11 kryptovaluutanvaihtomerkkiä järjestetty TVEV-suhteen mukaan

Aikaisemmin olemme analysoineet salauksenvaihtomerkit käyttämällä TVEV-suhde – tunnuksen arvo / vaihdon määrä. TVEV-suhde vertaa pörssitunnuksen hintaa kaupankäynnin kohteena olevaan pörssiin. Käsitteellisesti se ei ole liian kaukana P / E-suhteesta, jota käytetään usein osakkeiden arvostuksessa.

Viimeisen viestimme jälkeen monet teistä ottivat yhteyttä ja pyysivät meitä analysoimaan laajemman valikoiman vaihtomerkkejä paitsi Binance Coin, Huobi Token ja KuCoin Shares. Joten tässä viestissä tarkastelemme laajemmin keskitettyjä vaihtomerkkejä.

Jos odotat analyysiamme hajautetuista rahakkeista (kuten 0x, Bancor ja Kyber), älä epätoivo – jaamme sen myös pian.

11 kryptovaluutanvaihtomerkkiä järjestetty TVEV-suhteen mukaan

Otimme otoksen tiedoista 8. kesäkuuta 2018 saadaksemme yleiskuvan TVEV-suhteesta. Kuten edellisessäkin viestissämme, käytämme kokonaiskustannusta (ei kiertävää tarjontaa) perustana markkina-arvon laskemisessa. Tässä on tulos:

imageLikeEmbed

Jälleen näistä numeroista otetaan näyte vain yhden päivän ajan, joten suuruus on tärkeämpi kuin tarkka luku. Onneksi TVEV-suhde vaihtotunnusta kohti on melko vakaa ajan myötä, kuten näimme viimeisessä viestissämme.

Esimerkki siitä, miten markkina-arvo arvioi oman pääoman: Lykke (LKK)

Äärimmäisimpiä tapauksia luettelossamme on Lykke, joka on pieni vaihto, jonka tunnus (LKK) edustaa itse asiassa vaihtoa ylläpitävän yrityksen pääomaa. Erityisesti, 100 LKK-rahaketta edustavat yhtä Lykke Corporationin osaketta, joka on sveitsiläinen yhtiö. Näin ollen LKK on todella eri luokassa kuin muu luettelo, ja sen TVEV-suhde heijastaa sitä, >300.

Korkeat TVEV-suhdemerkit: Korkea hyöty, nouseva kasvuennuste tai vain optimistiset sijoittajat?

Kahdella seuraavalla luettelossa on korkea TVEV-suhde, mutta näiden merkkien hyödyllisyys ei ole sidottu pääomaan.

Ethfinex (NEC)

Ensimmäinen näistä on Ethfinex ja niiden Nectar (NEC) -tunnus jonka TVEV-suhde on noin 60. Sen tärkein hyöty tulee siitä, että Ethfinex lähettää 30 päivän välein 50% kaikista kaupankäyntimaksuista Ethereumin älykkääseen sopimukseen, jonka omistavat Nectarin haltijat, ja kauppiaat saavat NEC-määrän, joka vastaa heidän kuukausittain kaupankäynti. Tämä luo kannustimen ensinnäkin pitää NEC-tunnuksia ja toiseksi käydä aktiivista kauppaa Ethfinexillä. Lisäksi NEC-tunnusta voidaan käyttää äänestys uusista pörssilistoista.

Cobinhood (COB)

cobinhood

Kuvahyvitys: Cobinhood

Cobinhood on luettelon kolmas ja sen TVEV-suhde on noin 55. Cobinhood on pieni nollamaksullinen keskitetty pörssi, joka on ilmaissut suuren näkemyksen hajautumisesta (mahdollisesti selittämällä joitain sen korkeasta TVEV-suhteesta). Ei ole oikeastaan ​​selvää, miten COB tunnus liittyy Cobinhoodin tapahtumamääriin, koska tietämyksemme mukaan heillä ei ole alennuksia, takaisinostoja, äänestyksiä tai palkkio-osuuksia.

Keskitason TVEV-suhdemerkit: Hyvä paikka lupaaville vaihto-rahakkeille?

Luettelon seuraavien vaihtomerkkien TVEV-suhde on välillä 10-20.

COSS

Ensimmäinen on COSS, joka oli mainitsi melkoinen lukijamme Redditistä. Sen TVEV-suhde on noin 17. Samoin kuin Ethfinex ja NEC, COSS jakaa 50% voitoista älykkään sopimuksen avulla – vaikka tämä tapahtuu pikemminkin viikoittain kuin kuukausittain. On mielenkiintoista huomata, että COSS: llä on tällä hetkellä niin alhainen TVEV-suhde NEC: ään verrattuna, vaikka sillä onkin hyvin samanlaiset apumallit.

Katso kattava yritys arvostaa COSS: ää tämä keskitason viesti kirjoittanut Dan Zuller.

KuCoin (KCS)

KuCoin ja KCS Tunnus istuu tällä hetkellä noin 15: ssä TVEV-suhteessa. Koska olemme jo kuvanneet KuCoinin vuonna viimeinen viesti, emme käsittele liikaa yksityiskohtia täällä, mutta tämä laskin on varsin hyödyllinen laskettaessa tuottoja, jotka saat KCS: n pitämisestä. Kirjoitushetkellä KCS antaa oletetun osinkotuoton 4,8%.

LATOKEN (LAT)

latoken

Kuvahyvitys: LaToken

hyödyllisyysmalli että LATOKEN (LAT) seuraa ensi silmäyksellä olevan samanlainen kuin tavallinen alennusmalli, jonka esim. Binance seuraa, mutta se on oikeastaan ​​aivan erilainen. Sen sijaan, että antaisit käyttäjille 50%: n alennuksen transaktiomaksujen maksamisesta tunnuksellaan, saat 50%: n alennuksen itse tunnusta vaihdettaessa. Esimerkiksi jos ostat ETH varten BTC maksat 0,1%: n maksun, mutta jos ostat ETH: n LAT: lle, maksat 0,05%. Tämän ja Binance-mallin välillä on luonnollisesti suuri ero. Mielenkiintoista on, että LATOKENilla on paljon korkeampi TVEV-suhde kuin Binancella – se saa BNB: n näyttämään halvalta…!

Quoine (QASH)

Tarina QASH on hieman monimutkaisempi kuin muu, koska sillä on assosiaatioita kahteen olemassa olevaan pörssiin (Quoine ja Qryptos), mutta se on periaatteessa sidoksissa tulevaan Quoine Liquid -alustaan. Olemme mitanneet TVEV-suhteen käyttämällä vain Quoine-arvoa, jolloin sen TVEV-suhde on noin 10. Jos lisäämme Qryptos-äänenvoimakkuuden, se pienentää TVEV-suhdetta hieman arvoon 8-9. Huomaa, että Quoine on voinut ottaa näytteitä pienellä äänenvoimakkuudella. päivä, koska olemme nähneet QASH: n pienemmillä TVEV-alueilla muina päivinä (niinkin alhainen kuin 5).

Matala TVEV-suhdemerkit: Pieni hyödyllisyys tai vain aliarvostettu?

Seuraavalla merkkitasolla, johon siirrymme, on suhteellisen alhainen TVEV-suhde, joka vaihtelee tällä hetkellä 1: stä noin 3: een.

Huobi (HT)

Huobi (HT): n TVEV-suhde on vain 3: n pohjoispuolella. Tutkimme myös tämän edellinen viesti, Joten huomaamme vain, että sen tärkein apuohjelma liittyy äänestykseen ja alennuksiin (tosin hieman mutkikkaammalla tavalla kuin Binance, jossa alennuskelpoisuus edellyttää, että ostat HT: tä joka kuukausi).

Bibox (BIX)

BIX on mielenkiintoinen, koska Bibox-pörssissä on ~ 4X KuCoinin määrä, mutta 20% pienempi markkina-arvo. Tuloksena on BEV: n TVEV-suhde alle 3. Mielenkiintoista on, että heidän hyödyllisyysmallinsa on enemmän tai vähemmän yhdistelmä Binancea ja KuCoinin mallia.

Sen alennusrakenne muuttuu vähemmän houkuttelevaksi vuodessa (samanlainen kuin Binance), mutta sillä on aggressiivisempi polttomalli kuin sekä Binancella että KuCoinilla, ja sen nettotulos on 25% (EDIT: vaihdettu 45 prosenttiin kaupankäyntimaksuista tai 67,5 prosenttiin, jos olet kaupankäynnin 100 parhaan joukossa) poltetaan neljännesvuosittain, kunnes 60% rahakkeista poltetaan. Tämän lisäksi 30% nettotuloista maksetaan BIX-omistajille ilmapisaroiden kautta. KuCoin tuottaa 50% tuloista.

On syytä huomata, että ero laskujen tekemisen välillä nettotulojen eikä tulojen perusteella on merkittävä. Ensinnäkin tulot ovat ilmeisesti (määritelmän mukaan) aina suuremmat kuin voitot. Toiseksi on paljon vaikeampi lisätä kaupankäyntimäärää pörssiin, jolla on tuloihin perustuvia ilmapisaroita.

Syynä on se, että voimme arvioida näiden pörssien tuotot vaihdetun volyymin perusteella: kerrotaan vain vaihdettu volyymi prosenttiosuudella. Joten tuloihin perustuva airdrop-malli (kuten KuCoinin) vaikeuttaa kaupankäynnin määrän kasvattamista ilman, että siitä on maksettava kalliisti ilmapisaroiden kautta. Toisaalta nettotulos ottaa huomioon pörssin kulut, joihin meillä ei ole suoraa pääsyä.

Näistä kahdesta syystä pitäisi olla ilmeistä, että tuloihin perustuva airdrop-malli on huomattavasti ylivoimainen merkkien haltijoille, kun kaikki muu on tasa-arvoinen, ja ehkä tämä selittää joitakin eroja Biboxin ja KuCoinin TVEV-suhteiden välillä.

Binanssi (BNB)

binance

Kuvahyvitys: Binance

Olemme jo kattaneet Binancen (BNB) viimeisessä viestissämme, mutta on syytä huomata, että sillä on listan toiseksi alhaisin TVEV-suhde, istuen noin 2. Voit esittää vahvan perustelun siitä, että se on todennäköisesti alihintainen, mutta on myös syytä huomata, että sen tärkein apuohjelma (tapahtuma maksualennukset) vähenevät vähitellen ja saavuttavat 0 vuonna 2022.

Jos Binance on kiinnostunut pitämään BNB: n hinnan korkealla, on epätodennäköistä, että se lisää BNB: lle lisäapua tulevina vuosina. Itse asiassa meillä on tuore esimerkki tästä, kun he ilmoittivat muutama viikko sitten tilit, joilla on yli 500 BNB, saisivat kaksinkertaisen korkeat viittauspalkkiot.

Jos haluat lukea lisää Binancesta / BNB: stä, tarkista ehdottomasti tämä analyysi missä salaustutkimuksen johtajamme Jonney Liu arvostaa BNB: tä implisiittisillä kassavirroilla. Hänen johtopäätöksensä on, että Binance voisi nostaa BNB-tunnuksen hintaa tekemällä yhden muutoksen merkkimalliinsa.

Salaus (CEFS)

Uudessa-Seelannissa sijaitsevassa Cryptopian pörssissä on tunnus, joka on jonkin verran epätavallista, koska sen vain 6300 CEFS-merkkiä on vähän. Tokenien määrä on tietysti jonkin verran mielivaltainen, mutta sillä on se vaikutus, että se antaa sille korkean merkkihinnan (>1000 dollaria per CEFS). Voit spekuloida, että sijoittajat saattavat päätyä siihen, että se on ylihinnoiteltu tämän vuoksi. Tämä logiikka on tietysti puutteellinen.

Samoin kuin KCS, voimme laskea oletetun jakauman tuoton käyttämällä tällä sivustolla. Tällä hetkellä tuotto on 8%, mikä on melko paljon korkeampi kuin KCS.

Todennäköisesti tärkein ajuri CEFS: n alhaiselle TVEV-suhteelle (verrattuna esimerkiksi KCS: n TVEV-suhdelukuun 15) on se, että se maksaa vain 4,5% kuukausituloista (verrattuna KuCoinin aggressiiviseen 50%: iin päivittäisistä tuloista). Tämä selittäisi kuitenkin vain ~ 11X eron TVEV-suhteessa, joten joko CEFS on alihintainen (verrattuna KCS: ään) tai on muita tekijöitä, jotka selittävät eron (esim. Ei transaktiomaksualennuksia).

Yhteenveto

Olemme tiivistäneet tässä taulukossa olevat merkkimallit viitteeksi, jossa tunnukset on lajiteltu TVEV: n mukaan (korkeimmasta matalimpaan).

Exchange Token -apuohjelmaVaihtomerkkimallit (Päivitetty Bibox 2.8.2018)

* TVEV-suhde (Token Value / Exchange Volume) on 8. kesäkuuta 2018.

Huomaa, että vaihdot tekevät joskus pieniä muutoksia hyödyllisyysmalleihinsa, joten jos etsit tiettyä vaihtotunnusta, tee oma tutkimus varmistaaksesi, että sinulla on uusin versio.

Jos pidit tästä artikkelista hyödyllistä, ilmoita siitä meille ja jaa se muiden salauskauppiaidesi kanssa.

Seuraavaksi tarkastelemme hajautettuja vaihtomerkkejä. Pysy kanavalla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me