Thomas Lee kokee Ethereum-rallin alkavan

Ethereumin hinnat ovat olleet hämmentyneitä siitä lähtien, kun se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 1417,38 dollariin tammikuussa 2018. Monet asiat eivät kannata kolikkoa, joten se istuu nyt 200 – 250 dollarin alueella, joka aina uhkaa rikkoa 200 dollarin tuki. Vaikka Ehtereumille ei ole tällä hetkellä paljon positiivista, salausjätti löytää silti tukea eräiltä alan johtavilta nimiltä, ​​Thomas Lee on viimeisin, koska hän uskoo rallin alkavan Ethereumissa.

Leen kutsu on enemmän teknistä kuin perustavaa laatua

Fundstrat Global Advisors -tutkimusjohtaja Thomas Lee julkaisi äskettäin asiakkailleen ilmoituksen, jossa hän ilmoitti, että Ethereum voisi aloittaa rallin heti, kun sijoittajat ja kauppiaat ovat myyneet sen. Lee kertoo, että tämä myyntitapahtuma on ostanut Ethereumin erittäin houkuttelevalla hinnalla ja pian sijoittajat voivat alkaa parveilla kolikon ympärillä. Lee kertoo, että Ether on menettänyt puolet arvostaan ​​viimeisten kolmen kuukauden aikana ja ollut huonompi kuin suurikokoiset kolikot kahdella keskihajonnalla, mikä voi osoittaa, että on aika palata takaisin. Lainatakseni häntä hänen kirjeestään

“Ethereum on aikeissa järjestää trendin kääntymisen ja nousun voimakkaasti”, “Sentiment on tällä hetkellä liian negatiivinen.”

Lee totesi myös, että historiallisesti, kun Ether on heikentänyt ikäisensä kahta keskihajontaa, se on kääntänyt nämä tappiot. Hän odottaa tunnuksen saavuttavan 1900 dollaria vuoden loppuun mennessä.

Lee on suhtautunut varsin nousevasti kryptovaluuttoihin huolimatta valtaisista kolikoiden ja rahakkeiden myynneistä vuoden 2018 alusta lähtien. Ethereumin lisäksi Leeellä on 25 000 dollarin hintatavoite Bitcoinissa, jonka arvo on tällä hetkellä noin neljäsosa siitä.

Lue myös: Justin Sun ottaa kaivaa jälleen Ethereumin kurjuudesta, pyytää Dappia käyttämään Tronia Ethereumin yli

Nousueko Ethereum taas? – Vastaus, jota kaikki etsivät

Ethereumia ympäröivät tällä hetkellä kaikki haetut ongelmat – olivatpa ne teknisiä kysymyksiä verkon ruuhkautumisesta, skaalautuvuudesta, viivästymisestä ja hankkeissa ja päivityksissä, ICO: n myymässä ja kasvavassa kilpailussa. Mutta jos asiantuntijoiden uskotaan Ethereumin etenemissuunnitelman ja tulevilla hankkeilla on vielä tarpeeksi potentiaalia, joka voi viedä kaikki Ethereumin nykyiset tuskat pois ja auttaa palauttamaan menetetyn loiston hinnan ja uskottavuuden suhteen.

Jos uskotaan useiden uutislähteiden, ilmoitusten ja tapahtumien, Ethereumin tiimi näyttää siirtäneen kaiken keskittymisensä tärkeimpiin julkaisuihin, jotka siirtäisivät neulaa kohti skaalautuvuutta; nimittäin Casper Proof-of-Stake -julkaisu ja Sharding-julkaisu.

Kesäkuussa osa uutisista, ymmärtäen Ethereumin tilanteen vakavuuden, luoja Vitalik Buterin ilmoitti, että joukkue saattaa yrittää muuttaa Casperin ja sirpaleiden järjestystä. Casper, Ethereumin pitkään suunniteltu konsensusalgoritmi, todistus panoksesta, lupaa olla energiatehokkaampi ja tasa-arvoisempi kuin nykyinen työtodistusjärjestelmä, kun taas sirpaleella voi olla avaimet järjestelmän skaalaamiseen valtavaan määrään tapahtumia. Jos tämä suunnitelma toimii, tekniikat yhdistävät protokollan version, joka voisi olla suuruusluokkaa tehokkaampi

Elokuussa myös OmiseGO: n perustaja ja toimitusjohtaja Jun Hasegawa twiittasi sanoen, että hän ennakoi Ethereumin mittavan skaalaamisen ja käyttöönoton vuoteen 2020 mennessä, kun hän hahmottaa Ethereumin tulevaisuuden ja kasvusuunnitelman seuraavien kahden vuoden aikana. Jun käytti twitter-kahvaansa mahdollisen etenemissuunnitelman, josta käy ilmi Ethereumin suunta. Hän oli todella optimistinen mutta realistinen, koska hänellä oli kaikki kehuja maailman toiseksi suurimmalle kryptovaluutalle markkina-arvon mukaan. Hänen mukaansa vuosi 2019, jolloin Ethereum löytää todellisen liiketoimintansa ja DApps sen blockchainissa nousee. Sen jälkeen Ethereum laajenee valtavasti vuonna 2020, kun sen käyttöönotto lisääntyy, kun kolikosta tulee enemmän valtavirtaa.

Salausekonomia näkökulmani / ennusteeni.

2017: Keinottelu (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Scaling solutions (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Ketjujen väliset protokollat

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. heinäkuuta 2018

2019: Todellinen liiketoiminnan käyttöönotto / UIUX-fokusointityökalut / Lisää Dappia

2019 ~ 2020: #Ethereum massiivisesti mittakaavassa ja hallitus käyttää.

Näemme valtavan eron todellisen hyväksyttävän protokollan ja myrkyllisen spekulaatioprojektin välillä.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. heinäkuuta 2018

Ethereumin ollessa teknisessä mielessä saatavilla halvalla hinnalla ja pohjimmiltaan ongelmien lopettamisen kärjessä näyttää siltä, ​​että kolikko on taas saamassa uudet huippunsa, aivan kuten Lee ennakoi. Nyt odottaa uusien tekniikoiden ja päivitysten käyttöönottoa. Jos se tapahtuu ajoissa, sijoittajat tekisivät Ethereumista ehdottomasti tärkeimmän panoksensa.

Nousuuko Ethereum taas tuhkasta ja saa uusia korkeuksia? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me