Binance Native Token BNB lentää 10%, kun Pundi X lisää myyntipisteensä

mainos Phemex

Binance Coin (BNB), maailman johtavan kryptovaluutanvaihdon, Binance, tunnus on nyt saatavana Pundi X POS -päätteellä, jotta kuluttajat voivat ostaa tavaroita kaupoista ympäri maailmaa, joihin XPOS on asennettu..

Kun tämä uutinen Binancen ja Pundi X: n välisestä sopimuksesta saavutti kadun, BNB-kolikko nousi yli 10 prosenttiin, kun sijoittajat jakivat jännityksen. Sama vaikutus havaittiin Pundi X: ssä (NPXS), koska sekin oli noin 15%: n piikki kaupoissa.

Pundi X -yhteistyö tuo BNB-kolikon lähemmäksi hyödyllisyyttä

Pundi X oli käynnistänyt POS-järjestelmänsä tarkoituksena antaa blockchain-kehittäjille ja tokenien haltijoille mahdollisuus myydä kryptovaluutta ja palveluja missä tahansa maailman fyysisessä myymälässä, jolloin salausvaluutta on kaikkien saatavilla. Siinä on myös sisäänrakennetut valmiudet hyväksyä maksuja perinteisistä matkapuhelimista, kuten Alipay, Bitcoin-lompakko, ja tehdä enemmän kauppaan vaivaa asentaa se, koska asiakas maksaa nyt salauksella tai fiateilla samasta koneesta.

Lisäksi Pundi X POS -laitteessa on helppokäyttöinen ja vaivaton käyttöliittymä ja se auttaa myymälän omistajia helpottamaan tapahtumia, mukaan lukien BTC: n, ETH: n, NPXS: n, XEM: n, XLM: n, QTUM: n, ACT: n ja nyt BNB: n ostaminen ja myyminen. Laitteessa on maksujen hyväksymisen ja kryptovaluuttojen ostamisen ja myynnin lisäksi myös lähtöselvitysvalikko, jolla voidaan suorittaa tapahtumia kryptovaluutoilla. Jäsenyyden, tilausten ja varastonhallinta on integroitu tähän.

Näitä koneita on 3 mallia, nimittäin XPOS, XPOS Handy ja XPOS Desk sekä XPOS Handy ja XPOS Desk, jotka ovat parhaillaan kehitteillä ja integroitu vastaanottamaan maksuja VISA / Master Card-, apple pay- tai Samsung pay -maksuilla, mikä tekee siitä helpomman tallentaa sen asentamiseksi.   

Zac Cheah kommentoi, että “haltijoiden hyödyllisyys on aina ollut keskeinen osa BNB: n syytä olla mikä on ilmeistä siitä, miten se on onnistuneesti ruokkinut maailman suurinta kryptovaluutan vaihtoa”

Zac sanoi.

“Olemme ylpeitä siitä, että tämän koon tunnus on sisällytetty ensimmäisten tusinojen joukkoon XPOS-listalle ottaessamme, kun valmistaudumme antamaan laitteen kansainvälisten jälleenmyyjien käsiin ja laajentamaan näin BNB: n haltijoiden käyttöä”.

Lue myös: Genaro tekee yhteistyötä Pundi X: n kanssa laajentaakseen kryptovaluutan käyttöönottoa

Pundi X: n “mene markkinoille” -strategia on vahva, voi lisätä BNB-kolikoiden hyötykäyttöä moninkertaisesti

BNB-kolikoita, jotka tällä hetkellä käyttävät Binance-pörssiä tärkeimpänä apuvälineenä, Pundi X: n integrointia käytetään nyt laajalti jopa sellaisten tuotteiden ostamiseen ja myymiseen, jotka tuovat kolikon valtavirran hyödyllisyyden. Koska Pundi X-kolikoiden ulottuvuus kasvaa, se lisää vain sen hyväksyttävyyttä ja saa enemmän ihmisiä pitämään sitä lompakossaan.

Alle vuosi sitten perustamisensa jälkeen BNB on siirtynyt maailman 20 parhaan salausvaluutan joukkoon ja sen markkina-arvo ylittää 1,7 miljardia dollaria (USD). Pundi X -integraatio BNB: hen ja sen globaaliin käyttöönottolaitokseen voisi vain viedä BNB: n seuraavalle tasolle. Äskettäin Pundi X ilmoitti avaavansa uuden Euroopan pääkonttorin Lontooseen.

Pundi X: n maajohtaja Gerhard Drobits kertoi Amsterdamissa Money 20/20 Europessa pitämässään puheessa, että Lontoon tukikohta sijoittaa Pundi X: n parhaalla mahdollisella tavalla johtamaan 100 000 markkinoiden johtavan myyntipisteen suunnitellun maailmanlaajuisen käyttöönoton maailmanlaajuiseen vähittäiskauppaan..

“Lontoo on täydellinen seuraava askel Pundi X: lle laajentaakseen jalanjälkeään Euroopassa ja auttaakseen ohjaamaan globaalia pilottihanketta. Ensimmäiset 500 XPOS-yksikköä ovat nyt valmiita lähettämään tehtaalta maailmalle lähiviikkoina. ”

sanoi Drobits.

Neljän tuhannen ennakkotilauksen lisäksi markkinoilta, kuten Sveitsistä, Japanista, Koreasta ja Singaporesta, Pundi X: n kumppanilla, NEM-säätiöllä, on tilauksia vielä 20000 yksikölle Pundi X POS -teknologiaa seuraavan kolmen vuoden aikana, yhtiön lausunnon mukaan.

Jos Pundi X pystyy saavuttamaan tämän ennakkotilauksen tavoitteet, se vie BNB-kolikoiden hyödyllisyyden myös uusille korkeuksille.   

Binancen edustaja sanoi:

Binance on aina uskonut markkinoiden voimaan ja teollisuuden uuteen blockchain-infrastruktuuriin. Se tarkoittaa, että osallistuminen globaaleihin vähittäismarkkinoihin Pundi X: n blockchain-pohjaisen myyntipistelaitteen kautta on uusi raja, johon olemme innoissamme kuulua. “

Binancen toimitusjohtaja ymmärsi tämän CZ: n tärkeyden ja kiitti myös Pundi X: ää

kiitokset @PundiXLabs BNB: n tukemisesta heidän myyntipisteissään. Vielä yksi apuohjelma, BNB-maksu 5000+ myyntipisteissä tässä kuussa, ja paljon enemmän myöhemmin. "Kun olen nähnyt, miten tämä toimii henkilökohtaisesti, olen hyvin nouseva tämän tekniikan suhteen!" https://t.co/IlsC56d75N

– CZ (ei anna salausta pois) (@cz_binance) 25. heinäkuuta 2018

Koska Pundi X: n tulevaisuuden suunnitelmat koskevat Eurooppaa, se haluaa tulla myös Yhdysvaltain markkinoille ja aikoo saavuttaa vähintään 50000 XPOS-yksikön vähimmäiskäyttöön vuoden 2019 ensimmäiseen neljännekseen mennessä, mikä on vain 3/4.

Pundi X voisi olla oikea alusta BNB: n kaltaiselle kolikolle viemään merkin apuohjelman valtavirtaa ja pelkän vaihtotoiminnon lisäksi. Kun Pundi X tuo suuria kolikoita myymälään, se tulee olemaan pelinvaihtaja.

Pystyykö BNB löytämään menestystä vähittäiskaupan edessä, kuten se on ollut pörssin edessä? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me