Matic Network: Ethereumin kehittäjä kumoaa huhut siitä, että MATIC Dump on sisäpiirityöntekijä

mainos Phemex

Matic Network (MATIC) koki tänään suuren tärinän, kun se upotetaan massiivisina määrinä kryptovaluuttapörssiin Binance, jolloin menetetään 60% arvostaan. Pian kaatopaikan jälkeen huhut polkumyynnistä sisäpiirintyönä alkoivat sieniä salaustuotemarkkinoilla. Mutta Ethereumin kehittäjä, joka tunnetaan nimellä Eric.eth on kumonnut huhut. 

Painajainen tulee totta

Ei ole epätavallista, että projektit voittavat ja häviävät kaksinumeroisina yhdessä päivässä salausalueella, mutta MATIC-verkon kannalta päivä on ollut painajainen. Kolikko menetti yli 70% arvostaan ​​muutamassa tunnissa 10.12: n ollessa 0.041, pudoten 0.011: een..

Matic Networkin perustaja ja varatoimitusjohtaja, Sandeep Nailwal, twiitannut katastrofista ja julkaissut a blogi, sanomalla, että Matic Networkin tiimillä ei ollut mitään tekemistä tapahtuman kanssa, ja sen takana on jokin FUD-tili. Hän sanoi myös, että Matic Network lähettää yksityiskohtaisen analyysin tapahtuneesta.

Heräsin juuri tähän painajaiseen jonkun hätäkutsun vuoksi

Pian käy selväksi, ettemme ole tämän takana, kuten jotkut FUD-tilit yrittävät vihjailla

Lähetämme yksityiskohtaisen analyysin ja tulemme vahvemmaksi kuin koskaan tästä ilmeisestä manipulaatiosta

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 10. joulukuuta 2019

Ethereumin kehittäjä kumoaa huhut

Huhut siitä, mikä olisi voinut aiheuttaa kaatopaikan, kiertävät markkinoilla, ja yksi teorioista on, että polkumyynti oli sisäpiirintyötä. Validity Crypton perustaja Samuel JJ Gosling vakuutti, että Matic Network -tiimi oli ollut vastuussa kaatopaikasta. Hän sanoi, että hattu, jonka Matic Network -säätiö oli siirtänyt 1 495 322 715 MATIIKKA, joka vastasi 15% tarjonnasta viimeisten 50 päivän aikana, ja rahakkeet olivat saapuneet Binancelle selvitystilaan.

Juuri harhaili vain huomatakseen, että #Matic Network Foundation on siirtänyt 1 495 322 715 $ MATIC (15% tarjonnasta, noin 67 314 942 dollaria ATH: ssä) viimeisten 50 päivän aikana, josta näyttää siltä, ​​että se on lähetetty selvitystilaan #Binance. https://t.co/FLPl4HyfiO pic.twitter.com/dpYG8rMoHX

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10. joulukuuta 2019

Ethereumin kehittäjä Eric osoitti kuitenkin teorian vääräksi. Hän kirjoitti, kuinka Matic Network oli lähettänyt Binancelle vain 290 000 000 MATICia eikä 1495 322 715. Hän jakoi myös yksityiskohdat tapahtumahistoriasta.

Pian sen jälkeen Gosling myös oikaisi väitteensä ja pyysi anteeksi Matic Networkilta ja salausyhteisöltä.

Haluan vain pyytää syvästi anteeksi virheellisen vaatimuksen esittämistä, kävi ilmi, että se oli vain 381903830 $ MATIC (3% tarjonnasta) että "näyttää" on selvitystilassa, tein väärän laskennan ja sisällytin laskelmiini sekä panokset että tuotokset. https://t.co/BHFu5GW0A2 pic.twitter.com/9xdoC19Ga6

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10. joulukuuta 2019

Matic-tiimi on vastannut myös tunnusten siirtoon Twitterissä ja a blogi. Ensinnäkin Sandeep Nailwal vastasi Goslingin ketjulla sanoen, että hänen analyysinsä oli väärä. 1,4 miljardin MATIC-kaupan yhteydessä 1,08 miljardin MATIC-tapahtuma oli MATIC-siirto älykkään sopimuksen lukitustililtä säätiötilille.

Teet analyysin. Lainasi 1,4 miljardin rahakkeen, 1,08 miljardin TXX on siirto älykkään sopimuksen lukitustililtä säätiötilille

Laskit sen merkkien kokonaisliikkeessä. Loput siirretyt rahakkeet ovat ilmoitettujen mukaisia. Näyttökuva on myös harhaanjohtava

Lähetämme siitä yksityiskohtaisesti

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 10. joulukuuta 2019

Oli twiitti, joka toisti saman myös viralliselta Matic Network -tililtä. Säätiötunnuksen merkit olivat edelleen tiimin luona, ja vain 248 miljoonan rahakkeen siirto osui samaan aikaan nettomääräisen liikkeen kanssa.

Maticilla ei ollut mitään roolia tässä kaikessa.

Tunnusliikettä varten ilmoitimme ~ 0,25% (248mn) rahakkeiden vapauttamisesta lokakuun lukituksen avaamisen yhteydessä, mikä on sama kuin yhteenlaskettu ulospäin suuntautuva liike.

Säätiön tunnukset ovat edelleen olemassa.https://t.co/BhDDqFWF6H

MATIC palautuu takaisin vahvemmaksi kuin koskaan!

– Matic (@maticnetwork) 10. joulukuuta 2019

CZ laajentaa Matic-verkon tukea

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao alias CZ on myös laajentanut tukeaan Matic Networkille. Hän twiitasi, että hänen tiiminsä tutki tietoja, mutta on jo selvää, että Matic Networkilla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. Voi olla, että monet suuret kauppiaat joutuivat paniikkiin ja alkoivat myydä myyntiä luoden syklin.

Tiimimme tutkii edelleen tietoja, mutta on jo selvää, että MATIC-tiimillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Useat suuret kauppiaat paniikkiin aiheuttaen syklin. Tulee olemaan vaikea vaatimus siitä, kuinka paljon pörssin pitäisi häiritä ihmisten kauppaa. https://t.co/wOVF6tEBkQ

– CZ Binance (@cz_binance) 10. joulukuuta 2019

Kun salausyhteisön jäsen kysyi, kuinka vain muutama tunti kaatopaikan jälkeen oli selvää, että Matic Networkin tiimi ei ollut mukana tässä, CZ vastasi, että he olivat tulleet tähän johtopäätökseen tarkastelemalla suuria vaikutus- / tuloslaskelmia ja tarkistamalla tunnistettavissa olevista tileistä – ts. ihmiset, jotka olivat käyneet kauppaa Binancella pitkään, VIP-tilit jne..

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me