Citigroup knækker kryptokoden til institutionel investering i kryptovalutaer

reklame Phemex

Med den slags popularitet og de fremtidige kryptoer holder institutioner trodsigt interesseret i at investere. Den eneste vejspærring er, hvordan og hvornår kan denne enorme sum begynde at flyde, et svar, som enhver kryptoentusiast venter på. Mens alle venter på, at Bitcoin ETF skal komme ind, ser Citigroup ud til at have knækket koden for at bringe disse penge ind på kryptomarkederne.

Kvittering for digitalt aktiv: Citis måde at få institutionelle penge til kryptoer

Citi, den New York-baserede bank er kommet op med måske den mest direkte måde at investere i kryptokurver uden faktisk at eje dem, ifølge folk med kendskab til planerne. På denne måde vil strukturen placere kryptokurver inden for eksisterende lovgivningsmæssige ordninger og give store Wall Street-investorer som kapitalforvaltere og hedgefonde en mindre risikabel måde at investere i den nye aktivklasse.

Citi har udviklet et instrument, det kalder en Digital Asset Receipt eller DAR. Det fungerer meget som en amerikansk depotbevis eller ADR, som har eksisteret i årtier for at give amerikanske investorer en måde at eje udenlandske aktier, der ellers ikke handler på amerikanske børser. Den udenlandske aktie besiddes af en bank, som derefter udsteder depotbeviset.

I dette tilfælde ejes kryptokurrency af en depotforvalter, og DAR udstedes af Citigroup, sagde folket. Banken underretter opmærksomt depository Trust & Clearing Corp, en mellemmand på Wall Street, der leverer clearing- og afviklingstjenester, når det først er udstedt kvitteringen, sagde en af ​​befolkningen. Det giver et vigtigt lag af legitimitet og giver investorer en måde at spore investeringen i et system, som de allerede kender, tilføjede personen.

Denne nyhed har efterladt meget entusiasme hos krypto-tilhængere og investorer. Selv Joseph Young tweetede det samme ordsprog

“Forbedring af institutionel infrastruktur (Coinbase, Goldman, Citigroup) er afgørende for at bringe massive summer af kapital til krypto.”

175 milliarder dollars Citigroup er den seneste bank, der tilbyder kryptoopbevaringsløsning, Business Insider og @fintechfrank rapport.

Forbedring af institutionel infrastruktur (Coinbase, Goldman, Citigroup) er afgørende for at bringe massive summer af kapital til krypto.https://t.co/jhJyum09ZV

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 10. september 2018

Læs også: Institutionel interesse sprænger i sømmen, Bitcoin & Altcoins ruller det røde tæppe ud

Institutionelle penge venter på at komme ind i kryptoer

Cryptocurrency-forhandlere har håbet på inkludering af institutionelle penge i halvdelen af ​​året i håb om at forbedre deres potentielle indtjening med nye fiat-muligheder. Hver nyhed, der er til fordel for institutionelle penge, der kommer ind i kryptokurverne, tager markedet højere. Selvom sådanne nyheder giver et midlertidigt løft til priserne, er alle stadig i et dilemma om, hvorfor det tager så lang tid at komme ind. Institutionelle penge kan komme i store, men de overholder en masse regler og kontrolforanstaltninger, før de investere. Ting skal samles inden disse enorme penge kommer ind på markedet. Det første skridt mod at binde disse valutaer vil være regulering, som mange lande forsøger at etablere. En af de største bekymringer er at have en specifik ramme for deres investeringsmuligheder. Nick Cowan, der er administrerende direktør for Gibraltar Blockchain Exchange (GBC), kommenterede Bitcoins fremtid.

“[GBX] mener grundlæggende, at teknologien er kommet for at blive,” begynder Nick Cowan, på bitcoin. ”Vi tror grundlæggende på adoption … især institutionel, men hvad der fremskynder det, tror jeg, er implementeringen af ​​visse regler: forbrugernes tillid, investorbeskyttelse, gennemsigtighed og den slags spørgsmål, som i øjeblikket har holdt tilbage et antal større aktører, der måske kommer ind på dette marked. ”

Efter regulering kommer sikkerhed. Institutionelle investorer har brug for et stærkere sikkerhedsniveau, der giver dem økonomiske løsninger, som skal omfatte opbevaringstjenester. Kimley Kadoche, der er chef for Investor Relations for LGO og er oprettet til at lancere deres institutionelle investeringsudveksling, sagde, at denne type investorer ikke har tillid til deres infrastruktur. For disse investorer er markedet ikke ordentligt forberedt.

“Der er altid et problem med depotmanden, KYC-procedurerne er ikke særlig sikre, og vi venter også på, at SEC skal være fuldstændig gennemsigtig med hensyn til, hvilken regulering og handlinger de vil tage vedrørende digitale aktiver,”

Sagde Kadoche.

Det tredje trin, der skal overvejes, er likviditet. Institutionelle forhandlere vil foretage store indkøb, og mange kryptokurver har ikke den rigtige mængde fiat-valuta til at sikkerhedskopiere deres investeringer. Store navne som Bitcoin og Ethereum har størst sandsynlighed for likviditet, men et stort bidrag yder en stor bølge i kryptopuljerne.

Derfor er institutionelle penge, selv efter synspunkter og anmeldelser, stadig et stenkast væk fra kryptomarkeder. Ser ud som om Citigroup havde fået en løsning nu, det eneste man kan se er, hvor mange af institutionerne der vil bruge denne rute, og hvor mange der venter på en Bitcoin ETF.

Vil digital modtagelse af kvittering åbne døre for institutionelle penge, eller vil verden vente på Bitcoin? Lad mig vide dine synspunkter om det samme. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me