeste anvendelse af krypto – millioner af brugere, der handler med hinanden uden nogen barrierer.

McAfee Okay med terroraktiviteter, der sker gennem hans udveksling

På et tidspunkt under debatten oplyste moderatoren John McAfees nye decentrale udveksling, som ikke havde nogen KYC-krav. Han delte med, at McAfee i en tidligere session blev spurgt om hans mening om, hvordan han ville have det, hvis en terrorist blev fanget, og det blev bevist, at de havde brugt hans udveksling til at begå terrorhandlingen. På dette svarede McAfee, at han ville være okay. Til støtte for McAfees svar sagde Ver, at den amerikanske dollar var den valuta, der blev brugt mest i terroraktiviteter, men det betød ikke, at verden ville stoppe med at bruge valutaen.

“Din Shitcoin kollapsede 95% på et år” – Roubini til Ver

Debatten dykkede ind i det rigtige og forkerte ved krypto med Roger Ver, der gentog, at folk skulle have lov til at have kontrol over deres penge, og Roubini understregede igen og igen, at den slags økonomiske anarki, som Ver taler om, aldrig havde eksisteret og aldrig ville. På et tidspunkt havde Roubini et udbrud, hvor han havde sagt, at det havde taget 100 år for dollaren at kollapse 95%, mens Roger Ver’s “shitcoin” kollapsede om et år. Han sagde –

”[Det tog et år for din shitcoin at kollapse 95%. Det er intet værd. ”

En rasende Roubini sagde yderligere, at Ver ikke troede på regeringen, men at købe sprængstoffer på Internettet var hans idé om frihed. Roubini angreb endda personligt Ver ved at bringe punktet om, at han havde brugt tid i fængsel. Ver brugte dette punkt til sin fordel og påpegede, at Roubini mistede argumentet, da han var begyndt “at angribe personen snarere end argumenterne her.”

Bitcoin er ikke decentraliseret, men det traditionelle finansielle system er – Roubini

Debatten skiftede til emnet centralisering og decentralisering. Roubini hævdede, at det traditionelle finansielle system var decentraliseret, da det havde tusindvis af finansielle institutioner og hundredvis af banker og valutaer involveret i at kontrollere det, mens Bitcoin var centraliseret, fordi 80% af minedrift var i kontrol af få hænder og 99% af kryptokurrencyudvekslinger blev centraliseret. Til dette sagde Ver, at decentralisering ikke var hovedargumentet til fordel for kryptokurver, og dens eneste formål var at gøre kryptovaluta-censur-resistent.

Debatten sluttede med spørgsmål fra publikum, og i dette var Roger Ver, der understøtter kryptokurver på grund af den økonomiske frihed, de tilbød brugerne, en klar vinder.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me