Hvis CBOEs Bitcoin ETF bliver afvist, vil det opløfte de rasende tyre?

reklame Phemex

Mens verden ivrig venter på US SECs beslutning om Bitcoin ETF, der er indgivet af CBOE, har SEC ramt lynet ved at udskyde sin beslutning om Direxion Bitcoin-børsnoteret fond (ETF) til september 2018. Så hvad hvis Cboe sponsorerede Bitcoin ETF bliver forsinket eller afvist for den sags skyld, hvad og hvor stor kan det påvirke?

CBOE sponsoreret Bitcoin ETF: Kan det blive forsinket?

Mens verden forbereder sig på Chicago Board Options Exchange Global Markets ‘(CBOE) -Solid X Bitcoin ETF-beslutning kommer snart, har denne udsættelse af Direxion Bitcoin, der handles af SEC, rejst alarmer for, at der er chancer for, at det kan afvige CBOE Solid X ETF også. Da SEC har 45 dage fra datoen for offentliggørelsen i Federal Register og muligvis har et andet vindue til en udvidelse, er der enhver mulighed for, at SEC ønsker at udnytte tiden til at komme til en rimelig beslutning, så det kan være bedst alle interessenter.

Da markederne bevæger sig som de er, og der er momentum, der bygger på BTC, der har skudt op over USD 1000 i løbet af den sidste uge eller deromkring, kan forsinkelsesnyhederne komme med en mild korrektion, som muligvis kommer sig kort efter. Da Direxion Bitcoin børshandlede fond (ETF) allerede er forsinket, er markedet et eller andet sted klar til det.

Faktisk ville en godkendelse have en større positiv indvirkning på BTC-priserne end en forsinkelse ville have på en negativ side.   

Læs også: Bitcoin ETF-entusiasme, der eksploderer, Bulls har allerede taget gebyret

Hvad hvis ansøgningen bliver afvist?

Hvis CBOE-Solid X ETF-ansøgningen afvises, ville det ikke være første gang, at ansøgningen blev afvist. Det har afvist mere end 15 bitcoin-relaterede ETF’er, der er blevet foreslået siden 2013, og i løbet af det sidste år har der allerede været et par afvisninger, der inkluderer CBOE, Gemini og SolidX.

Hvad angår SEC, er der stadig mange forhindringer, der skal ryddes, før det kan udtale noget til fordel,   

  • Ureguleret marked og gennemsigtighed: En af grundene til, at Bitcoin havde skudt ned Winklevoss ETF-applikationen, var at den følte, at BTC-markedet stadig var i de relativt tidlige stadier af sin udvikling, og at markedet var ret ureguleret. Der blev også sat spørgsmålstegn ved gennemsigtighed i priser og udvekslinger og betragtet som en nøglefaktor for afvisning. Bitcoin-markeder er stadig uregulerede, og mange udvekslinger har stadig problemer med gennemsigtighed.
  • Prissætning effektivitet: Da kryptopriser er meget volatile; SECs anden bekymring var, hvordan fondene ville fungere, og om de kunne prissættes og handles effektivt. Også på et tidspunkt mente SEC også, at BTC var illikviditet i et omfang, og derfor kunne det fælde midlerne. – Prissætningseffektiviteten er stadig vanskelig, da der stadig er en stor forskel i priser på tværs af børser, og volatiliteten stadig vedvarer
  • Udvekslingssikkerhed: Da mange store børser har været udsat for sikkerhedsunderskud og hacks, er SEC stadig ikke overbevist om, at de underliggende aktiver i Bitcoin vil være sikret og sikkert.  

Selvom der findes mange andre forhindringer, såsom beskyttelse af detailinvestorer, tilstedeværelsen af ​​depottjenester og tilgængeligheden af ​​Bitcoin-futures på CBOE og CME, ser disse stadig ikke ud til at kunne bekræfte BTC ETF af CBOE og SOlidX vil gennemgå

Ser man på virkningen af ​​dette på prisfastsættelsen, bortset fra den oprindelige afvisning af Winklevoss-gener, der oplevede et stort kollaps af Bitcoin fra under USD 1300 til USD 950, så alle andre ETF-afvisninger ikke en drastisk negativ indvirkning på priserne på kort sigt og den langsigtede stemning forblev intakt. Uanset hvilken priskorrektion der var sket på grund af afvisningsnyheden, blev det også set, at de blev genoprettet i de kommende par dage.

Som situationen i øjeblikket er, ser det ud til, at begivenheden har samlet sig for meget støj omkring den, hvilket helt sikkert vil føre til en priskorrektion på kort sigt, men den langsigtede tendens påvirkes muligvis ikke meget. En ETF i krypto bestemt og kan ændre retningen af ​​institutionelle penge til kryptoer. Men dens afvisning er ikke en ende på vejen, selvom det kan dæmpe stemningen på meget kort sigt. Institutioner vil stadig have optioner mange muligheder for at investere i kryptoer inklusive futures på CBOE og CME og også børshandlede sedler, der i øjeblikket er noteret i Sverige og er overvejet i mange andre europæiske lande.

Artiklen er ikke beregnet til at dæmpe spændingen og positiviteten omkring Bitcoin ETF, men mere af en djævel fortaler for at holde kryptosamfundet parat, hvis beslutningen ikke kommer til fordel for Bitcoin ETF’er. Det ville bare betyde, at kryptomarkederne skal modnes mere, før SEC endelig kan tillade det. Den kortsigtede stemning kan blive baisse, men på mellemlang til lang sigt vil Bitcoin helt sikkert komme sig

Vil SEC godkende ETF denne gang eller forsinke eller afvise den? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me