Bitladon anmeldelse: Den hurtigste krypto-udveksling på indgangsniveau

Bitladon

I dag vil vi gennemgå en populær kryptobørs fra Europa, Bitladon, og udforske, hvad det har at tilbyde, og hvad det gør så specielt.

Hvad er Bitladon?

Bitladon-logo Bitladon er baseret og registreret i Holland med hovedkontor i Aalsmeer. Bitladon-børsen ejes og administreres af Coin Meester B.V.-firmaet, som også er registreret i Holland. Virksomhedens ejere er Boyd Meuleman og Mitchell Zandwijken.

Selvom børsen blev lanceret i juni 2017, samlede den hurtigt en stor brugerbase, primært på grund af deres EURO til kryptotransaktioner.

Understøttede valutaer

Bitladons notering inkluderer en lang række kryptomønter. Børsen understøtter i øjeblikket mere end 190 forskellige kryptoer, såsom Bitcoin, Ethereum, Monero, Litecoin, Electra, Storj og mange andre. Den eneste understøttede fiat-mulighed er Euro, som kan bruges til at købe eller sælge enhver mønt, der er opført på platformen.

Bitladon krypto

Renter på stablecoins

Sidste år introducerede Bitladon muligheden for at tjene renter på de stablecoins, de understøtter på deres platform. De stabile mønter, der i øjeblikket er tilgængelige, inkluderer Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX) og Dai (DAI), og du kan få en årlig rente på 3%.

For at modtage renter er alt, hvad du skal gøre, at opbevare en af ​​de ovennævnte stablecoins i deres respektive Bitladon-tegnebog. Du kan også bare deponere mønterne på platformen, hvis du allerede ejer nogle, eller du kan flytte dem fra andre valutakonti. Hver dag krediteres interessen for brugernes konti. Denne funktion er meget fordelagtig for kryptoejere, der ønsker at holde deres mønter i lang tid, da de praktisk talt får betalt for at gøre det.

Fiat overførsler

På mange kryptobørser kan du normalt foretage hurtige kryptoindbetalinger og udbetalinger, men der er altid en forsinkelse, når det kommer til fiat-indskud. Med Bitladon er der ingen sådanne problemer, da du kan købe kryptovaluta med fiat så let som du ville med enhver anden krypto.

Euroindskud tager en hverdag at blive krediteret på din konto via SEPA (Single European Payment Area). Denne proces tager normalt op til 5 hverdage at gennemføre af andre børser.

Med fiat kan du købe digitale valutaer eller sælge din krypto til EURO og nemt trække dine midler ud på samme måde. Crypto- og EURO-overførsler til og fra din konto sendes automatisk til din Bitladon-konto eller bankkonto.

Øjeblikkelig krypto-swaps

Uanset om du vil købe eller sælge nogen af ​​de anførte kryptoer, behandler udvekslingen disse swaps på et øjeblik. Gå bare til afsnittet “Byt enhver til enhver”, læg de mønter, du vil bytte, og klik derefter på “Bytte”.

Brugergrænseflade

Bitladons interface har et rent og funktionelt design rettet mod både begyndere og avancerede forhandlere. Brugere kan vælge mellem to handelsformer: Simple Buy & Sælg handel eller avanceret. Den enkle handelstilstand muliggør hurtig swap af digitale valutaer til aktuelle markedskurser, mens den avancerede tilstand giver dig mulighed for at indstille dine egne priser for din ordre eller placere stop-loss-ordrer.

Android iOSAndroid- og iOS-apps

Bitladon ønsker også at imødekomme handlende på farten, og som sådan har de oprettet mobile apps, der er kompatible med de mobile enheder, der har iOS- og Android-systemer installeret. Mobilapps er i øjeblikket tilgængelige for hollandske brugere, men snart lancerer de apps på engelsk, spansk, polsk og fransk.

Gennemsigtige gebyrer

Selvom der ikke er gebyrer for deponering og tilbagetrækning af kryptoer anvendt af Bitladon, skal du stadig betale netværksgebyret, når du trækker det ud, hvor gebyret varierer fra mønt til mønt.

Handelsgebyret er 2% for alle handler, men dette gebyr kan sænkes baseret på din VIP-status og din handelsvolumen i en 30-dages periode. Du kan reducere dit gebyr ned til 0,25% pr. Handel.

Udvekslingssikkerhed

For at beskytte brugernes data og midler har Bitladon implementeret forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der forhindrer ondsindede angribere i at forsøge at komme til dem.

De data, der sendes mellem brugeren og webstedet, er beskyttet af SSL-kryptering. For at beskytte brugerkonti tillader platformen brugere at aktivere 2FA via e-mail eller Google Authenticator.

Når du forsøger at få adgang til din konto fra en anden enhed eller placering, sender Bitladon dig en kode via e-mail hver gang for at bekræfte din identitet.

Platformen gemmer 95% af brugerens midler i kolde tegnebøger, som er permanent offline. Dette forhindrer hackere i at tage alle pengene fra børsen på én gang i tilfælde af et angreb.

Deres udveksling er hidtil aldrig blevet hacket.

kryptosikkerhed

freepik.com

Sprogstøtte

For at imødekomme en større europæisk brugerbase har Bitladon sit websted oversat til hollandsk, engelsk, fransk, spansk og polsk. Kundesupporten tilbydes på hollandsk, fransk og engelsk.

Kunde support

Bitladons kunder kan komme i kontakt med deres supportmedarbejdere via telefon, e-mail samt chat på hverdage mellem kl. 9 og 17. Det støttegruppe er vurderet til at være yderst dygtig og hjælpsom, idet e-mail-support er tilgængelig uden for arbejdstid. Svartiden er normalt inden for en time fra det tidspunkt, hvor e-mailen er sendt.

Konklusion

Bitladon er en hurtig og effektiv udveksling, der hovedsagelig henvender sig til europæisk baserede brugere eller dem, der har europæiske bankkonti, da det tillader hurtig krypto-til-krypto- og fiat-overførsel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me