Keskeiset mittarit ehdottavat Ethereumia seuraavaksi nousevaan ralliin

mainos Phemex

Bitcoin on viime viikolla rikkonut 15 000 dollarin keskeisen vastuksen ja pystynyt tällä hetkellä ylittämään vuoden 2017 kaikkien aikojen korkeimman $ 20k. Samaan aikaan altcoinit ovat kärsineet kovasti, koska näytti siltä, ​​että ihmiset siirtivät varoja bitcoiniin meneillään olevan nousupuhalluksen aikana. Markkinoiden korkeamman Etherin (ETH) toiseksi suurin kryptovaluutta on kuitenkin saamassa samanlaista vauhtia kuin Bitcoin ja ketjun keskeiset mittarit viittaavat siihen, että toiseksi suurin digitaalinen valuutta saattaa olla linjassa vastaavan nousevan nousun havaitsemiseksi loppuun vuoteen 2020 mennessä.

ETH on siirtynyt hintaluokan välillä 330-350 dollaria viimeisen kuukauden aikana ja lopulta onnistunut ajamaan Bitcoinin vauhdilla, jonka arvo on tällä hetkellä 458 dollaria. ETH on onnistunut saamaan noin 100 dollaria USD viimeisen viikon aikana, jolloin sen hinnat nousivat viikoittaiselta matalalta tasolta 371,31 dollarista 465,68 dollariin.

Varojen vaihtoon lähettävien ETH-osoitteiden määrä on laskenut 53% 1. syyskuuta jälkeen, mikä on nouseva merkki, kun kauppiaat pyrkivät siirtämään rahaa pois pörsseistä ennakoiden nousua. Katsotaanpa joitain keskeisimpiä ketjumittareita, jotka osoittavat mahdollisen nousupurskeen, joka on melko samanlainen kuin Bitcoin lähitulevaisuudessa.

Käyttäjien kasvu

Ethereum-verkosto näkee piikin aktiivisten osoitteiden suhteen, mikä viittaa siihen, että useampia kauppiaita on liittymässä lohkoketjuun seuraavan ETH-härkäajon toivossa. Marraskuussa kasvava osoitteiden määrä on nousevan hinnan mukainen.

Bitcoin-kaavioLähde: Glassnode

Vähintään 0,01 ETH-tunnusta omistavien ETH-lompakoiden määrä on saavuttanut huippunsa vuonna 2020 kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle saavuttaen 10111676.

Ethereum-kaavioLähde: Glassnode

Sen lisäksi bitcoinin ja eetterin kokonaissiirtomäärien vertailu parin viime kuukauden aikana osoittaa samanlaisen mallin, mikä viittaa ketjun tapahtumiin molemmissa lohkoketjuissa on melko samanlainen.

Ethereum-kaavioLähde: Glassnode

Alhainen verkon ruuhkautuminen ja kaatumismaksu / kaivosmaksu

Ethereum on jo pitkään kärsinyt kasvavasta kauppamaksusta sekä kaivostyöläisiltä. Ongelma aiheutti tuhoja verkossa, koska kasvava defi-hype aiheutti ruuhkia, jotka johtivat taivaan kaivos- ja transaktiomaksuihin. Maksut alkoivat kuitenkin laskea syyskuun loppuun mennessä, ja siitä lähtien kustannukset ovat olleet huomattavasti alhaisemmat.

Kauppa- ja kaivosmaksujen nousu voi usein johtaa alhaiseen ketjutoimintaan ja tehdä verkosta käyttökelvoton tietyissä tapauksissa. Joten on melko helpotus, että Ethereum-verkosto on onnistunut saattamaan sen hallintaan.

Etehreumin kaavioLähde: Glassnode

ETH / BTC-kaupankäyntipari saavuttaa tärkeän tukitason vuosina

Bitcoin on kuningas kolikko, jonka on tiedetty hallitsevan hintakilpailua useimmissa tapauksissa, ja muut altcoinit seuraavat sitä, mukaan lukien ETH, ja nykyisen rallin uskotaan innoittaneen Bitcoinin hintalähtö. Toinen erittäin nouseva tekijä ETH: n hyväksi on se, että ETH / BTC-pari on saavuttanut suuren tukialueen 0,029 ikäisten jälkeen.

BitcoinKaavio TradingView

Jotkut muut keskeiset ETH: n ketjutiedot, jotka näyttävät nousevilta tällä hetkellä, on lueteltu alla,

Ethereum chan-mittareistaLähde: Coinmarketcap

ETH 2.0 -ilmoitus

ETH 2.0: ta pidetään Ethereum-verkon merkittävimpänä päivityksenä, koska se sisältäisi Ethereumin siirtymisen nykyisestä työtodistukseen perustuvasta kaivostoiminnan konsensuksesta todistukseen perustuvaan kaivostoimintaan. Ethereumin perustaja Vitalik Buterin on ehdottanut, että uusi verkko keskittyisi voimakkaasti skaalaukseen ja laajenisi verkon transaktiokapasiteettia merkittävällä marginaalilla.

Uusi verkko tuo myös panostuspalvelut pääosaan, jossa käyttäjät voivat lukita 32 ETH: n verkkoon ja odottaa jopa 15 prosentin palautusastetta. Monet analyytikot uskovat, että uusi panostuspalvelu heikentäisi ETH: n myyntipuolta, koska useampi kauppias mieluummin panostaisi myyntiin, mikä johtaisi ETH: n tarjontaan niukasti.

Ilmoitus ETH 2.0: n lanseeraamisesta voisi olla ETH: n edun mukaista ja lisätä sen noususuuntausta. ETH 2.0 -verkon käynnistyspäivä on ennalta asetettu 1. joulukuuta, ja se vaatii yhteensä 16 384 talletusta 32 ETH: sta, joista kumpikin on 524 288 ETH, arvoltaan noin 200 miljoonaa. Buterin on jo lähettänyt 3200 ETH arvoltaan yli 1,4 miljoonaa dollaria ETH 2.0 -osoitteeseen ja verkon odotetaan saavuttavan halutun määrän tapahtumia käynnistyspäivään mennessä.

Johtopäätös

Keskeiset ketjumittarit ja ilmoitus ETH 2.0 -verkon käynnistyspäivästä, Ethereum on yhtä valmis kuin Bitcoin ylittämään kaikkien aikojen korkeimman hinnan vuonna 2017. Jos Bitcoin onnistuu edelleen vahvistamaan voittojaan, on vähän kuninkaan kolikkoa ei vastusteta matkalla kohti ATH: ta, ja ETH hyötyisi paitsi ketjun mittareista myös kuninkaan kolikon hintarallista.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me