VeChain in Demand: Hollantilainen asunnonomistaja myy talonsa yksinomaan ammatillista koulutusta varten

mainos Phemex

Kryptovaluutat ovat yrittäneet löytää käyttötapoja ja ovat olleet yhteistyössä todellisen liiketoiminnan kanssa, jotta ne voidaan toteuttaa reaalimaailman valtavirran yrityksissä. No, Vechain on löytänyt harvinaisen käyttötapauksen, jossa Alankomaiden kansalainen haluaa myydä kotinsa Alankomaissa, mutta hyväksyy vain talonsa maksun VeChain (VET) -merkeissä.

Miksi vain VET-tunnukset

Dian van Heijningen -nimisen hollantilaisen kansalaisen on ilmoitettu haluavan myydä kotiaan Rotterdam-Kralingenissa Alankomaissa. Hinta, jolla omistaja myy 31 516 323,03 VeChain-rahakkeita (VET). Tällä hetkellä näiden VET-tunnusten arvo on noin 474 000 dollaria CryptoCompare-tietojen mukaan. Omistaja on lähettänyt yksityiskohdat Twitter-kahvalla.

Jotain täysin erilaista, taloni on myytävänä. Ei muuten maksettu salauksella.

Maksaminen on kuitenkin mahdollista $ VET ?

Rotterdam

106m2

Parviasunto saunalla!

Hinta: 390.000 € #Myytävänä #huistekoop #rotterdam #crypto #vechain #bitcoin #ethereum pic.twitter.com/rh8XComVdI

– VenDian (@GoConnectar) 20. elokuuta 2018

Erityisesti Heijningen on ensimmäinen henkilö koko Alankomaissa, joka on asettanut talonsa, 106 neliömetrin parvi, myyntiin vastineeksi VeChain-rahakkeista. Vaikka Alankomaiden kansalaisista ja muissa maissa asuvista ihmisistä on ilmoitettu myyvänsä kotejaan Bitcoinille (BTC), tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun kodinomistaja haluaa VeChain-tunnuksia kiinteistölle.

Jos ilmoitusten uskotaan uskovan, asunnonomistaja sanoi hyväksyvänsä tunnuksen ammatillisessa koulutuksessa, koska hän uskoo ammatillisten tunnusten arvon kasvavan pitkällä aikavälillä, koska Vechainin tukeva blockchain-pohjainen alusta antaa yrityksille mahdollisuuden tallentaa tapahtumia, joita ei voida muuttaa. Heijningen kertoi paikalliselle uutispisteelle AD.NL, että ammatillisen koulutuksen rahakkeet eivät ehkä ole paljon arvoisia “toistaiseksi”, mutta hän uskoo, että digitaalisen valuutan arvo nousee lopulta merkittävästi. Hollantilainen asunnonomistaja kommentoi VeChain-alustan mahdollisia etuja,

“VeChainin suunnittelijat ovat rakentaneet alustan, jolle yritykset ja hallitukset voivat tallentaa [tapahtumia, joita ei voida muuttaa. VeChain hyödyntää blockchain-innovaatioita ratkaisujen rakentamiseen eri aloille, autoteollisuudesta alkoholijuomamarkkinoihin. “

VET-tunnukset ovat blockchain-pohjaisen älykkään sopimusalustan VeChainin natiivi kryptovaluutta, jonka tavoitteena on tehostaa toimitusketjun hallintaprosesseja.

Pika vilkaisu Heijningenin Twitter-profiiliin paljastaa, että hän on aidosti kiinnostunut VeChainista, kun hän twiittaa säännöllisesti päivityksiä digitaalisen omaisuuden alustasta.

Lue myös: VeChain [VEN] -hinta räjähtää 40% ja rokotteiden jäljitettävyys ja kolikoidenvaihto antaa tehosterokotuksen

Vechain saa pidon

Alankomaiden kansalainen jatkoi VeChainin mahdollisten käyttötapausten tarkentamista, että autonvalmistajat voivat tarkkailla tarkasti matkamittarin lukemia käyttämällä VeChainin läpinäkyvää lohkoketjujärjestelmää. Heijningenin mukaan Kiinan hallitus on myös investoinut voimakkaasti VeChainin omaan blockchain-verkkoon. Hän lisäsi, että Kiina työskenteli yhdessä muiden maiden hallitusten kanssa VeChain-pohjaisen “todennusjärjestelmän … varmentamiseksi, ovatko rokotukset aitoja vai ei.”

Hollantilainen väittää myös, että tällainen järjestelmä on jo luotu. Jos se on totta, se voi olla erittäin hyödyllistä, koska Kiinassa on saatu lukuisia vahvistettuja väärennettyjä ja mahdollisesti tappavia rokotteita..

Ei vain Heijningen, tunnettu pääomasijoittaja Jim Breyer, joka tunnetaan menestyvistä sijoituksistaan ​​Facebookiin ja Etsyyn, oli ilmaissut kiinnostuksensa VeChainiin. Myös CryptoGloben mukaan, joka ilmoitti toukokuussa, että PricewaterhouseCoopers (PwC), maailman toiseksi suurin asiantuntijapalveluyritys, ilmoitti, että sen Hongkongin ja Singaporen tytäryhtiöt “ovat molemmat hankkineet pienen omistusosuuden VeChainista”, blockchain-as- palveluyritys (perustettu Singaporeen), joka keskittyy toimitusketjun hallintaan, älykkäisiin sopimuksiin ja rahoituspalveluihin.

Näin VeChain-säätiö ilmoitti uutisista Twitterissä lainaamalla osan PwC Hong Kongin lehdistötiedotteesta: PwC HK käy nyt keskusteluja VeChainin kanssa luottamukseen perustuvien palvelujen tarjoamiseksi VeChain-alustalle. Tämä edellyttää VeChain-tunnusten käyttöä pääsemään alustaan ​​ja suorittamaan tapahtumia. ”

Kiitos @RaymundChao ja muille PwC-johtajille innovaatiostasi.

#PwCHK & #PwCSG ilmoittaa yhteisestä liikesuhteesta @Veikkikirjasto. : https://t.co/SX6LrHXz9y #PwC #Lukkoketju pic.twitter.com/eLq9sBGGpk

– PwC Kiina / Hong Kong (@PwC_China) 4. toukokuuta 2018

Vaikka Vechain on laajentanut käyttötapaustaan ​​viimeaikaisilla kumppanuuksilla Kiinan hallituksen kanssa rokotteiden jäljitettävyyden ja NTT: n kanssa 5G avoimen kumppaniohjelman kanssa, se on varmasti saamassa vetovoimaa ja saa Heijningenin lisäksi monet ihmiset uskomaan, että se on kolikko kasvaa pitkällä aikavälillä.

Luuletko, että Vechain voi todella olla kolikko, joka nousee tulevaisuudessa? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me