Bitcoin falder mere på trods af EU Watchdogs Bullish Sentiments, vil den ramme $ 70k inden 2021?

reklame Phemex

Bitcoin kæmper med bjørne, da priserne fortsætter med at falde. I mellemtiden tror Europa-Kommissionens VP på trods af de igangværende turbulens kryptoaktiver er kommet for at blive. Så hvad er oddsene for, at Bitcoin rammer den nye højde?

Bitcoin & kryptomarked mister damp

Bitcoin i dag oplevede lidt stabilitet efter 5 dages ren tortur for kun at falde ned igen. På en noget opadgående kurve har Bitcoin været opmærksom på $ 6.400-mærket. På tidspunktet for skrivningen har Bitcoin dog handlet til 6.280 $. Dagens BTC-prisklasse har været $ 6.292 og $ 6.399 med en forskel på ca. $ 100.

bitcoin

I mellemtiden er de top 15 altcoins i rødt undtagen Stellar (XLM), Monero (XMR), IOTA (MIOTA) og Ethereum Classic (ETC).

Mønter med det højeste tab i øjeblikket er Holo (HOT), KuCoin Shares (KCS), VeChain (VET) og NEM (XEM).

Mens de betydelige vindere er Emercoin (EMC), Waves, Dentacoin (DCN), Tezos (TZX) og TenX (PAY).

Så markedet er mere eller mindre med blandede følelser, der vipper mod nedadgående momentum. Det er stadig ukendt, hvor nøjagtigt prisen vil flytte herfra.

Læs også: Bitcoin Fund godkendt, canadiere kan nu investere via pension & Skattefri opsparingskonti

Europakommission VP: Crypto her for at blive

I mellemtiden mødtes EU’s finansministre efter EU’s Økonomiske og Finansielle Råd (ECOFIN) i Wien, Østrig for få dage tilbage for at drøfte nye regler for kryptoindustrien.  

Valdis Dombrovskis, næstformand for Europa-Kommissionen, der fører tilsyn med Unionen for finansiel stabilitet, finansielle tjenester og kapitalmarkeder i EU, delte sine bullish synspunkter på krypto:

”Vi ser, at kryptoaktiver er kommet for at blive. På trods af den nylige turbulens fortsætter dette marked med at vokse. Især indledende mønttilbud eller ICO’er ser vi, at de har potentialet til at opstå som en levedygtig form for alternativ finansiering. Allerede sidste år hjalp ICO’er med at skaffe mere end 6 milliarder dollars i finansiering, og i år vil dette tal være væsentligt større. ”

Ifølge ham kommer udfordringerne tilsyneladende i form af, hvordan man korrekt kategoriserer dem og bestemmer, om eksisterende EU-regler skal gælde eller udvikler nye regler. Han kommenterede yderligere:

”Mange medlemsstater i dag støttede behovet for en sådan kortlægning, så vi forventer at afslutte denne vurdering senere på året. Dette vil give et solidt grundlag at bygge videre på og beslutte at tage yderligere skridt på dette område. ”

Vil Bitcoin skyde i luften?

For ikke længe siden fremsatte Satis-forskningsgruppen en dristig forudsigelse for, at Bitcoin-prisen ville ramme $ 32.000 om året, $ 70.000 på 3 år og $ 96.000 i de næste 5 år, idet han sagde:

“I øjeblikket opbevares langt størstedelen af ​​den samlede kryptoaktive markedsværdi i traditionel opbevaring af værdimarkeder, hvor offshoreindskud tegner sig for næsten 40% af det samlede beløb.”

Ifølge Forbes er analytikere delte, når det kommer til Bitcoin, der rammer disse dristige forudsigelser i de kommende år.

Joe DiPasquale, administrerende direktør for kryptofond for hedgefonde BitBull Capital sagde:

”Bitcoins pris kan være hvor som helst på 5 år, fra $ 10.000 til $ 100.000. En nøjagtig forudsigelse er vanskelig at give, fordi der er mange grundlæggende faktorer, der sandsynligvis vil ændre sig fra nu til 2023. Digitale valutaer og aktiver er fremtiden for transaktioner og værdilagring, og Bitcoin fører denne revolution. Men dette gør det ikke let at garantere en bestemt pris 5 år senere. “

Mens Yazan Barghuthi, administrerende direktør for Jibrel Network, ikke er enig, da han kommenterer:

”Jeg tror, ​​at BTC har en overbevisende brugssag som et værdibud, især i lande, der oplever hyperinflation (Iran, Tyrkiet, Venezuela), men at antage, at det vil fange en betydelig markedsandel fra private banker på markeder som USA, Schweiz , Singapore, Tyskland, Holland osv. I de næste 5 år er yderst optimistisk. ”

Men Eric Ervin, administrerende direktør for Blockforce Capital, mener “en $ 100.000 pr. Møntværdiansættelse for bitcoin er fuldstændig mulig”, som han yderligere nævner:

“Bitcoins nuværende markedsværdi på 112 milliarder dollar repræsenterer kun 0,1% af hele den globale pengemængde, som i øjeblikket værdiansættes til cirka 90,4 billioner dollars.”

I mellemtiden Oliver Isaacs, blockchain-investor, rådgiver & influencer sagde:

“Hvis kryptokurver virkelig løser problemerne med papir- og fiat-valutaer, som jeg tror, ​​vil vi se, at 200 milliarder begynder at bevæge sig op til 200 billioner, og dette hul tætter (det er en gevinst på 100.000%).”

Det ser ud til, at Bitcoin-tyre er yderst positive i det mindste for de fremtidige udsigter.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me