BitMax.io käynnistää panostuksen omistettujen omaisuuserien likviditeettidileman ratkaisemiseksi

BitMax.io (BTMX.com), Singaporessa rekisteröity digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialusta, on lanseerannut uuden panostustuotteen 2. huhtikuuta, ja se tukee alustavasti Cosmosia (ATOM) ja Tezosia (XTZ) ennen kuin laajentaa kattavuutta muihin digitaalisiin hyödykkeisiin.

BitMax.io -tiimi ilmoitti panostustuotteessaan hyödyntävän innovatiivista muotoilua perinteisiin osakkeisiin liittyviin likviditeettihaasteisiin vastaamiseksi. Osana tätä suunnittelua käyttäjillä on joustavuus käydä kauppaa ja siirtää sidottuja varoja samalla kun he saavat edelleen lohkopalkintoja. Uusi panostuote pyrkii myös edistämään turvallisempia blockchain-verkkoja tuetuille hankkeille kannustamalla korkeampia osuussuhteita. 

Likviditeettidilema: Panostamaan vai ei?

Vaaran todistavat (PoS) -lohkoketjuverkostot luottavat merkkien haltijoihin panostaakseen varoja voidakseen osallistua erilaisiin yksimielisyysmekanismeihin, mikä edistää verkon turvallisuutta ja sietokykyä. Vastineeksi panoksestaan ​​nämä tunnuksen haltijat tai “vahvistajat” ansaitsevat lohkopalkintoja – yleensä verkon alkuperäisen digitaalisen omaisuuden muodossa. 

Panostus antaa merkkien haltijoille mahdollisuuden tuottaa tuottoa yksinkertaisesti “lukitsemalla” varat tietyksi ajaksi. Panostamisen luontainen puute on kuitenkin se, että omaisuuden vapauttaminen vaatii pitkän sitouttamisjakson, jonka aikana rahakkeen haltija ei voi käydä kauppaa tai siirtää omaisuutta eikä ole oikeutettu saamaan panostuspalkkioita.

Saavutettavuuden ja panostuspalkkioiden väliset kompromissit ovat kriittinen “likviditeettidemla” merkkien haltijoille, kun he päättävät omistaa vai eivät omistavatko erilaisia ​​PoS-verkoissa toimivia digitaalisia hyödykkeitä. Jotkut tämän likviditeettidilman huolestuttavimmista seurauksista ovat seuraavat: 

  1. Pienen panoksen suhde: 

Digitaalisten omaisuuserien markkinoiden luonnostaan ​​epävakaa luonne riittää estämään monien merkkien haltijoita panostuksesta, koska sidottuja omaisuuseriä ei voida vaihtaa riskien suojaamiseksi tehokkaasti. Pieni panossuhde johtaa alhaiseen verkkoturvallisuuteen blockchain-projektille. 

  1. Äärimmäinen verkon inflaatio: 

Kannustaakseen merkkien haltijoita osallistumaan erilaisiin yksimielisyysmekanismeihin, monet PoS-projektit antavat suuria lohkopalkkioita jaettavaksi edustajien kesken, mikä johtaa nopeasti laajenevaan merkintätarjontaan. Inflaatiotarjonta ilman ylimääräistä pääomavirtaa johtaa todennäköisesti merkkihintojen heikentymiseen. 

  1. Merkittävä hajautusasteen volatiliteetti: 

Hintatoimet jälkimarkkinoilla voivat katalysoida suuren osan sidotusta verkostosta “sitoutumattomaksi”, kun rahakkeenhaltijat siirtyvät neuvotteluihin ja myyvät – joko ottamaan voittoa hinnan nousun seurauksena tai pysäyttämään tappiot hintojen heikentymisen seurauksena – mikä johtaa verkon hajautusasteen dramaattisiin vaihteluihin. Haihtuva hajautusnopeus johtaa verkon epävakauteen. 

Uusi lähestymistapa sidottujen omaisuuserien likviditeettidileman ratkaisemiseen

BitMax.io on suunnitellut vastaustapahtumien haltijoiden ja PoS-projektien kohtaaman likviditeettidileman mukaan panostuotteen, joka antaa käyttäjille joustavuuden käydä kauppaa ja siirtää sidottuja varoja irrottamatta niitä verkosta.. 

Viime kädessä alustan uusi panostuote antaa käyttäjille mahdollisuuden saada houkuttelevampia tuottoja uhraamatta likviditeettiä. siksi kannustetaan korkeampiin joustavampiin panossuhteisiin blockchain-verkoissa. BitMax.ion uudella panostuotteella on kolme pääominaisuutta: 

  1. Välitön pääsy sidottuihin varoihin:

Parantaakseen käyttäjien panoskokemusta BitMax.io ylläpitää omaisuuserää, jotta niitä voidaan käyttää välittömästi sen jälkeen, kun omaisuus on vapautettu. “Välitön vapauttaminen” antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita sidottuja varoja harkintansa mukaan, vaikka ne delegoitaisiin verkkoon, jolla on pitkä sitouttamisaika. 

  1. Panostettujen omaisuuserien marginaali:

Markkinoiden tehokkuuden lisäämiseksi BitMax.io luo synteettisen version kustakin sidoksissa olevasta omaisuuserästä, jota käytetään marginaalivakuutena, jolloin käyttäjät voivat mennä pitkään tai lyhyeksi suojaamaan altistumista ja ansaitsemaan edelleen palkkioita. 

  1. Maksimoidut panostukset:

Maksimoidaksesi tuoton käyttäjien puolesta, BitMax.io ohjaa panostuspalkkiot automaattisesti uudelleen panostuspooliin, jolloin käyttäjät voivat parantaa merkintätilanteidensa tuottoa edelleen. 

BitMax.ion uudesta panostuotteesta, BitMaxin perustajista ja toimitusjohtajasta, George Cao totesi: 

”Tuoteinnovaatiot ovat aina olleet liiketoimintamme ydin. Suunnittelimme tämän tuotteen parantamaan monia muiden alustojen panostarjontaan liittyviä puutteita. Tarjoamalla ratkaisun ”likviditeettidemmaan”, annamme käyttäjillemme parhaan panostuskokemuksen ja tuomme samalla arvoa tuettaville projekteille. ”

 Alustat, kuten Kucoin ja Binance, ovat omaksuneet lähestymistavan, joka tunnetaan nimellä “pehmeä panostus”, jossa kukin pörssi voi panostaa käyttäjiensä puolesta ilman aktiivisen kuittauksen tunnuksen haltijoilta. Sitä vastoin BitMax.io on valinnut perinteisemmän “pääasia-agentti” -suhteen käyttäjiensä kanssa, mikä edellyttää, että jokainen tunnuksenhaltija valitsee asianomaisen lohkoketjuverkon edustajan. Tämän strategisen päätöksen edistämiseksi George Cao toteaa: 

”Emme koskaan panosta asiakkaan omaisuutta emmekä käytä asiakasomaisuutta äänestääksesi tai päättää mistään ilman hyväksyntää. BitMax.io kokoaa alustan käyttäjien kiinnostuksen vain yhdeksi vastapuoleksi ja delegoi sitten valitsemilleen luotettaville validoijille huolehtien samalla palkkioiden jakamistehtävistä ja palkkion uudelleeninvestoinnista käyttäjien puolesta. “

Maksimoidut panostuspalkinnot alustan käyttäjille

2. huhtikuuta klo 10.00 EDT lähtien kaikki BitMax.io -asiakkaat voivat panostaa Cosmosia (ATOM) ja Tezosia (XTZ) ja kerätä panospalkkioita välittömästi. Tämä on jälleen erilainen kohta BitMax.io: n ja kilpailevien alustojen välillä, mikä viivästyttää palkkioiden jakamista. Esimerkiksi Binance jakaa palkkioita kerran kuukaudessa käyttäjille, joilla on omaisuutta Binancella.

Panostuspalkkioiden saumattoman ja tehokkaan jakamisen pitäisi antaa BitMax.io-käyttäjien maksimoida tuotot merkkien pitämisestä koron yhdistämisen kautta.

BitMax.io on vahvistanut, että alusta laajentaa panostaan ​​muihin nouseviin ja erittäin potentiaalisiin PoS-protokolliin lähitulevaisuudessa. BitMax.io ilmoitettiin aiemmin yhdeksi KAVA: n (KAVA) validoijista, ja sen ilmoitettiin myös rakentavan infrastruktuuria Harmony (ONE) -tukea varten projektin strategista etenemissuunnitelmaa odotettaessa. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me