Top kryptohandlere, der skal følge op på dit handelsspil

Kryptoindustrien er enorm. Med antallet af mønter, der stiger i branchen, har antallet af handlende og analytikere også været kraftigt stigende. Vi har imidlertid kurateret en liste, der afslører de største kryptohandlere i branchen, man kan følge for at opgradere deres handelsspil. 

For over et årti siden blev kryptoindustriens fødsel initieret af Satoshi Nakamoto, der introducerede verden til Bitcoin. Med tiden kom hundredvis af andre mønter ind på markedet sammen med flere forskellige mennesker. Kryptoindustrien kan i dag prale af mange valutaer såvel som entusiaster. De fleste af disse kryptoentusiaster er handlende, da kryptoindustrien har fået forhandlere, der raser fra den mest indflydelsesrige berømthed til den gennemsnitlige Joe.

Mens handel ikke er alles kop te, har visse handlende / analytikere på kryptos foretrukne sociale medieplatform, Twitter vejledt folk mod den rigtige måde at handle kryptoaktiver på. Bitcoin har kæmpet for at overtræde 10K, mens altcoins har overgået selve kongemønten. TikTok og Elon Musks Dogecoin-godkendelse har ikke kun steget mønternes popularitet, men også dens pris.

Her er en liste over de bedste kryptohandlere på Twitter, der skal følges for dem, der ønsker at gøre brug af alt-sæsonen eller endda Bitcoins stabile prisbevægelse.

Crypto Dog [@TheCryptoDog]

Crypto-hunden har over 198,4K tilhængere på Twitter og er en aktiv tilskuer såvel som deltager i kryptomarkedet. Denne erhvervsdrivende har været en del af branchen i længst tid, da han begyndte at udvinde Bitcoin tilbage i 2011. Mens hans hovedfokus var på Bitcoin i de første år, har denne langvarige erhvervsdrivende sine investeringer i DeFi såvel som blockchain-teknologi. I henhold til hans seneste diagram vil ETH angiveligt ramme $ 241.

$ ETH næste stop $ 241 imo pic.twitter.com/lKiG2tZElX

– Kryptohunden? (@TheCryptoDog) 20. juli 2020

Crypto Monk [@thecryptomonk]

Crypto-munken har kun 69,7K tilhængere, men hans diagrammer er ikke begrænset til BTC, hans tekniske analysekort inkluderer også altcoins. Desuden har han sin egen hjemmeside dedikeret til teknisk analyse, nyheder og anmeldelser samt information om handel. Fra tid til anden fremhæver denne erhvervsdrivende sine synspunkter om ædle metaller og råvarer. Et af hans diagrammer afslører, at Chainlink [LINK] sigtede mod en ATH.

$ LINK sigter mod det ATH på BTC-par. pic.twitter.com/17htvx4WoU

– The Crypto Monk ⛩ (@thecryptomonk) 23. juni 2020

LINK havde været en af ​​de mest effektive altcoins og endda nået en højeste tid på $ 8,74 i den seneste alt-sæson.

Angelo ฿ TC [@AngeloBTC]

Med en tilhængertælling på 152,6K på Twitter, AngeloBTC er utvivlsomt en af ​​de bedste forhandlere i branchen. Tidligere blev han rangeret som den første forhandler efter den nominelle fortjeneste på den fremtrædende kryptokursudveksling Bitmex. Han deler også sine tekniske analysediagrammer på Trading View. Tilbage i maj havde han forudsagt, at Bitcoin kunne stige op til $ 16.000 inden oktober.

"$ 16.000 inden oktober. Kortene lyver aldrig." $ BTC pic.twitter.com/fu9a8prU7T

– Angelo ฿ TC (@AngeloBTC) 21. maj 2020

For ikke at glemme memerne. AngeloBTC undlader aldrig at få sine tilhængere til at grine. Bortset fra sin TA er denne erhvervsdrivende en meme-herre på deltid.

Kilde – Twitter

UB [@CryptoUB]

Det her erhvervsdrivende Discord-service er udråbt som en af ​​de bedste. Lærematerialet, der findes her, er velegnet til folk, der lige er trådt i handel. Han har i alt 24,6K tilhængere på Twitter. Hans diagrammer spænder hovedsageligt fra Bitcoin til fremtrædende altcoins. Han er også en del af kryptovalutahandelsgruppen, The Haven. Hans seneste tweet afslører sin holdning til kryptomarkedets fremtid. Tweeten læses,

Imo Bitcoin bryder hårdt ned, alts bliver røget, medlemmer af samfundet er født, eller de får panik med at sælge i bunden.

Kun for alt inklusive Bitcoin kan rippe op igen et par dage senere.

– UB (@CryptoUB) 19. juli 2020

Nicola Duke [@NicTrades]

Denne liste ville ikke være komplet uden en kvinde. Mens de fleste handlende i kryptoverset for det meste er mænd, Nicola Duke er en erhvervsdrivende fra London, der har omkring 94,9 tusind følgere på Twitter. Bortset fra Twitter er Duke også aktiv på Facebook såvel som YouTube. Med 10 års erfaring inden for teknisk analyse varierer Duke’s diagrammer fra Bitcoins til forskellige altcoins.

Kilde

Hver mandag aften går hun live på sin YouTube-kanal, hvor hun diskuterer prisbevægelser sammen med analyser af diagrammer over forskellige kryptoaktiver.

Jacob Canfield [@JacobCanfield]

Jacob Canfield er en af ​​de mest populære forhandlere af krypto-verset. Hans tilhænger regner med både Twitter og YouTube har ikke så stor forskel. Han har i alt 61,2K abonnenter på YouTube og 60K tilhængere på Twitter. Denne Bitcoin-analytiker har en aktiv YouTube-kanal, hvor han giver sit publikum tip om handel med kryptokurver. Canfield har endda optrådt på Forbes og CNBC. Sammen med diagrammer tweeter han også om kryptonyheder. Hans seneste tweet var en grave på det seneste Twitter-hack. Tweeten læses,

Forestil dig, hvad hackerne kunne have gjort, hvis de tweetede "Bitcoin ETF godkendt"

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 15. juli 2020

CryptOrca [@CryptOrca]

Med hele 100.000 tilhængere på Twitter, CryptOcra har været i kryptoscenen siden 2013. Selvom han forbliver anonym, hyldes hans TA bredt af mange på tværs af kryptoverset. Ikke kun er han aktiv på Twitter, men han fortsætter også med at offentliggøre sin tekniske analyse på Trading View. En af hans tidlige tweets fremhæver han lighederne mellem Bitcoin og Gold.

Hvis $ BTC virkelig er som $ GULD … .. wtf venter vi på. pic.twitter.com/TKB9M7R8mA

– CryptOrca (@CryptOrca) 25. februar 2015

Hvem er din foretrukne kryptohandler? Fortæl os det i kommentarfeltet!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me