Crypto Weekly: Bakkt udvider Crypto Custody, Blockchain.com lancerer Crypto Lending Services og mere

reklame Phemex

Vigtigste højdepunkter 

  1. Bakkt udvider sin Crypto Custody-løsning til virksomheder til alle institutioner
  2. Bank of Tanzania advarer offentligheden mod brug af kryptovalutaer
  3. Analytikere skubber Bitcoins [BTC] Bullish Timelines efter 2021
  4. Kina øger Blockchain-innovation ved at investere $ 2 mia. Inden 2023 – IDC-rapport
  5. SBI Ripple Asia annoncerer den første pengeoverførselsservice i Japan-Vietnam ved hjælp af RippleNet
  6. Blockchain.com lancerer Crypto Lending Services; Udbetalt 120 millioner dollars i november
  7. Singapores centralbank, JP Morgan, til at udvikle Blockchain-baseret grænseoverskridende betalingssystem

Bakkt udvider Crypto-forvaring til alle institutioner

Bakkt tilbyder nu Bitcoin-forvaring til alle institutioner. Kunder over hele verden kan nu beskytte deres aktiver ved hjælp af Bakkt’s enterprise-grade-tilbud. Desuden har sidstnævnte også fået tilladelse fra New York Department of Financial Services (NYDFS) til at tilbyde bitcoin-forvaring til alle institutioner. Listen over firmaer, der har tilmeldt sig som oprindelige kunder, inkluderer Pantera Capital, Galaxy Digital og Tagomi. Andre virksomheder forventes at deltage i et par uger. Tidligere leverede Bakkt kun depottjenester til kunder, der handler Bitcoins futureskontrakter. 

Bank of Tanzania frigiver meddelelse om brug af kryptovalutaer

Bank of Tanzania i en offentlig meddelelse har advaret offentligheden mod at bruge kryptovalutaer. Desuden hedder meddelelsen, at kryptokurver ikke er lovligt godkendt i Tanzania. Meddelelsen nævner endvidere, at den har noteret en voksende tendens blandt offentligheden, der deltager i kryptokurrencybaserede aktiviteter. Sidstnævnte fremhæver også det faktum, at nogle enheder i Tanzania markedsfører opfattelsen af, at kryptokurver er lovligt betalingsmiddel i landet. 

Thomas Lee og Tone Vays forudsiger $ 50K Bitcoin [BTC] -pris for 2022

Ledende analytikere Thomas Lee og Tone Vays har udvidet deres bullish mål ud over $ 50.000 indtil 2022. Kryptomarkedet er positivt over for et bullish udbrud inden halveringen i maj 2020. Ifølge Vays og Lee kan begivenheden dog mislykkes imødekomme investorernes forventninger. Tyrerne har ikke forkert med det hysteri, som Bitcoin kunne tilbyde. Sagde Tone Vays

”Hvis Bitcoin begynder at nærme sig 20.000. Det vil gå meget hurtigt op ”

Imidlertid er hans tidslinjer for udbruddet i sidste halvdel af 2021 til begyndelsen af ​​2022. Samtidig kommer Tones forudsigelse tæt på Tom Lees analyse af Bitcoin-prisen. Ifølge ham styres Bitcoins pris af netværkseffekten. Det har en eksponentiel relation til prisen. Derfor vil det gå næsten 1 million brugere for prisen at røre $ 25.000 længere væk.

Kina bruger 2 milliarder dollars på Blockchain-innovation

En ny rapport fra det USA-baserede dataanalysefirma, International Data Corporation (IDC) forudser en 67% CAGR i Kinas blockchain-teknologiindustri fra 2018 til 2023. I august udgav IDC den verdensomspændende blockchain-vækstrapport med henvisning til en sammensat årlig vækst på 60% udnyttelsesgrad (CAGR) i den globale blockchain-industri og tager det til $ 16 mia. i 2023. Det kinesiske marked vil bidrage til en ottendedel af den globale vækstrate med de seneste positive nyheder fra landet.

SBI Ripple Asia annoncerer den første pengeoverførselstjeneste ved hjælp af RippleNet

SBI Ripple Asia og SBI Remit, datterselskaber af SBI FinTech Solutions har indgået et samarbejde med Tien Phong Commercial Joint Stock Bank, en vietnamesisk kommerciel bank, der blev oprettet i maj 2008 for at indføre den første japan-Vietnam pengeoverførselstjeneste i reel valuta ved hjælp af Distribueret Ledger Technology (DLT) . Vedtagelsen af ​​RippleNet vil muliggøre realtid og billig overførsel af midler mellem SBI Remit og Tien Phong Bank. Faktisk er befolkningen i vietnamesiske beboere i Japan vokset 4,57 gange i løbet af de sidste fem år til 330.835. Systemet giver mulighed for problemfri overførsler og hjælper med at opbygge en loyal kundebase for begge virksomheder.

Blockchain.com lancerer Crypto Lending Services 

 Blockchain.com annoncerede for nylig sine planer om at lancere sin kryptolånetjeneste, der udbetalte 120 millioner dollars til institutioner alene i november. Siden lanceringen i august (som en beta til specifikke institutionelle kunder) har virksomheden været vidne til massiv interesse for tjenesten med institutioners udlån og låntjeneste, der krydser 1,6 milliarder dollars på platformen. Hidtil i november har værdien rørt ved $ 120 millioner dollar, der signalerer massiv institutionel interesse i det produkt, der tilbydes af Blockchain.com.

Singapore Central Bank JP Morgan Synergy til at udvikle Blockchain-baseret grænseoverskridende system

Singapores Centralbank, Monetary Authority of Singapore (MAS) har indgået et samarbejde med investeringsbankgiganten JP Morgan og udviklet en blockchain-prototype til grænseoverskridende betalinger. Prototypen vil muliggøre betalingsafregninger ved hjælp af forskellige valutaer på samme netværk. Til det samme vil Temasek, et investeringsselskab, der ejes af regeringen i Singapore, støtte MAS og JPMorgan’s initiativ. 

Prototypen kommer som en del af Project Ubins femte fase. Sidstnævnte blev startet i november 2016 af MAS i samarbejde med Singapores finansielle servicesektor for at udforske blockchain-baserede betalingsafregninger og værdipapirer. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me