Institutionel interesse sprænger i sømmen, Bitcoin og Altcoins ruller det røde tæppe ud

reklame Phemex

Institutionel interesse stiger, da blandt andet Morgan Creek Digital, Bakkt, Iconiq Lab, Bittrex og Coinbase ruller det røde løber ud for de institutionelle investorer med deres fokuserede bitcoin & kryptotilbud. I mellemtiden giver Deloitte-undersøgelsen os et indblik i virksomhedens interesse for blockchain-teknologi.

Institutionel interesse for stigende

Det menes, at institutionelle investorers interesse driver Bitcoin-prisen til de nye toppe. I betragtning af det faktum, at disse investorer vil indbringe en enorm mængde penge, har facetten troværdighed. Et antal kryptoentusiaster mener imidlertid også, at institutionelle investorers adgang yderligere vil føre til en enorm mængde prismanipulation af slags, da betydelige penge vil blive pumpet og dumpet.

Ikke desto mindre har den institutionelle interesse toppet og vokser konstant. Gradvist går de ind på kryptomarkedet, dog i et langsomt tempo, mens de udarbejder deres større planer bag de lukkede døre.

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Deloitte hævder 84% af virksomhederne, at blockchain-baserede løsninger er bedre end de konventionelle teknologier. 39% nævner imidlertid lovgivningsmæssige problemer og 28% mangler forståelse af hindringerne i implementeringen af ​​denne teknologi.

Store navne finder vej i krypto

Tidligere har virksomheder som Circle, Coinbase, Binance og ledgerX blandt andet rapporteret om den betydelige stigning i institutionel interesse.

Desuden kom navne som Goldman Sachs, Northern Trust og for nylig Bank of America ind i krypto via forvaringsrute. Imidlertid ruller et antal store navne på kryptomarkedet det røde løber ud for de institutionelle investorer.

Det hele startede med Coinbase og dets introduktion af premiumprodukter og tjenester, der udelukkende var målrettet mod institutionelle investorer. Og nu er andre klar til yderligere at drive det frem.

Til at begynde med har Bittrex, en amerikansk-baseret kryptobørs, frembragt en række faktorer som fiat-handel, udvidelsesplaner og åbning af sine tjenester for institutionelle investorer.

Læs også: Anti-dollar i fuld styrke, mens Bitcoin i stigende grad vinder trækkraft over hele verden

Bakkt, big deal eller ETF om steroider

Den største udvekslingsgruppe NYSEs moderselskab ICE introducerede Bakkt, en digital aktivplatform, der frigives i november. Kelly Loeffler, administrerende direktør sagde udtrykkeligt:

“Bakkt er designet til at fungere som en skalerbar rampe til institutionel, handelsmæssig og forbrugerdeltagelse i digitale aktiver ved at fremme større effektivitet, sikkerhed og nytte.”

Med fysisk støttet futures, som lovet af virksomheden, vil denne platform gøre det muligt for de institutionelle investorer at købe Bitcoin gennem sin regulerede markedsinfrastruktur. Desuden nævnte hun i sin post “Et udviklende marked – behovet for pålidelig prisdannelse”, ingen gearing eller margin vil være tilladt, snarere alle bitcoin-kontrakter fra Bakkt vil blive forfinansieret eller collateraliseret.

Morgan Creek byder institutionel investering i Bitcoin velkommen

I partnerskab med Bitwise Asset Management har Morgan Creek Digital lanceret en digital indeksfond. Fonden vil tilbyde kryptoeksponering til akkrediterede investorer, pensionister og velhavende personer som anført af Anthony Pompliano, Morgan Creek Digital-partner:

”Vi er fuldt forberedt og føler, at vi har bygget noget, som institutionelle investorer finder attraktive, uanset hvordan aktiverne er kategoriseret. Uanset om de er værdipapirer eller ej. “

Fondens portefølje involverer den største af de ti digitale aktiver, dvs. Bitcoin (70%), Ethereum (15%), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, Monero (XMR), Dash, Ethereum Classic (ETC), Zcash og OmiseGo (OMG). Men det udelukker Ripple og Stellar, da han afslørede:

”Hvis der er en central part, der ejer 30% eller mere af udbuddet, så tilbageholder vi dem fra indekset. Fordi vi tror, ​​at der indføres en masse yderligere risici, der måske ikke er der, hvis det var et mere decentralt netværk. ”

Iconiq lab fremstiller ICO’er & tilgængelige kryptoer

Også den tyske baserede Iconiq Holding lancerer en række digitale aktivindeksfonde, der ifølge sin administrerende partner Maximilian Lautenschläger ville bringe ny kapital ind på kryptomarkedet:

”Iconiqs mål er at gøre ICO’er og kryptoinvesteringer tilgængelige for institutionelle investorer, familiekontorer og detailinvestorer. Kun gennem sådanne regulerede køretøjer kan vi åbne dørene for billioner af kapital fra institutionelle markeder for at komme ind i krypto. ”

Institutioner har været i krypto i nogen tid, som nu er begyndt at omfatte selv de store navne. Men medmindre lovgivningsmæssig klarhed kommer, når den ikke det potentiale, som kryptomarkedet leder efter, i det mindste endnu ikke!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me