Tjen en passiv indkomst med kryptokurrency

Alle ønsker at tjene en passiv indkomst. Det er lette penge, og lad os se det i øjnene, hvem vil faktisk arbejde for deres kontanter, ikke? Affiliate marketing udføres af mange forskellige virksomheder af en hovedårsag: det fungerer. Lad os bruge et eksempel. Fortnite, det verdensomspændende fænomen, har overtaget børnene, teenagere og unge voksne. Det er gratis at spille, og nogle af internetets største streamers / indholdsskabere bruger det til indhold. Tilbage, da det ikke var så populært som det er i dag, benyttede Epic Games, udvikleren af ​​Fortnite, affiliate marketing ved at give deres mest populære streamers tilknyttede links til at hjælpe med at promovere spillet. Med dette tilknyttede link kunne fans af streamers tilmelde sig gratis ved hjælp af det nævnte link. De tilknyttede selskaber (eller i dette tilfælde streamere) får derefter kompensation for at promovere spillet.

Det er et ret moderne eksempel, men lad os dykke ned i de tekniske ting.

Hvad er affiliate marketing?

Per definition er tilknyttet marketing “et markedsføringsarrangement, hvorved en onlineforhandler betaler provision til et eksternt websted for trafik eller salg, der genereres ved henvisninger.” I lægmandssprog er det en strategi, hvor en individuel samarbejder med en virksomhed for at lave en kommission ved at henvise læsere eller besøgende til en virksomheds bestemte produkt eller tjeneste. Det er en af ​​de mest populære metoder til at tjene penge online, og når de først er etableret, kan det tjene som en stor passiv indkomst. Selvom det virker simpelt nok, er der meget mere.

Her er et andet eksempel, lad os sige, at du er blogger, og at du vil blive tilknyttet et bestemt firma. Dit job ville være at placere et link, en knap eller et banner i et blogindlæg, så dine læsere vil blive ført til produkterne eller tjenesterne i det firma. Når det er sagt, vil en god blogger og tilknyttet udnytte en række forskellige marketingkanaler til at promovere indhold.

Tilknyttede programmer og kryptokurrency

Nu hvor du mere eller mindre ved, hvad affiliate marketing er, hvordan relaterer det sig til kryptokurrency? Nå, det er stort set det samme. De største børser vil tilbyde deres brugere en vis procentdel af provision på alle handler udført af tilknyttede virksomheder. Kurserne varierer pr. Udveksling, så nogle tilbud er naturligvis bedre end andre.

Disse tilknyttede programmer er designet til at tiltrække flere mennesker til disse børser og dermed hjælpe dem med at vokse og udvide deres forretning. Her er nogle af de tilgængelige tilknyttede eller henvisningsprogrammer tilgængelige:

Paxful – Affiliate Program (BEDSTE OPTION)

Paxful er en af ​​de førende peer-to-peer bitcoin-markedspladser i verden. De tilbyder hundredvis af måder at købe og sælge bitcoin med over 300 tilgængelige betalingsmetoder. Det Paxful tilknyttet program er langt et af de bedste programmer derude, da det kommer i to niveauer. Tier 1-tilknyttede virksomheder er dem, der tilmelder sig Paxful direkte ved hjælp af dit tilknyttede link. Fra handler udført af disse tilknyttede selskaber får du 50% af escrow-gebyret på Paxful. Tier 2-tilknyttede virksomheder er dem, der tilmelder sig Paxful ved hjælp af dit Tier 1’s tilknyttede link. Fra handler udført af disse associerede selskaber får du 10% af escrow-gebyret på Paxful.

Som du kan se, giver Paxful sine brugere den største mulighed for brugerne at tjene passiv indkomst, hvilket gør det til et af de bedste tilknyttede programmer derude. Har du stadig spørgsmål? Se instruktionsvideoen til Paxful Affiliate Program for at lære mere.

Changelly – tilknyttet program

Changelly er en kryptokursudveksling, hvor folk kan ændre deres fiat til en bred vifte af kryptokurrency. Det søger efter den bedste valutakurs, og så køber de den til dig til den pris. Deres tilknyttede program tilbyder sine tilknyttede selskaber en indtægtsandel på 50% i den kundes levetid, du henviser til dem. Dette betyder, at du får en 50% provision for de tilbud, der er foretaget af den henviste bruger. De tillader normalt udbetaling dagen efter transaktionen er foretaget. Udbetalinger udstedes i bitcoin.

Coinbase – Henvisningsprogram

Coinbase er en af ​​de største bitcoin-børser i verden, så det er ikke overraskende, at de har et henvisningsprogram. Selvom Coinbases henvisningsprogram er forskelligt fra et tilknyttet program, kan det være noget, du vil undersøge. Coinbase tilbyder $ 10 for hver person, du henviser til, der køber eller sælger mindst $ 100 eller mere inden for 180 dage efter registrering. Både dig og din henvisning modtager $ 10 efter køb / salg. Det er ikke så rentabelt eller praktisk som et tilknyttet program, men det er stadig en måde, du kan tjene lidt ekstra penge på, mens du bruger en af ​​de største børser i verden.

Læs også: Cryptocurrency Technologies: Hvor, hvorfor & Hvordan kan en studerende komme ind i Bitcoin Arena?

Coinmama – tilknyttet program

Coinmama er en bitcoin- og Ethereum-udveksling. De tilbyder en 15% provision for alle dine henvisninger, der køber fra deres platform ved hjælp af dit personlige henvisningslink, inklusive fremtidige fremtidige køb. De tilbyder også bannere, som du kan placere på dit websted. Ulempen ved deres tilknyttede program er, at deres udbetaling er månedlig, mod slutningen af ​​hver måned, og at du skal have tre vellykkede ordrer foretaget af mindst tre brugere for at få en udbetaling.

Tjen din passive indkomst i dag!

Der er masser af måder at tjene en passiv indkomst med kryptokurrency, men tilknyttede programmer er den bedste måde at gøre det på. Se på nogle af eksemplerne, og udforsk hver platform, så du kan finde den bedste til dig. Når du har gjort det, kan du være på vej til at tjene penge med et tilknyttet program!

Dette er en betalt post. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i pressemeddelelsen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me