Osta, pelaa, panosta NFT: itä ja kilpaile Defipohjaisen pelaamisen tulevaisuudessa – m $ ports ™

mainos Phemex

ANRKeY X ™ tuo markkinoille uuden m $ port-konseptin, uuden pelialan, jota kutsutaan rahan urheiluksi. Tämä on mahdollista yhdistämällä DeFi Yield Farming, NFTs ja eSports, ja kaiken tarjoaa Ethereumille rakennettu gDEX (Decentralized Finance Gaming Platform Exchange) -alusta..

GDEX-alusta on AnRKeY X ™ -universumin keskus, jossa käyttäjät voivat pelata, panostaa, ostaa ja myydä $ ANRX-arcade-kolikolla.

Ensimmäisen vuorovaikutteisen pelin, Battle Wave 2323 ™: n, on määrä tapahtua tämän vuosineljänneksen aikana, vuoden 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä. Tässä pelissä yhdeksän erilaista uima-altaataisteluryhmää kilpailee viikoittaisen korkeimman APY: n ja korkeiden palkintojen puolesta. Nämä palkkiot on jaettu kahteen osaan: $ ANRX-kolikot, jotka jaetaan altaille maatalouden tuottona, kun taas yhdeksän voittajan taisteluryhmän onnekasta jäsentä saa pelottavan tuottoisan NFT: n. Nämä NFT: t voidaan ottaa mukaan seuraavaan taisteluun joukkueiden APY: n ja voittomahdollisuuksien parantamiseksi.

NFT: itä voidaan päivittää kultaisilla maljoilla ja aseistuksella lisätuottoa varten (samanlainen kuin RPG-jalokivet varusteidesi parantamiseksi), ostaa onnellisilta voittajilta tai myydä.

Nykyiset uima-altaiden taisteluryhmät ovat: 

Liity taistelujoukkueeseesi osoitteessa https://discord.gg/anrkeyx

Tulevat pelit ja kehitys

Uusia m $ ports -pelejä julkaistaan ​​joka neljännes AnRKeY X ™ -kumppanistudion Waypointin kautta. Yritys, joka tunnetaan parhaiten sellaisista projekteista kuin Pokemon, Final Fantasy, Terminator ja monet muut. Ne voidaan julkaista myös kolmansien osapuolten kehittäjien kautta käyttämällä AnRKeY X ™: n omistamaa SDK: ta. Nämä kehittäjät saavat apurahoja, jotka korvaavat oikeudenmukaisesti heidän panoksensa ekosysteemiin.

Käyttäjät ja yhteistyökumppanit

AnRKeY X ™: n ensisijaisia ​​käyttäjiä ovat DeFi-kauppiaat ja krypto-harrastajat, joita ohjaavat cyberpunk-eetos ja retrowave-nostalgia. Jotkut tunnetuimmista DeFi-vaikuttajista tukevat jo projektia ja odottavat innokkaasti liittymistä ensimmäiseen interaktiiviseen peliin, Battle Wave 2323: een. Johtavat blockchain-yritykset, kuten Plasma Pay, ovat kumppaneita, jotka tarjoavat FIAT-maksuyhdyskäytävän gDEX: ssä..

Liiketoiminta- ja tulomalli

AnRKeY X ™: n ensisijainen prioriteetti on kestävän kehityksen rakentaminen & kannattava likviditeetin louhinnan liiketoimintamalli. Tämän liiketoimintamallin ytimessä on gDEX-foorumi, jossa on erilaisia ​​interaktiivisia pelejä, jossa jokaisella on mahdollisuus voittaa harvinaisia ​​ohjelmistoja ja hyötyä osasta ekosysteemiä. Käyttäjiä suojataan petoksilta, mattoaltailta ja valaiden käytöltä, jotka usein johtavat useiden DeFi-projektien epäonnistumiseen.

Projektin tulovirrat tulevat gDEX-tapahtumista (0,4% / tapahtuma) ja Marketplace-myynnistä (0,6% NFT: stä). $ ANRX-sidosryhmät hyötyvät myös saaden 25% jokaisesta gDEX: llä tehdystä tapahtumasta. Lisäksi sidosryhmillä on valta lisätä uusia pooleja ja pelejä ekosysteemiin äänestysehdotusten avulla, joiden päätösvaltaisuus on vähintään 20%.

ANRKeY-tiimi

Viimeinen mutta tärkein elementti on joukkue, joka koostuu joukosta blockchain-johtajia, joita johtaa J.D.Salbego, erittäin tunnustettu blockchain-persoonallisuus, jolla on laaja kokemus blockchain-startupien hallinnasta ja neuvonnasta. Hän on esiintynyt johtavissa talousmedian TV-kanavissa ja merkittävissä salausmediapisteissä.

Tarkempia tietoja projektista ja AnRKeY X SHO: sta on päällä https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

ANRKeY X palautettava SHO

AnRKeY X on ensimmäinen palautettavissa oleva vahva haltijatarjous (SHO) DAO Maker, luotettu varainhankintafoorumi ja Social Mining -yrityksen edelläkävijä. Tämä uusi julkisen myynnin konsepti takaa aluksi 80% myyntiosallistujien varoista. Jos projektin hinta putoaa alle -20 prosenttiin SHO-hinnasta kuuden kuukauden kuluessa, kaikki osallistujat voivat hakea 80 prosenttia rahoitusosuudestaan. Palautuskäytäntö peruutetaan kuitenkin, jos hintataso onnistuu pysymään yli 400 prosentin kynnyksen 4 kuukauden ajan.

Onnistuneen skenaarion tapauksessa AnRKeY X saa 75% jäljellä olevasta varainhankinnasta ja 25% käytetään $ ANRX -merkkien ostamiseen jälkimarkkinoilta ja niiden jakamiseen DAO-tokenien haltijoiden kesken.

Muussa tapauksessa osallistujilla on viikon ikkuna hyvitysten hakemiseen, lähettämällä 100% TGE: stä ostetuista rahakkeista ja saamalla 80% panoksestaan. Tässä yhteydessä kaikki palautetut rahakkeet palautetaan AnRKeY X: lle kierrätystä varten, ja kaikki tulevat palautetut rahakkeet poltetaan.

AnRKeY X: n julkinen myyntihinta on 0,025 dollaria merkkiä kohden, ja se toteutetaan kahdella kierroksella: Strateginen kierros merkittäville sijoittajille ja vaikuttajille, joilla on 25 000 dollaria (1 000 000 dollaria ANRX) ja julkinen 100 000 dollaria (4 000 000 dollaria ANRX). DAO Maker suorittaa ketjuanalyysin kaikista valituista julkisen kierroksen osallistujista ja valitsee parhaat todistetut pitkäaikaiset haltijat. Henkilökohtainen yläraja on 500 USDC 200 parhaimmalle osallistujalle, jotka saavat jaon ensimmäisessä palautettavissa olevassa SHO: ssa. Katso lisätietoja AnRKeY X SHO: sta ja osallistumisesta täältä: ANRKEY X SHO

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me